Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, kar takoj ti prinesejo otročka, če je vse vredu s teboj in z njim. Ne vem ali boš imela spinalno ali popolno analgezijo? Ena je imela dogovorjeno spinalno, medtem ko so ji delali cr, je njen dragi čakal zunaj, takoj po cr, pa sta že oba cartala pupo. Pri popolni je malo drugače, ker kar nekaj časa rabiš, da prideš k sebi. Sicer pa dojenčke drugi dan prinesejo okoli 10-11h, odnesejo pa okoli 17h. Ves ta čas so z mamicami. Tako da nič bat, se boš nacartala.
Na obisk v sobo ti lahko pride samo partner, če pa boš toliko pri močeh, da boš lahko normalno hodila, pa tudi lahko pride tudi kdo drug v dnevni prostor. Meni je Ly na tak način prinesla črpalko. Ne komplicirajo, so zelo prijazne sestre.
pri tebi, prvič se tega nisem niti zavedala, sedaj pa bi ga rada imela pri sebi.
In veš kaj, ko rodim in glede na to, da si vsak dan v P, glej da boš prišla kaj do mene, greva na kavo, ker moj
.
ven peljat lulat ( jutranjo in pop.dozo)..dans jebilo že ob 8ih tak vroče,da sva imela le 15min za sprehod, pop.pa bo le 5min (upam,da bo imel brzinsko lulanje )..malega pa moj tačas čuva ( je lažje njega gledat, ko pa psa ven peljat...ko papridem nazaj,jaz spet vse prevzamem...). Malčka pred 20to niti ne upam ven peljat,saj mi lahko zakuha...pa tud doma ga imam v bodyu s kratkimi rokavi,ker imam 25-26stopinj. Mozoljčke ima še vedno po celem obrazu, danes sem ga po nasvetu sestrične začela z bepantenom mazat-baje ful pomaga,ker kamilice niso.
.Če mu pa ne bodo zginli,pa je lahko resna zadeva.Na tak način je Maks dobil atopični dermitis.Nočem te strašit,samo povem ti.Pa s kako hladilno kremico ga maži,dobiš pri P na recept.