karmen b
|
Čer punce.... kopalnica lepo napreduje, vendar se zna zataknt na enem delu, ki ga kdo drug kot moj dragi ni uspel dokončati in keramičar tam ne more položit ploščic. Ampak recmo, da se bosta nekak pošlihtala, da bo vse tekoče teklo. Izgleda pa res zelo zelo lepo. Ko bo končano, pripopam slikco. No na MŠ smo zaključili porod in danes, ko so kazali drugo porodno dobo, je moj kar lezel v zic in mam občutek, da me bo tudi tukaj na koncu pustil na cedilu. Sicer poudarjajo, da jih ne smemo silit, da so zraven, ampak meni se bo vseeno mal fržmagal, če bo zadnji hip reku, da ne gre, ker je že vsem prej raztrobu, da gre z mano. Jaz sem mu seveda verjela in misel na porod z njim ob strani me je pomirila...zdaj pa se zna zgodit, da bo to samo še ena stvar, ki jo bom mogla spelat sama, on se ga pbo pa pol vseselo nažiral tri dni pol pa ko bom pršla dam, bo pa še tri dni spal, ker bo mogu not prnest. Mogla sem to iz sebe dat, ker sem pršla kar žalostna iz šole, sej zdej sem se že nakulirala, sam res me jezi. Zakaj za vraga majo te desci skoz tako protekcijo kamorkoli pridejo, me mormo pa vse prežvečt