krtkova
|
Jutro!! ZGAGA ME BO UBILA!!! Ne vem več, kaj naj naredim!!! Jem Ranital, jem rupurut, jem sodo bikarbono, a ne pomaga ČISTO NIČ!!! MM - dobiš seznam, ga mam že na mailu, je bila MarjanaJ pridna!!Aja, Petrca, tud teb ga bom poslala (v službo - sej sm prov razumela, da si nazaj, a ne?). Vse zapiske MŠ bova z MM pridno zapisovali in vam jih posredovali. Tudi urnike bomo skenirali in pošiljali. Vse za naše srake!! Seveda, če ne bom prej umrla od te zgage!!! Drugače sm pa jst danes (za razliko od nekaterih revic) spala tko dobr, kot že dooolgo ne in sm se prov ponoč zbudila in se morala prov spomnit na to, da sm noseča. Kajti trebuh me kr nič ni motil. Sm pa sanjala, da sm najprej testirala Renaulta - grand scenica, potem sem se pa z meganom grantourom pripeljala v šolo, razred 3a. Hude, žive sanje. Prov vem, da sm bla ful frajerka z novim avtom. Se vidi,da cele večere gledava z mojim avte na netu. Sva bila pri njegovi babici včeraj in res slabo zgleda. Mi je bilo kr hudo. Kaj čmo, sej je stara in hudo dementna, sam ... Sem pa danes kr precej boljše volje. Včeri sva bila oba doma z mojim tko tečkasta, ampak ne tko, da bi se skregala med sabo (na srečo) in sva se kr mal že hecala na ta račun pol. Dons je pa boljše vzdušje, vreme je lepše - vidim vse kamniške planine!!!