Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
evo, mi je šinilo zdaj v glavo kaj je problem... sem pred nekaj časa imela isto.... na koncu oz. začetku teme nimaš tistega oblačka za odgovor, ne? samo sem 'pa pozabla kak sem jaz to rešila daj probaj se odjavit, pa še 1x prijavit.
drugače pa... fraj vikend... že spet no, v bistvu ni bil namenjen temu, da bi bil fraj, bi morala delat v nedeljo, ampak sem si zrihtala fraj ( seveda pa bom to odslužila v novembru), ker grem "delat" na drugo stran.... saj veste tisto - bajni zaslužek, pa skoraj brez truda torej nedelja bo samo pogojno fraj
mamamajča čestitke za bebiko moj Tjaž si je včeraj zaželel ,da bi delali danes kekse z modelčki.Uspelo nam je oba pravita,da so full dobri.Naš tjaž pa je zraven pravi mojster.Treba pa bo seveda tudi na sonček.
jaz tudi samo še jutri delam, pol sem pa do 1. na dopustu.... za 1.11. pa sem cel dan.
morrak nič nisem fušala, sem čisto pošteno služila, samo ta zaslužek je bil "pis of kejk", če bi pa šla na fuš bi pa že mogla delat, da bi mi švic dol po hrbtu tekel
Katka napovedana bolniška malo pač je včasih treba ubogat zdravnike ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iz ginekološkega vidika me čakajo malo neke preiskave,ki jih pač je treba opravit!!!!!!!!!! Upam ,da ne bo tako hudo!!!!!!!!!
katka greste v vrtec? aaaah vem kak ti je hudo oz kake priprave maš ampak saj booo sva se čist malo danes vidle, pa sploh nisva mogle nič počvekat.. tak da je kaka kavica za vse dobrodošla timon nima pleničk od junija ne po dnevi in ne ponoči
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?