|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 14:39:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: Oktobrke 2009 2.del
18.8.2009 15:18:09   
ninasiki
moj voziček
user posted image

moja torba
user posted image

user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.8.2009 15:19:25   
ninasiki
ubistvu je torba še v ogledu upam da bom kej bl podobnga najdla (barva) čene bom pa to mogla

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.8.2009 15:29:13   
Crystall
Lep voziček user posted image  Katere znamke pa je?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.8.2009 15:31:00   
majakla

MM: znam nemško, daj link gor,
ker (še te) ne razumem 100%,
kako in kaj.
Hvala
Pa pa

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.8.2009 15:33:34   
Emilly
Jojojojojojojo.... ve ste čist noreeeee!!!! Torbe, bodiji, voziček, lupinca..........

Sicer če pa dobr premislim, smo pa pišuka že res tako blizu poroda, da je jojuser posted image
Ah itak bomo mele vsega še prevečuser posted image .

Midva sva šla pa res danes mal za prenovo stanovanja pogledat in mislim da je bil ogled kar uspešenuser posted image . Ker HB ne jaz ne moj dragi nič ne komplicirava, imajo celo vse na zalogi (od ploščic, vse kopalniške elemente, omarice....), tako da bomo še vse ta teden kar naročiluser posted image Jupiiiii!!!!

Potem pa res akcija, ja to me šele skrbi. Za kopalnico naju že vsi svarijo, da lahko obnova traja in traja ....Zaenkrat smo še optimisti...Dva mojstra imamo že naročena, v glavnem bomo delali (bojo delaliuser posted image )pa sami kolegi, ker poznava na srečo same stručkote za to!!!! So že rezervirali cel september za to. Ja, mal pa tud mene že panika daje, priznam. Ja če so bli pa čez poletje vsi na dopustuuser posted image

Tako da Karmen b, glavo pokonci, vse nama bo uspelo, boš vidla!!!

Sem pa res vesela, ker bom res veliko dobila v sposojo: voziček, previjalno, lupinico, posteljco, po novem še celo Angelcare, čeprav ga sploh nisem nameravala kupit, ogromnoooo cunjc za tri mesece... To me mal pomiri. V nabavo bo še treba po kašne kremce, mazila, mila,....

Drgač mam pa tud jst mal paranojo pred tem, kako se sploh oblači otroka. Kaj sploh, koliko, kako.... Sicer smo pa zato na porodniški in bomo mele mal cajt kej kombinirat, a ne!!!

Žabar - četrtek dop je zame čist OK!!! Je pa velika verjetnost, da greva z dragijem ravno v četrtek za en dan na morje....Tako da če bom bom če ne pa ne. Bi vas pa res rada spoznala!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.8.2009 16:02:50   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Lep voziček user posted image  Katere znamke pa je?

CRYSTALL če sprašuješ mene je babyboom sm mela tak zegn je biu 250uer je pa res samp košara in športni deu ostalo morm še vse dokupt

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.8.2009 16:15:55   
Crystall
Ninasiki ... tebe sem spraševala user posted image  Lep voziček je ... barva pa sploh user posted image  Drugač si ga pa zelooo poceni dobila. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.8.2009 16:56:18   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ninasiki ... tebe sem spraševala user posted image  Lep voziček je ... barva pa sploh user posted image  Drugač si ga pa zelooo poceni dobila. user posted image

ja ubistvu so to eni privatniki k majo doma firmo in delajo to tko zasebe tko da je nou sm mela pa res srečo ja ker drgač sm pa gledala od cam Cortina Evolution X3 Tris Zelene barve tko da sm kr happy sm mal pršparala no ubistvu je babi user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.8.2009 17:06:57   
Anonimen
Čao,

no jaz sem končno doma iz pregleda - v tej vročini, kljub klimi človek težko zdrži kaj dalj časa zunaj - no vsaj zame to drži...

Z malim korenjakom je vse OK težak je 1600g.

Nov datum kontrole pa imam že naslednji teden in to 28.8. , ko ne bodo delali UZ ampak bo samo navaden pregled - še zadnjič bom morala dati kri za toksoplazmo, pa vodo pa standardno kontrolo krvi isti dan.

