Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Celo noč sem se zbujala in pihala kot slon. Z mano pa je seveda bedel tud moj dragi. Bogi revež je dobil še dodatno "darilo" za RD --- bedenje ponoči, kuhanje čaja zame, ...
Boli pa ko pr...... Še dobr, da imam danes spet injekcijo, da vprašam kaj se zdej to dogaja. In zdej zjutri spet
, najbolš da ga začnemo tuki gor srat (tako kot to počnete ponavadi), da ti čas do pregelda hitreje mine.....ampak men trenutno nič ne pade na pamet
, se še nisem čisto zbudila.....krtkova....kje si ti s svojimi forami, s katerimi nas ponavadi nasmejiš do solz
Sam, da mal razmislim, kakšno neumnost naj natresem. hm...
Naše babe imajo kr tam interne sestanke, al kva??? In jasno sm se samo obrnila in šla nazaj!!!!! Znorela bom!!!
....
je bil pa res priden
faaaaaaaaaaaaaak za znoret
No vidis, ti tko vsaj kavo dobis! Jaz pa fehtam kogar koli, da pride mimo moje sluzbe, da me odpelje na kavo, pa se nobenemu ne da na Šmartinsko pridt
!!!! Visek ogabe.