rea27
|
hoj hoj.. no da se še jaz malo oglasim.. Danes je pa za nami res en naporen dan..Se mi nekako dozdeva, da bi znal biti še kak zobek..Ne vem, za vsak premik v dlesnih pa res ne morem vedet :):) Cel dan ni spala skupaj niti 1 h, tako da sem jaz že čisto preč. Sem mislila, kako bom zvečer pogledala Cassanovo..no pa ga verjetno ne bom, ker bom šla kar spat. Sicer smo danes pridno jedli, pili, se vozili v vozičku, čeprav je bilo tudi to tazadnje na koncu too much. Saj sem omenila, da je Eva Lana pač ena izmed tistih 15% otrok, ki se ne marajo ravno vozit v vozičku?!? No..ne mara se!!! Aha, ne vem ali sem omenila ali ne: včeraj smo bili stari 7 mesecev!!! In do sedaj nam kar lepo uspeva beseda: ma ma in ba ba in du du...Kar se tiče motorike gre na vse štiri dvigne rito in hrbet in pumpa, pumpa ter se dobesedno vrže naprej na nos in se ob tem smeji kot navita :) :) Potem: kričimo na ves glas- brez razloga, čisto tako..brez veze.. Kobacamo ali po domače puzamo v rikverc, jemo skoraj vse..Le spanje je tako tako.. Sonček, sem zasledila, da si Aleksa odvadila jesti in piti ponoči? A je bilo dolgotrajno? Je dolgo protestiral? Ker pri nas se pojavlja težava.. Eva sicer zaspi, a se na noč zbudi 3x...in do sedaj smo ji takrat ko se je pričela premetavati dali mleko..Sedaj pa sem si rekla, da mleko zamenjam za čaj - no ja, vsaj 1x, postopoma pa bi to tudi ukinila..Ker se mi zdi, da bo malo težko, a ko se bo navadila, morda ne bo več zahtevala mleka ponoči?!?! Nisem pametna..ne vem..Svetujte, kaj ste ve delale z svojimi črvički da so prespali noč? Hvala vsem in lahko ter mirno nočko vam želim :)
< Sporočilo je popravil rea27 -- 21.11.2009 19:47:03 >