Emilly
|
Jojojojojojojo.... ve ste čist noreeeee!!!! Torbe, bodiji, voziček, lupinca.......... Sicer če pa dobr premislim, smo pa pišuka že res tako blizu poroda, da je joj Ah itak bomo mele vsega še preveč . Midva sva šla pa res danes mal za prenovo stanovanja pogledat in mislim da je bil ogled kar uspešen . Ker HB ne jaz ne moj dragi nič ne komplicirava, imajo celo vse na zalogi (od ploščic, vse kopalniške elemente, omarice....), tako da bomo še vse ta teden kar naročil Jupiiiii!!!! Potem pa res akcija, ja to me šele skrbi. Za kopalnico naju že vsi svarijo, da lahko obnova traja in traja ....Zaenkrat smo še optimisti...Dva mojstra imamo že naročena, v glavnem bomo delali (bojo delali )pa sami kolegi, ker poznava na srečo same stručkote za to!!!! So že rezervirali cel september za to. Ja, mal pa tud mene že panika daje, priznam. Ja če so bli pa čez poletje vsi na dopustu Tako da Karmen b, glavo pokonci, vse nama bo uspelo, boš vidla!!! Sem pa res vesela, ker bom res veliko dobila v sposojo: voziček, previjalno, lupinico, posteljco, po novem še celo Angelcare, čeprav ga sploh nisem nameravala kupit, ogromnoooo cunjc za tri mesece... To me mal pomiri. V nabavo bo še treba po kašne kremce, mazila, mila,.... Drgač mam pa tud jst mal paranojo pred tem, kako se sploh oblači otroka. Kaj sploh, koliko, kako.... Sicer smo pa zato na porodniški in bomo mele mal cajt kej kombinirat, a ne!!! Žabar - četrtek dop je zame čist OK!!! Je pa velika verjetnost, da greva z dragijem ravno v četrtek za en dan na morje....Tako da če bom bom če ne pa ne. Bi vas pa res rada spoznala!!!!
|