Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...mogoče si pa že kej prštimava...
Ampak ne ne sej še ni čas..

itak takoj na začetku nimaš mleka in potem je tamala izgubila na teži in panika, pa da bova mogli še tam ostat, pa ne vem kaj še, sem se tako sekirala, da je sigurno še to vplivalo, valda jokala, ker tamali ne dam hrane itd... so mi rekli da si morm črpalko prnest da bom izpumpala kar je še ostalo in ji potem tisto še dat po inekciji (ker je blo tolk mal) kakšnih 5 ml, ampak vsaj to... no, zadnji dan na tehtanju je končno dobila dovolj gor, da sva lahko šle domov
upam da bom zdaj kaj manj napsihirana, in bo lažje steklo. Se mi je pa tamala tud skoz jokala, sem jo 1x peljala k sestram da so ji dale za jest, pa ni pojedla več kot 20ml. Mah... Na začetku je res težko, pa še kakšna pametna sestra ti ne zna pravilno svetovat in si potem čist zbegana...
Se pa spomnim da so mi zadnjo noč joške kar vrele od vročine! Čist vroče, notri pa zatrdline... ker se je mleko delalo. No, to je to, se tud jaz kar ne morm ustavit ko začnem čvekat
čimprejšnje okrevanje ti želim in vse lepo.