zanchy
|
malcekvita- za malega Jakoba, verjamem, da ti je bilo zelo hudo , no glavno je, da je vse ok, meni se je tudi nekaj podobnega zgodil pri taprvem-Benjaminu, meni je padel s previjalne in to ko sva bila z mojim oba zraven, samo noben ni imel roke gor na njemu, jaz sem ravno spraševala mojga katere hlačke naj mu oblečem in kar naenkrat se je mali odrinu in že je bil na tleh in to na trebuščku , jaz sem misnla da bom kar "umrla", tolk mi je blo hudo, tud pri nas se je HB vse dobro končalo, zato pa zdaj ko preoblačim Sebastjana imam čist skoz eno roko gor na trebuščku, da se slučajno ne ponovi kaj podobnega.... štorkjica- ja sej sm jaz tud upala,da bo kaj bolš, ko bota imela vsak svojo sobo, pa je blo isto, že od začetka sta hodila ponoč k nama, zvečer je oči nagajal , ponoč pa otroc, je pa res,da odkar imamo Sebastjana je v postli res prava gužva brigita23- jaz mislim, da je to zaradi zobkov, meni tud zadnič ni hotel jesti, pa jokal je kot še nikol prej, prav vreščal je in nisem ga mogla potolažit, pa je pol P , ko sva bila pri njem rekel, da bojo kmal zobki, da so zgornji že čist pripravljeni, tko da jst mislim, da zarad tega naši pikeci včasih mal protestirajo pri hrani matcar- za maksa, da je očka uredu za pregled, da bo čimprej za vami in naj bo uspešen , za Saš-a- kako lepo ti spi, super res nmagk- čestitke Gregiju
|