mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Dan moje poroke se neizbežno približuje danes pa izvem da moja priča ne ve ali bo lahko prišla ker ima tasta v bolnici in lahko pričakujejo tudi najslabše. Pravi da me bo sproti obveščala. Samo kaj naj naredim če mi ona dva dni pove da ne more priti? a naj se grem pozanimat na matični urad kako je s tem če priča ne pride? saj vem da bi mi to naredila če bi se res zgodilo najhujše ampak jaz sem z živci že na takratki špagci ker se mi zdi da se vse skupaj podira. Pa še panika pred poroko me je zagrabla. sem mojmu rekla da se nebi poročila da ne vem kaj mi je blo da sem rekla JA, vglavnem trema me je zagrabla. Ajaj, to je pa res nerodno s pričo. Ali imaš kakšnega bližnjega sorodnika/sorodnico ali zelo dobrega prijatelja/prijateljico, ki bi bil pripravljen vskočiti v primeru najhujšega? Preveri. Priča je lahko kdorkoli, matični urad pa ti tu ne more pomagati. Glede poroke da ali ne pa ti ne bom pametovala. To mora vsaka razčistiti pri sebi, če je za to ali ne. Ampak kot sama praviš, gre samo za tremo... kar mirno... bolj boleče kot porod ne more biti IZVIRNO SPOROČILO: lara light Mala2 sta čudovita, vsak dan kaj novega, pridno se polno dojimo, Kapo dol mamica. Si ne predstavljam dveh enako starih... ti pa lahko povem, kako je z 20-mesečnico in 2-mesečnico. Tudi pri nas so trenutki, ko moram eno pustiti, da tuli, ker pač dveh naenkrat ne morem potolažiti. Mi je takrat hudo za znoret, pa kaj hočemo, slej ko prej bodo vsi naši srčki spoznali, da vsega ne moreš dobiti takoj, ko si to želiš. Pa včasih sem tako utrujena, ker se mi zdi, da se bom kar raztrgala od razdajanja. Ampak je vredno, vse je vredno, nič ni lepšega kot objem moje starejše in ko mi reče "moja, moja mami" ali pa kot nasmeh moje Julije. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jem lisičke v golažu. kako bo to vplivalo na mleko?? Jaz sem jih že kakšen mesec nazaj v juhi. Vse b.p. Julija z krajšimi pavzami že cel dan hrčka. Bomo videli, kaj bo ponoči. Grem gledat, kaj je zunaj uspelo ušpičiti starejši.
|