lorelaj*
|
Hej, hej, ljubljančanke! Meni prsi (na žalost mojega dragega) niso skoraj nič zrasle, tudi bolele so me malo samo na začetku. Bruhala nisem, mi je pa še vedno kdaj slabo, sploh če sem utrujena. Tako da mi hrana kar nič ne paše, se moram včasih prav prisiliti, medtem ko me po drugi strani pa kdaj taka volčja lakota popade, da se mi dragi kar smeji. Neznansko bi jedla pršut pa kakšne dobre torte. Tort se kar lotim, pršuta se pa (zaenkrat še uspešno) izogibam. Mi je pa še bolj kot slabosti že ves čas problematična utrujenost. Cele dneve bi spala, če sem utrujena, me glava boli, pa vrteti se mi začne, tako da včasih res komaj komaj zdržim v službi. Prejšnji teden sem se najprej 10 min cmerala na WC-ju, ker sem se tko obupno počutila, potem sem se pa šele spravila v razred. Po dveh dneh bolniške in vikendu je bilo mnogo bolje, zdaj bomo pa videli, kako dolgo bom zmogla. Kdaj boste šle pa na šolo za starše/materinsko šolo? Zvezdici, a na to zgodnjo šolo za starše je treba iti ali je to po želji? Kaj pa možje/fantje? Sem slišala, da morajo iti samo na nekaj predavanj. Kako pa veš, na katera? Verjetno ti tam povejo ali kaj? Je pa menda v porodnišnici, ne? A nas bodo ginekologi, ko bo čas za to, kaj napotili v šoli ali moramo sami spremljati datume začetkov ipd.? Uh, sem vas zasula z vprašanji. Je tudi moj prvi otrok, tako da nimam pojma ne o šoli ne o porodnišnici. Se moram enkrat malo pri svakinji pozanimati, sta dala z možem vse to že skozi.
|