Nič en lep avgustovski dan še naprej user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.8.2009 17:07:22   
Meliitak
hojla bejbe...

jaaa velik bomo mele za naše user posted image ...sama se ne obremenjujem s tem preveč, ker bomo itak tokom časa ugotovili kaj rabimo ane in mogoče še kaj dokupili in to bo to...čeprav po pravici bi tud jest vse mela, sam se rajš bremzam...no ja sam da ne bo premal (po moje da ne)...recimo previjalno sva s user posted image danes naročila, ker sem na dopustu bom mal šla okrog in še kaj dokupila...pa še v Ikeo nameravava, tko da robe bo dost...previjalna torba? treba je nabavt čimbolj praktično in bolj poceni, če sploh (al se bo pa našla kaka torba k ni v uporabi iz omare he, he), na modo morm pač mal pozabit saj ne delam denarja he, he...

....drugač pa danes midve bili na pregledu...dobila sem tablete za dvig železa (nč novga sj se mi je kr svital da bo HMG na mejah normale) in svečke, zaradi bakterij v urinu in povečanega belega toka, ki v bistvu ni več bel...pa bova preživele ane...drugač pa pikica lepo raste, pokazala srček, in se je od prejšnjega pondelka zredila za cca 100g (normalno) in tehta cca 1500g, se je pa v enem tednu obrnila z ritke na glavo jupiiii...pa še G je bila danes razpoložena in mi dala nasvet če bi slučajno še nosila user posted image na ritko obrnjenega je rekla, da morm čimbolj urin zadrževat, se pravi ne tok hodit na wc, sama sem pa prebrala, da če se postaviš na vse 4 in daš svojo rit višje od glave, nekako pospešiš premikanje in obračanje na glavo... za razpredelnico naslednji pregled imam 15.9.

danes se še zadnjič odpravljam v MŠ, mam še nekaj vprašanj, tko da smo praktično pripravljeni na porod...še celo moj user posted image se je zagrel in mi govori kaj vse si morm zapisat da ne pozabim...al se bo pa on spomnil he, he, ker je tok zavzet ane...

uživajte...za Žabarja pa bom še vidla, načeloma tud men odgovarja četrtek dopoldan in da vas končno spoznam, a mogoče pa kaj pride vmes saj veste...pa, pa

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.8.2009 17:21:17   
katrin***
Evola še mojga bušija in en utrinek z morjauser posted image

user posted image

user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.8.2009 17:22:07   
katrin***
jah, fajn bi blo slikco okol obrnt a neuser posted image

Pa jutri bomo v 32tuser posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.8.2009 17:28:01   
Anonimen
katrin ... en dan pred nami user posted image , mi mamo pa pojutrišnem 32t

Moji žabici se pa spet kovca ... boga

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 18.8.2009 17:29:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.8.2009 18:00:05   
ninasiki
katrin maš isto majčko k jst je iz H&Ma a ne user posted image user posted image

majcy_m mojmu lumpiju se tud skos kouca vsak dan zihr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.8.2009 18:19:29   
katrin***
ninasiki...ja, je iz H&M jauser posted image user posted image user posted image  Zato pa do sedaj nisem nikoli kupovala v tej trgovini ravno zaradi tega, ker sem potem na faksu videla še en bataljon ljudi z isto majčko ali hlačami. Sedaj sm pa rekla, da je pa čisto vseeno, ker ne bom tega skos nosila, pa še proračun mi ne bi znesel kupovanja v kakšnem Popku, Bušiju, ipd. - žaluser posted image  čeprav majo zlo luštne stvari. Sm pa kar nekaj stvari dobila od kolegic tko da mislim da še za kakšnih 14 dni v službi sem preskrbljena kar se malo lepših, fensi stvari tiče, ker ne morem ravno bit v trenirki a neuser posted image  Potem bo pa čisto vseeno v kom bom ko bom doma. Če bo moja kilaža tako napredovala kot je do sedaj (+10kg) ne bo potrebno po novih nakupih. Raje bom kej za bejbija kupilauser posted image

Zdele pa perem še en stroj starih tetra plenic (še mojih), en pa pride na vrsto jutri. Likala bom pa potem, ker je še čist prevroče.

