skačica
|
helou ! Evo mene, na standardnem mestu ob tejle uri. Sem prijetno utrujena, ampak ne zaspana. Sem vas prebrala pa vse sproti pozabila, edino tole sem si pa zapomnila: februarka- jaz pridem k teb na jurčke z jajčki. A lahk? Mater, bi jih kar zdele pojedla cel kupček. Joj, kok se mi luštajo.Blagor ti za taščo, ki ti hodi po gmajni in išče jurčke . michelle- lepo darilo, sigurno bo punca full vesela. Sicer pa ja, rada nakupujem in komaj čakam, ampak pri meni kilce kar ne izpuhtijo, ampak je treba vložit mal truda . Tko da smotano, ostale sestre so kot ene gliste (ena je skoz suha, ena se je sekirala kako bo na poroki in jo je čist pobral , ena je pa še v puberteti in je tud suha), samo jaz sem okrogla. No, zdele, drugače sem ok, ampak prav suha pa nikoli. No, katera bo naslednja oktobrka, ki bo šla v P? MM? Al pa mogoče jaz? No, to je skoraj nemogoče, ker se ne dogaja ama ništa. Vsak dan na večer me pač boli med nogami, da komaj hodim oz. hodim kot raca, ampak to me bolijo kosti, vse ostalo nič. Pa trebuh je včasih bolj trd, drugič manj. Lahko noč.
|