Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ja sosede! kako odlično! Itak da mormo tja čez na kavo. Majo full dobro kavo. Jaz skoz tja hodim, če se le da. Je tale K al R Bar al kako se ze rece full ok.

Tudi sticky fingers so absolutni zakon!! Pa tekila!!! hi hi, tudi mi smo večkrat preživeli večer ob njihovem domačem vinu in tekilah (malo smo mešali). Penjas mi pa nikakor ne potegne.
. Očitno bo letos v NLB produktivno leto....no vsaj kar se naraščajev tiče
A po injekcijo za pljučka greš – jst sm pa mislna, da si Rh-. V kterem tednu pa si?!? Men se je Filip rodil v 35. tednu in 4/7, pa je blo vse kul in je lepo bil takoj pri meni -sicer pod lučko (samo tko bil je ful nemiren dojenček, pa prelahek je bil – samo dve kili, pa ponoč ga je sračkal, ful so ga krčki dajal. Z mano je pa rodila ena v 33 tednu dvojčke, pa ni mela podobnih težav, razen ekstenzije, to je mel tud naš. Unadva sta zdaj že večja od našga. Nabriti so pa itak vsi v nulo. No Filipu se od kakšnega 8. mesca itak nč več ne pozna, da je bilo kaj prej!
Sm pa jst tud dobila tole za pljučka v 29. tednu
.
. Sej zaenkrat imam srečo, da se ŠE ne redim. Čeprov trebušček kr vzhaja
in se bom počas začela mert na 14 dni in ne več 1x na mesec
....
. Ti pa povem v torek, če me bodo razkrinkali
tukaj pa nimam nobenega tako rekoč... samo sodelavca vsake toliko prepricam, da gre z mano kaj pojest, d ane hodim sama
.
- torej upanje na
je izpuhtelo.
da bo lahko videl - jajčka oz. kaj je naredil.
Ste/smo pozitivne punce in mi je to všeč.
.
.
* Ljubljanske nosečke *
Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barvo, da bo razvidno od ostalega teksta.