Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sej se ne moreš kar tko zlagati glede kil pr dohtarju
.....no bom poročala, kako bo uspel moj "projekt" v torek 
...čaki to je potem tvoja mami???
. Me že zdej preveč razvaja.
Za znoret je blo!!!!!!
), solato z bučnimi semeni in pečenim piščancem, moj pa je vzel sticky fingers in sva mal mešala. Pa kozarček vina. Dobila pa sem šopek zvončkov in je rekel da je to za to, da bova imela večno pomlad!
Ej, samo kok je pa tvoj
romantičen...jst ne vem več kaj je to...
Nočko!!!
in potem pride tvoj post... bom drzala pesti, da bo vse ok...
, pa objemov, pa fulllll mislim nate in sem prepričana, da bo vse OK in če prideš na kak net, se nam kaj javi, ker mene kr skrbi zate in me je skor kap ko sm tole prebrala. In ravno zaradi tebe, sm si včeri dala zmerit MV. Je rekel moj ginič, da pretiravam,da mi ga ni treba merit, ker on ve, da sm jst OK, sam sm se spomnila nate in sm raje počakala še 2 uri za UZ, sam, da mi je zmeru.
, od veselja seveda
!!! Sem pa zelo vesela da so tvoje bolečine normalne...sploh pa za MV, ki je naravnost bombastičen
. Za finale sem se zelo matrala gledat, pa so mi zadnji trenutek oči skup zlezle. Moj me je seveda skoz po malem špikal zraven, ker sem mu rekla, naj me zbudi, če slučajno zaspim. Kljub temu, da sem občasno odprla oči, se nič ne spomnim
; krtkova, čestitke