krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 krtova včasih je bil tam nlb leasing a ne da? ali sem spet kake št. zamešala? Sedim točno v bivših prostorih nlb leasinga!! Takole bejbe, sem bila v manjšem šopingu in vam sporočam, da sem kupila: - 3 tetra plenice v mothercare (une, k mi jih je Cojka omenjala, k so vsaka ene barve, pa neke figurce imajo prišite) - 5 belih navadnih tetra plenic v DM-u (BTW: če se hočeš tam včlaniti v ta njihov klub nosečnic, moraš imeti kopijo materinske knjižice - ja pa kaj še!!! ) - 3 mini tetra krpice (po nasvetu Neke_noči) - potovalne krpice za čiščenje otroka (ker bom velik okrog skakala ha ha ) Sm že vse pokazala marjanij!! Nax - sam tok da veš, da se tem Cojka-plenicam reče TETRA plenice. Jst nisem vedla, in so me prijazno podučili v Mothercaru. Mi je blo tko hecn, k sploh nism znala povedat, kaj bi rada. K en lulek sm bla. Sam, je pa vse toook drago, da to ni res. Pa ne govorim o oblekcah (k so itak predrage), ampak sm mal gledala te vatke, pa palčke, pa.. take osnovne zadeve. Kok služjo na tem! Sm bla kr mal žalostna. Pa pri oblekcah sm bla tud čist depresivna, ker sploh ne vem, kakšne naj gledam. A za punčke, al za fantke. Ker da ma pa moj otrok pol vse v rumenem, pa zelenem mi pa tud ni no!! Sam zdej si moram pa res en seznam narediti in mal počasi kupovati, drugače bom maja, junjia obubožala. Ah,..... Tko, zdej pa....COJKA!! nujno nas poduči o naslednjih stvareh, ki jih moram kupiti ker tetra plenice sem že osvojila. Zdej bi pa dalje prosim!!