ada2
|
joj katka, včeraj sma se z andrejem presmejala adamu... nekaj sma se pogovarjala o ivču in mi andrej pove, da je bil pri njem, ker sta seveda mogla nazdravit, pa da mu ni hotel povedat kolko je star, no, pol pa jaz tu berem, da ima abrahama in adam seveda takoj zraven, čeprav se je na hodniku igral z vlaki, ...pa vpraša" kdo je hamla hamla?" in mu povema, da tinov ata, pa reče: "od tina? mojega starega tina?" in jaz pravim ja, od tina, ampak tin ni stari. pa je bilo pribl. 5 minut tiho, potem pa : "a od denisa tudi?" jao, jao, govori kot navita baba, še v vrtcu mi je rekla vzgojiteljica, ki ga je imela prvo leto, da ne more verjet kaka čveka je postal. je rekla, da včasih pride v njihovo skupino in se samo njega čuje....- res ne vem po kom se je vrgel ( ) aja, pa mah so nabirali v vrtcu, to je taka trava, samo drugačna, nabrali so pa dva ista, pa enega drugačnega