Da vam mal luštov nardim, grem čez dobro uro na sladoled k našemu šiptarju k ma ravno tko dobr sladoled k Žabar - jamsi, komej čakam!user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.8.2009 18:59:29   
stuhica
punce ful ste pridne  s čvekanjem sem vas šla brat amapk že en vem več kaj je ktera pisala... vglavnem vse ste že tako aktivne z šopingom.... no sej jaz semugotovila da bom kar še mogla nabavit kar ce cunijc tiče, midva se morva pa še odločt kako bomo sobo zrihtal da bo lahko še en član spal v njejuser posted image Tako da posteljico verjtn že imamo, user posted image postelnino tudi, vozek še stari peg pereregotov, torbico sem imela eno črno sicer ne previjalno apak sem lahkov edno ravno dosti stvari spravila notri tako da jo bom še pridno uporabljala, lupinico sva kupila eno ful novo in ugodno tako da za to sva poskrbela čeprav jo imam še od peg peregota z nastavkom ampak za v drugi avto rabmo še eno.. bajeuser posted image user posted image user posted image

Drač sem pa dons preživela en lep dopoldan v družbi barmanov so imle tiskovko k so se vrnil z svetovnga prvenstva... je blo luštn, samo spet ta cukr k nič ne smeš ne pit ne jest kar bi rad... kriza... user posted image

Pol sem šla pa v tuša prevert za slike sem živčn zlom pol dobila skor ker po 8 dneh mojih slik še ni in ne samo to baje so zgubl cd( mmogrede sem pekal skor 3 ure tiste slike) pol mi pa Cd zgubijo vosli... user posted image user posted image sem čist popenla, pa še to je rekla guna poslovodnkinja da me bo poklicala pa me ni in sem samam klicala v tuš da preverim nakar mi povedo ja sej smo gospe že povedal.... user posted image user posted image  za popent Bemti...

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.8.2009 19:03:53   
Anonimen
Punce jaz sem pa trenutno čisto zanič. Sem šla samo v trgovino in me je tako začelo v križu bolet, pa špikat v nožnici. Pa še tisti čuden vonj se mi je spet pojavil pa srbi me rahlo v nožnici, pa sem si kr tampon LCA dala notri pa malo namazala za par minutk. A ma še katara s tem težave ? Jaz sem že na začetku imela Canesten, 4t nazaj Dalacin, sedaj me pa srbi, izcedka ni veliko je pa ta vonj. In to spet po morju kot nazadnje. Mah saj pravim danes je pa res eden slabših dnevov. 

Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.8.2009 19:07:44   
stuhica
pravoda jaz sicer nimam nekih izcedkov, samo me pa zadnje čase muči tudi srbečica in ni glih prijetno... pa ne vem zakaj... jah žal ti nisem v veliko pomoč sam bolj v tolažbouser posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.8.2009 19:10:35   
Anonimen
Hvala stuhic..tudi tolažba veliko pomeniuser posted image Saj bom posikusila z LCA jogurtom, pa malo manj živcev ( sem jih danes kar porabila ja user posted image ), pa veliko vode in nesladkanih kompotov, pa tako npr....

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.8.2009 19:13:48   
*chance*
Pozdravljene čvekice...
Evo mene iz celodnevnega potepanja po trgovinahuser posted image sem totalno gnila od te vročine user posted image
Posteljnina je tudi ena od debat in naj povem, da sem jaz danes v BC kupila zelo lepo posteljnino - 6 delni komplet za 49,99 EUR, kar se mi zdi zelo, zelo ugodno, tako da če katero zanima, si gre lahko zadevico ogledat, je pa od Enota, imenuje pa se Sleepy...user posted image
Sem pa resnično razočarana nad ponudbo oz. zalogo v Pikapolonici in BC - vse je potrebno naročiti in vse skupaj je eno samo k... čakanjeuser posted image user posted image user posted image ...ah... pa še na veliko propagirajo, potem pa v celem območju Dolenjske in Posavja ne moreš dobiti ene k... zadeve v rumeni barviuser posted image user posted image user posted image Ufff...sem jeznauser posted image
Glede ostalih drobnarij kot so povijalne plenice,... pa sem se odločila, da jih bom nakupila, če jih bom potrebovala, tako da zaenkrat mojemu seznamu manjka le še kompletek v katerega bom detece oblekla za odhod domov iz porodnišnice in pa fiziološka razstopina za popek...user posted image user posted image user posted image Močno upam!user posted image
Zdaj pa dovolj za danes...grem podolgem, ker detece tako zelo brca, da ne morem več sedeti...user posted image user posted image
Lep večer vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.8.2009 21:12:32   
rozilu
Ojla pupe,
spet ste pridno čvekale, ko mene en dan ni blo gor, zdaj pa mam kake 3 strani minusa user posted image ...

