|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
30.5.2005 14:52:43   
gaya
joj Nannn, če ti bo :duda: prikukala na svet 06.01. bo ravno na moj rojstni dan :), to je pa res lepo slišat. Jst sem sama računala po enih tabelcah na internetu pa vedno pride 03.01, G pa je rej+kla 30. december :zmeden:. Nč jasno, od kje ne to.
No punce, hvala za prelepo dopoldne, res mi je služba hitrejš minila v vaši družbi, pa upam, da se jutri spet dobimo :bravo: :bravo:.
Držite pesti za naju z :duda:, da bo vse v redu, pa se tipkamo jutri.

Pa lepo popoldne in pobožajte trebuščke

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   januarčice
30.5.2005 14:53:37   
pinka
Caffee, brala sem, da se konzervirane hrane moraš vzdržat in ne bi reskirala!!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   januarčice
30.5.2005 14:54:27   
Anonimen
Pat, tudi naju je presenetilo. Najprej sem bila tako šokirana, da sem jokala, fant pa se je smejal, ker ni mogel dojeti, da je test pozitiven. Tudi jaz sem še študentka. Približno te razumem kako se počutiš. Jz nisem bila ne vesela, ne žalostna, kr neki...potem pridejo skrbi glede financ, nadaljnjega študija, stanovanja....pol me je napadla depresija, češ, da vsega tega jz ne zmorem, da je za :duda: zame še prezgodaj, čeprav jih imam 24, da bo vsega "veselja" konec....in še in še..Zdej, ko sem v 8t sem se šele nekoliko "sprijaznila" z usodo. :)-:)-

:duda: bomo pa itak imeli najraje na svetu!

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   januarčice
30.5.2005 15:11:10   
kofetek2010
Nannn - če imaš fotke na termo papirju jih ne dajaj v okvir, ker bodo na svetlobi zbledele in boš imela le bel listek :(

sicer je bilo o tem že veliko govora na RR ;)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   januarčice
30.5.2005 15:17:39   
Jančika_
Ena konzerva tu pa tam sigurno ne bo škodila, pretiravat pa ne:).

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   januarčice
30.5.2005 15:23:13   
puri
Pinka, meni je starost ploda vedno izračunala že na prvem pregledu in nato določila datum poroda.
Drugače pa starost najbolj natančno izračunajo na nuhalni!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   januarčice
30.5.2005 15:35:16   
Nannn
Ja sej mamo vsi na tem papirju printane fotke...:( mal sem slabe volje ker bo zbledela...

Jana73 hvala...

Caffee jest ne bi riskirala...ti kr lepo papci sam ne konzerv...

Jest grem pa danes k moji G ker ne vem vec kaj je za mene dober in kaj ne...mio.vprasanj mam...dopoldne sem mela rjavkast izcedek sedaj nic vec..ocitno mi Buscopan mal pomaga...

Uzivajte v sencki...

Nannn :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   januarčice
30.5.2005 16:04:08   
pat
CAFFEE : kot bi čitala svojo zgodbo:( enak scenarij, sam mogoč še mal huje, glede na to, da nisem stara niti 21. pa da ne omenim panike doma. pri mojih, pri fantu ni tak hudo. kljub temu, da sem po izračunih nekje v 11 tednu, mama še kr ne verjame...po moje vsak večer moli, da bi se kej spremenilo, ker citiram: "Kuk si lahk tak butasta, da se ti je to zgodilo". menda ni treba omenjat, da je zelo verna.pa da misli, da je zej una boga, ker bognesvar kaj bojo rekli sosedi, in ima ona problem, ker je to sramota itd... bed...
sam a ne, da se pol kr sprijazniš? sej midva sva po eni strani zej že zelo vesela. zaročila sva se kot sva nameravala, poročila se bova pa samo kakih 10 mesecev prej kot načrtovano:zmeden:;)9nebesa:bravo:

torej si januarčica..fajn..

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   januarčice
30.5.2005 16:25:44   
Jančika_
Glede štetja tednov - preberite si tule, kaj piše za prvi teden.


http://www.babyzone.com/features/content/default.asp?TopicID=9171



Kopiram bistvo, če se kateri ne da odpirat:

"Your forty weeks of pregnancy officially begin on the first day of your last menstrual period (LMP). So, your pregnancy actually begins before you've even conceived. Each week we calculate your pregnancy from your LMP, and also from your gestational age, figured out by the date on which you actually conceived."

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   januarčice
30.5.2005 17:54:14   
gaya
oj punce,

jst sem ravno od G. Če je meni kaj jasno :zmeden:, ona mene pogleda, cist lepo brez panike:), pravi, ja to so normalne krvavitve:zmeden2:, halo, ok, jst njej, da je blo malo rdeče, pa pravi, ja tukaj ni vidt nobenega luščenja. :zmeden: ok, pravi, ni treba nič zdravit, nič počivat, vse je b.p.. Fajn. Aja pravi, to je še tko majčkeno, samo skupek celic????:zmeden: si nekje 5-6 teden. :zmeden: A že spet?. Že deset dni nazaj sem bla 5-6 teden, danes pa še kr :). No kwa pa nej zdaj, konec koncev še vedno ne vem kolk časa sem :nosecka:. Kaj pa ve pravite na to? Jst bom kr lepo počakala mna 22. k mam drugi pregled, pa bomo vidli.
Bom pač mal bl pazla na naju :duda:.

