|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
20.10.2009 20:56:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

nam so vzeli urin pri 6. mesecih..tako da punce, s sabo kake flaške sokcev..nam se ni polulala pol ure...
Pa ni fino pri dohtarjih sedet v ambulanti, ko je polno nahodnih otrok..

samo nasvet..

lahko noč..
nam so dali vrečkico in sem nesla 1 dan prej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.10.2009 21:09:54   
nmagk
user posted image

user posted image user posted image user posted image  za mojga Nejca

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.10.2009 21:17:25   
sonček85
nmagk:super vabilo.Pa seveda pridemouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.10.2009 21:24:37   
nmagk
Ni problem vi kar,vabljeni.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.10.2009 22:46:33   
Balonchy
Sem februarčica 2009 (takrat sem imela rok) ampak se je našmu paglavcu mudilo in je privekal decembra 2008 user posted image

Se oproščam že vnaprej, ker smetim po vaši temi...

Prodam NOV (največ 5x rabljen) avtosedež ROMER Safefix plus...
Če je katera zainteresirana naj me kotaktira za več podatkov na ZS!!!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193959

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.10.2009 6:44:24   
tinaaja
Dobro jutro,
evo vceraj grem vsa scagana v posteljo s pucnama ob 7:15!!!, da se bom ja spocila. Jok brate, dita je visela na zizi do 1h na manj kot 30min user posted image  Pol jo je moj hotel vzet in uspavat se je protestno drla 15min, ko sem jaz spet popustila in jo vzela k sebi.. No pol smo nekje mal zaspali do 5h (vmes "le"ene 2-3 zizanja), ko se je ta velika zbudla.. AAAAAAAAAAAA Glavobol posledicno se vztraja  user posted image

Anyway - cveta -magnetna resonanca je stvar zahodne/konvecionalne medicine user posted image  Verjetno si mislila bioresonanco.

Dita pa zunaj tudi spi kot ta velika, po 2,5 uri. Najprej se zdere v vozicku, da jo vzamem v lsing, pol je v slungu tok blazena, da zaspi kot anglecek. Jo odloczim v vozicek in nadaljuje spanje blazenega.  Oblecem jo v kombinezon in pokrijem s flis dekico, ker zimsko vreco se cakam. sem narocila custom made iz UK za nasega BB user posted image  Drugace bi jo dala v zimsko vreco. Po potrebi odstranim dekico/zimsko vreco. V lupinici pa ji dam kaksno jakno in cez flis deko. Spodaj ima oblecena dva slija bombaznih azdev.

KM - ja, ker so MI predelano KM.

slačenje nogavičk - ima doma gor robeez ali podobne copate. Itak pa nimamo vec nogavic ampak zabice. Tko da si jih vsaj dol ne more potegnit. Men so te male pike tok lustne v zabicah user posted image

Nalini user posted image  za uspavanje brez zize.

A imajo vasi otroci tudi ze fazo "samo mami"? Dita se ze dere vecinokrat, ko jo kdo drug vzame v narocje. user posted image

Pri nas kri in urin vzamejo pri 9m. Je smiselno dat vrecko gor ze rped odhodom k P, ker kot je napsiala rea, vcasih zna trajat, da se polulajo, ti pa tam cepis kot user posted image

Nmagk - jaz imam z B tudi konrtolo februarja na ocesni user posted image  Super, pa ni krize z ucki.

Dieta - vceraj ok, popoldne sem pojedla studenstki futr za malico (ja vem, da ne bi smela, al energijso ni slo drugace, ker sem bila cist out), zato pa sem preskocila evcerjo, ker se mi tud jest ni dalo in sem sla raje spat. Danes pa testenine ali pica user posted image  Uno pecjakovo test je fantasticno user posted image

Evo, tok zaenkrat.. Se moji2 igrata z lego kockami, brina sestavlja, dita podira user posted image  pa sem imela malo casa.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.10.2009 7:07:45   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.10.2009 7:12:13   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Dobro jutro,
evo vceraj grem vsa scagana v posteljo s pucnama ob 7:15!!!, da se bom ja spocila. Jok brate, dita je visela na zizi do 1h na manj kot 30min user posted image  Pol jo je moj hotel vzet in uspavat se je protestno drla 15min, ko sem jaz spet popustila in jo vzela k sebi.. No pol smo nekje mal zaspali do 5h (vmes "le"ene 2-3 zizanja), ko se je ta velika zbudla.. AAAAAAAAAAAA Glavobol posledicno se vztraja  user posted image

