ada2
|
no, ko smo že pri slovnici ( ne vem, meni to takoj v oči pade in si sploh ne morem pomagat )... grema danes s tatly v tuša po kruh in zunaj je na veliko napisano za miklavža vabilo.... vse ok, ampak spodaj piše SVI otroci bodo nagrajeni aja, za nalogo so pa imeli to zato, ker se učijo o oblikah sporočanja, pa so trenutno pri TV oddajah.... saj, to, da so mogli napisat katera oddaja je kateremu družinskemu članu najbolj pri srcu je bila tudi ena taka ta prava.... sem mogla prav možgane napeti, da nisem izpadla kot kaka dolgočasna oma pa rekla TV dnevnik (pa ne zato, ker bi ga rada gledala, ampak ker sem za to bila ziher, da se še vrti )... no, pol pa lagat tudi ne morem pa reči npr. kmetija, če pa mi je to svetovna norost, potem sem se pa le spomnila na štiri tačke (pa glede na to, da že res dolgo nisem gledala upam, da še obstaja ). pa ne zdaj mislit, da sem totalno proti TV, jo doma k ar gledamo, ampak jaz pomavadi zelo pasivno... če že, potem zvečer za uspavanko kak začetek filma