Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vas redno berem, ampak se iz različnih razlogov nekak ne odločim, da bi se pridružila debati. Na zaklenjenem forumu bi pa z veseljem čvekala. Sploh zadnje čase, ko smo kr boščki. Tako da, če lahko ella, bi te lepo prosila, da me vključiš na privat forum. Seveda, če se tudi ostale punce strinjate.
Kaj ti na ZS pošljem sporočilo in podatke al kako to gre-navodila
?
), po glavi pa se včasih še vedno kr do krvi spraska. Pa tudi idej za GH mi počasi zmanjkuje, začela sem s sojinimi izdelki, pa ne vem, al je to pametno. Punce, ki ste na dieti (Anci, Boomer-če se ne motim)- kakšen nasvet?
. Pa če sm še do konca iskrena, mi za kakšno bolj konkretno debato nekak ne odgovarja javni forum, sploh pa glede slikic. Kaj to pomeni, da bomo za kazen kr tle ostale?
, mi pa ni do tega, da bi vsi javno brali o njemu, zato nisem nič pisala, sem vas pa redno brala. Ker ste se pa umaknile na zasebni forum bi pa tudi jaz z veseljem kakšno rekla.