No punce zdaj grem pa mal jest, sem čist prestradana in bom mal uporabla ideje od zgoraj :)-.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   januarčice
30.5.2005 18:27:33   
LE&TA
Ojla pupe!!:rozica:

Zdej sm prebrala vaše pogovore. Mate pa Ok službe k ste lahk na internetu. Super. jst pa v razredu z mulci umiram od slabosti in bolečin v trebuhu, no sicer je mal bolš, sem sam napihnjena. Kolkr nimam svojga špehca, mi ga zdej mal poudari. Sam zanimivo je to da mam skor več trebuha v predelu želodca, k da bi se nažrla za umret, v bistvu pa čist normalno jem k prej. Tud jst večkrat po malo jem pa pomaga pri slabosti. Upam da me bo kej hmal zapustila, slabost!
V petek 3.6. mam prvi pregled in upam da bo vse OK. Se takoj oglasim in poročam!

Pazte nase pa božajte si bušije, tud če niso še nč zrasli! :metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   januarčice
31.5.2005 7:58:10   
pinka
Puri, hvala za pojasnilo. Bom v četrtek točno vedela točno starost ploda. Gaya super da je vse OK, ampak tud meni ni nič jasno kaj ta tvoja G. govori, ker se mi zdi nemogoče, da si še kr 5-6 tednov noseča, če si pa zadnjo M imela 27.3.???!!!???:zmeden2:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   januarčice
31.5.2005 8:15:46   
gaya
dobro jutro,

ja sej vem, ampak jst sem se že nehala z njo pregovarjat :zmeden:, recimo, da ve kaj dela. Jst se danes počutim čisto v redu, nobenih bolečin, nobenih krvavitev, tko da ne bom nič panike delala :). Slabo mi je blo zjutraj mal, zdaj pa kr bo. Samo :zaspan: ,:muca:sem pa tko, da mi glavo kr na mizo vleče. A mi verjameš, da komaj čakam, da bo konec tega obdobja :ups:, ker tko kukr pa jst zdaj spim, je pa hujš k :duda:. Moj :love: je pa ful happy, k ma cajt za svoj motor in dirkanje in treninge, da mu jst ne težim :)-:)-:)-.

Kako pa ste ve danes :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   januarčice
31.5.2005 8:20:44   
Anonimen
Meni je pa najtežje biti v službi..doma nosečniške "težave" lažje prenašam...

:zaspan: sem pa tudi jaz tako, da to ni več človeško. Ponoči sem spala kot ubita, ampak zjutraj sem pa še kar :zaspan::zaspan:. Ko bi le mogla eno kavico spiti, da me malo zbudi in spravi na noge :)-


(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   januarčice
31.5.2005 8:23:57   
pat
premočeno!!

katastrofa, kuk se je ulilo. sva zjutraj z :love: vstala, pa je pripravil zajtrk:bravo: ker zadnje čase bol mal spim, ker me dajejo nočne more:(:(. se začnem oblačit, pogledam ven sonček:bravo: že prejšnji večer se odločim, da mi pa danes ne bo vroče in da bom oblekla krilo.
...sedim na postaji in v nedogled čakam trolo. včasih res ne vem, če se sploh splača čakat. 2 vozi na vsake kvatre! med čakanjem opazujem nebo..:zmeden:vedno bol črno..grem nazaj? sam pol bom zamudila..:zmeden2: in ne grem nazaj. bus se pripelje v trenutku, ko začne škropiti. in ker delam na drugem koncu lj sem prišla v službo gnila. potem pa vse sodelavke; joj, v japonkah... in zdaj srčno upam, da bo do 16. 30 spet lepo:morje:...
ajjajjaj...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   januarčice
31.5.2005 8:24:22   
gaya
ja caffee, jst si tud želim, da bi lahko eno veliko :kava: spila, pa se mi želodček ubrne, če samo pomislim na to....:) pa še kle mam sodelavca v pisarni, k ma tko ubijalski parfummm, bljak, sem čist narobe. :). Zdaj me je pa groza, da še šefica pride, k ta pa res ne zna uporabljat parfuma:)-:)-, se kopa v njem in to v unih ta chip smrdečih:)-. jaoo, meni, komaj čakam da bo tri:hudicek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   januarčice
31.5.2005 8:53:22   
puri
Jaz pa čakam na prvi pregled, ki ga imam ob pol 11-ih,....sem že prav živčna, bi najrajš kar uro mal naprej zavrtila:)-

Zaspana sem pa jaz tut tok zadnje čase, da zvečer kar padem v posteljo:zaspan: po celem dnevu! Zjutraj bi pa tut še tok spala:zaspan::zaspan::zaspan:,....pa slabost:zmeden:,.....