Sem zasledila za Žabarja, da se menite za dopoldan - jaz takrat žal ne morem, ker sem seveda še v službi user posted image . Sicer bi lahko bolj proti večeru, pregled imam kao ob 16h, samo to se zna zelo zavlečt... tako da - bom drugič prišla spet user posted image .

Pa zasledila, da vse nekaj jamrate čez današnji dan: se vam kar pridružujem - grozen je bil!!! Že od štarta sem bila v službi čisto tečna... OK, začelo se je že prej, na poti od LJ do Obale, ko sem že totalno švicala, ampak se odločla, da ob 8h zjutraj pa res ne bom prižigala klime v avtu!! Ko pridem na parkirišče in odprem vrata - takoj bušne vročina vame; naslednja stvar pa en tigrasti komar prileti not user posted image . Sem mislila, da se bo potem na 60°C lepo skuril, ampak ne... na poti domov me je ene 4x pojedel... grrr. Še dobro, da sodelavci mojo tečnobo obrnejo na hec... user posted image

Je pa res ubijalska ta vročina danes in ponoči se ne bo prav nič shladilo tu na morju user posted image . Zdaj laufa klima, ponoči pa bo prehrupna, tako da moram zdaj fajn shladit... Kopat se sploh nisem utegnila iti... zato pa moje nogice spet dobivajo obliko od prejšnjega tedna (=slonjo). user posted image

Vas grem še malo prebrat za nazaj

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.8.2009 21:28:17   
frrrr
katrin*** - js imam tetra majčke (iz istega materiala kot tetra majčke) in mako majčke. doma imam oktobrčka in bom zdaj imela enaka oblačilca kot v prvo. oblačila sem tako, da sem tetra majčko in mako majčko že kar skupaj sestavila in tamaučka samo enkrat mučila z oblačenjem. potem vse mau naglihala, uporabila previjalno plenico, ki je majčki držala na mestu. čez pa pajacek s stopalci brez rokav. če sem imela za čez pajacek z rokavi, se spodaj oblekla samo eno majčko. sem pa kr nekaj majčk in pajackov imela še svojih. v bistvu majčk nisem nič kupovala, tudi bodijev na preklop ne. sem šele sedaj v drugo kupila 2 bodija 56 in 2 bodija 62, da bo dete mau bolj moderno user posted image sicer je pa najbolj pomemebno, da je otroku toplo in ga nič ne tišči, ne pa zadnja moda. sem dobila v dar tudi ene 3 pajacke, ki jih mali niti enkrat ni oblekel, ker so tolk nepraktični za oblečt al pa so mere čist neklasične (en del čist prevelik, drug pa premajhen, ne gre čez glavo ali kaj podobnega). torej najprej na izi oblečt, fajn počutje... šele nato moda. če naknadno ugotoviš, da imaš premau česa (tetra plenic ali kaj podobnega), se še vedno lahko dokupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.8.2009 21:31:49   
Nea_teja_
Evo tud jest sem bla dons pridna zlikala pleničke nekaj pajackov ,posteljnina me čaka jutri sem pa tudi nekaj šopingirala za našega korenjaka.Voziček bo dobr kr še od prejšne čeprov bi moj imel buzza ampak se meni zdi škoda denarja če je prejšni še ok.Sem pa ddones nabavljala cunjice v Kiku in sem kr nekaj nabrala od majčk,hlačk,pajackov,eno jopico in kavbojke za odhod domov  in sem zapravla samo 37€ kr nisem mogla verjet.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.8.2009 21:32:07   
Emilly
Ojla!!

Ja se čist strinjam, kar se tiče vročine....

Sem bla na sprehodu, hodim seveda, ko je že dobesedno popolna tema, sam kaj čmo le takrat se da.... čez dan pa zarad te vročine res nisem za nobeno rabo...user posted image Je blo pa vseen luštn.

Ah ko bo pa slabo vreme, pa spet ne bo kul, saj vemuser posted image

Vsem čestitam za super pregledeuser posted image user posted image . Jst mojga že čist nestrpno čakam....

Ste pa vse tolk luštne nosečnice.... jat sem zdej ugotovila, da zdej pa res čist nobenih hlač ne spravim več gor, men se pa tolk ne da spet v nabavo....Res upam, da mi zdaj ne bo treba nazaj v službo, doma bomo pa že nekaj pogruntal s kašnimi pajkicami, pa je..user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!