Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
madona, sem jezna. vedno, ko se pripravlja k nevihti, sma mivi same. pa da me nebi blo tak strašno strah tega grmenja pa vsega. zaj grem izklapljat vsega.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
v ormožu sta se mogla 2 para ženti, drugi so se glih mimo pelali pa trobli. pa nemam pojma kdo se je žena- sem pa radovedna
ja mogoče sta to oba para, ki ju poznam Ena je od moje mame sestričnina hči iz sodinec (monchy to bi ti lahko poznala), drugo pa je , kako že gre tisti film:"Moj bivši se poroči"
iz sodincev? jaa kera te? ja bogme res bi mogla poznat ker sem jaz tudi od tam sem pa neinformiran človek do konca pa smo se peljali domu pa sem vidla avte vse nakrašene pa pravim mojemu kdo se te ki ženi
da vam povem kaj se jee pa naš Timon domislo danes šli smo v europarku v H & M da sva mu kupla srajčko pa hlače za ju3 ( ker more seveda bit frajer ) iiin zavijeta ona dva z atijem na oddelek z punčkami in je zagledal tam komplet verižica + zapestnica in ga simon prepričuje da je to za punčke in da on tega ne more met to prepričevanje je trajalo po moje kakih 15 min in seveda Timon ni popusto in pritrobita ven iz trgovine z verižico in zapestnico mali je bil tak srečen. po celem europarku je govoro da je damica in držo roko tak da soo JA vsi vidli da ma zapestnico gori folk ga je tak gledo ne o marija božja no kaj še bo s tega
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?