Gaya,...v prvi nosečnosti sem imela jaz tudi izcedke ene 14 dni, pa je bilo potem vse vredu, pa tudi nisem jemala nobenih tablet, nič se ni zdravilo,....
Je meni tudi G rekel, da je to normalno, da je vse to še vedno posledica vgnezdenja!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   januarčice
31.5.2005 9:25:08   
Nannn
Jutro januarcice :bravo:

Vidim da vas matrajo nosecniske tezave...vceraj sem se tudi jest tako slabo pocutila da sem ob 22 dol padla...glava me je tako bolela da sem jo hotla kar odsraufat :)- potem pa se slabooooooo da sem mislila da me bo pobral...najhuje mi je ker ne morem bruhat...potem sem se prisilila da sem pojedla en navaden piskot pa ni nic pomagal :( potem sem pa zaspala...

Sem bila vceraj pri moji G in mi je dala Dabroston ce se spet krvavitve pojavijo...zaenkrat nic od tega upam da teh 7 mesc.koker mi je se ostalo da kvaviteve ne bo vec...

Sem pa mal studirala vceraj zakaj imam spet krvavitve in prisla do enga zakljucka...v petek ko se mi je spet pojavila krvavitev naj bi po mojem izracunu prisla druga M in sem moji G povedala pa pravi da je tudi mozno da je prislo do zakasnele M...zanimivo kaj ne bom se vse zvedela :) sem pa spet bolj mirna ker je z mojim :duda: vse v redu...ocitno sem bolj med obcutljivimi da krvavim...

Lepo se imejte na tale dezeven dan...


Aja a kej veste v cem je fora Dabrostona?

Nannn :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   januarčice
31.5.2005 13:38:06   
puri
No jaz sem s prvega pregleda in zelo sem vesela, da je vse O.K.:bravo:

Pikec se je že videl, pa tudi srček! Noseča sem 6 tednov in 3 dni, rok poroda mi je pa dala zaenkrat 21.1.!
Dobila sem že tudi slikico:bravo:

Sedaj sem pa naročena za nuhalno 11.7.,....kar dolgo bom še čakala za naslednji pregled, ja! Je rekla, da je brezveze, da me kaj prej naroča. Ona ima namreč tudi nuhalno čez!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   januarčice
31.5.2005 13:42:42   
Jančika_
Puri, super:bravo:. Jaz komaj čakam na naslednjo sredo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   januarčice
31.5.2005 13:57:49   
pat
jaz pa na ponedeljek. ja bomo je dočakale tele prve preglede!:bravo::bravo::darilo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   januarčice
31.5.2005 20:53:28   
LE&TA
Tiste k ste že mele prvi pregled, kako je blo, kolk časa ste ble not, pa kaj vse vam je G delala? Jst komej čakam, še dva dni, v petek mam. Mal me je strah, ko bom tam dokler ne bo povedala če je vse OK ne bom mirna!
Simonas kako je blo dans? Upam da si ti in tvoja :duda: OK. Poročaj!

Jst sm dans za spremembo Ok, sam mal napihnjena, pa trebuh me boli, sam da ni slabosti in glavobola pa se že da!

Držte pesti zame in mojo pikico v petek, se pa takrat sigurno oglasim in poročam.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   januarčice
31.5.2005 20:58:35   
LE&TA
Puri, tudi midva ti čestitava!:sloncek::sloncek::sloncek:


(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   januarčice
1.6.2005 7:35:57   
puri
Le&Ta hvala:)

Prvi pregled je pa pri meni zgledal tako, da sem najprej povedala zakaj sem prišla, nato pa je rekla naj se kar slečem, da bova pogledale,...pogledala je, če je maternični vrat zaprt, potem je pa še naredila vaginalni UZ! Ko je videla pikca, ga je pomerila, da je ugotovila, koliko časa sem že noseča in potem mi je dala še slikico!

Nato sem se šla oblečt in nato je pogledala, kdaj mi pride datum poroda, rekla mi je naj se pazim, ker sem zanosila kar kmalu po ss, naj bolj počivam in naj pridno jem Tifol,....nato me je pa še naročila za naslednji pregled oz. nuhalno!

Ko sem prišla ven, mi je pa sestra izmerila pritisk in stehtala sem se! Dala pa mi je tudi kar nekaj raznih listov za v laboratorij (kri,voda,.....delajo potem razne preiskave)
Materinsko knjižico pa dobim naslednjič!

In to je to:)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   januarčice
3.6.2005 19:30:11   
LE&TA
puri hvala za obrazložitev, tud pr meni je zgledalo nekako tako, sam slikce mi ni dala, rekla ji pa tudi nisem. Pa drugič, takrat pa bo že več videt, zdej je pa pikica velika 15 mm.:bravo:

a gredo ponavadi vse :nosecka:na nuhalno? Meni je rekla naj se naročim! Med 10 in 14 tednom!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?