Pri nas je bilo včeraj podobno. Mam pa na sumu malce korenček, ki ga je včeraj prvič jedel. Ga je verjetno zvijalo, ker na koncu se je orng pokakal in sprdal in šele nato je bil pripravljan zaspati, pr pa cel čas jok.

user posted image A je mogoče še katera imela podobno izkušnjo????

A imajo vasi otroci tudi ze fazo "samo mami"? Dita se ze dere vecinokrat, ko jo kdo drug vzame v narocje. user posted image

Naš jo je že imel, sedaj se stanje malce izboljšuje. user posted image Je pa bilo prav hecno gledat, kako me je z učkami iskal po celem prostoru in če me ni videl takoj v jok pa na palmo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.10.2009 7:12:52   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za mojga Nejca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za Nejca, se je res potrudil user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.10.2009 7:16:09   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ojla!

Najprej hvala najlepša vsem, ki ste se pomatrale okoli seznamov GH!! Super, je pomagalo!

Drugače pa: danes je moja princeska stara 6 mesecev!! Juupi!!
Smo bili pri P in imamo 7900g in 66 cm. Nam je pa povedal kaj vse lahko jemo od goveje juhice do naribanih jabolk, skute, piškotov, probijotičnih jogurtov. Je pa strogo odsvetoval sadne jogurte, ker imajo tudi do 6x več sladkorja kot je dovoljeno - in se potem naši črvički navadijo na sladkor in se jim organizmi že zelo zgodaj močno zakisajo :(
Potem je omenil, da naj otrok je piščanca, ribe in purana, govedino, svinino in teletino pa odsvetoval. Ribe, pravi, da so skoraj vse nabasane s težkimi kovinami, tako da..klinc..je treba ali mlade ali pa kake giricde, skuše..sam kaj ko imajo toook kosti..Večje ribe pa so polne svinca.
Lepo se že postavlja na nogice, sedi s pomočjo, P pravi, da super, da je ne forsiramo, ker bo že sama povedala kaj in kako. Pa tudi hrbtenička bo dovolj ojačala..

Le kar se spanja tiče sem pa jezna ko....TAko, kot mi spimo zanič zadnje čase..je groza, vam povem..Sem ko zombi, tako da mi je sedaj slabo tudi po noči, ko moram zaradi male lumpike tolkrat vstat...

A tudi to bomo prebrodili...

Mi je rekel moj..počakaj, da zraste, sedaj ne spiva, pa je doma..čakaj, da bo velika in bo začela bandat in je ne bo domov... ;)

se opravičujem, ker sem tolk naložila..

imejte se, papa

rea27 hvala za nasvete od P glede uvajanja GH.
Se mi pa zdiš prav boga, slabost pol pa se še mala zbuja ponoči. user posted image user posted image user posted image Upam, da ta faza čimprej mine.

In niti pod razno nisi naložila. Saj zato pa je ta forum, da napišeš kar ti leži na duši, povprašaš, se malce nasmeješ, sprostiš ....user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.10.2009 7:34:13   
zanchy
dobro jutro
mi smo pa dans zakuhal na polno, je mel mali bošček že ob štirih zjutraj 39,6 vročineuser posted image , se zbudi.. pa ga potipam in vidim, da je čisto vroč, pol sem pa rekla, nč greva se preoblečt, zmert vročino, pa da vidmo...in se midva vse lepo zrihtava, mu dam sirupa proti vročini, pol pa na sedežno, da se bova mal cartala...ko se začne napenjat in punkat v pleničko, v pol minute se je nakakal do sredine hrbtauser posted image , ko pa sem ga slekla sem mu pa še po rokicah in vratu namazalauser posted image , pol je blo pa dretja, ko se je blo treba spucat.....in sebe sem mogla umit, ker sem imela tud jaz polne roke kakecauser posted image no vglavnem nama je uspel, da sva se do petih vse zrihtala in šla nazaj spat, mami seveda ne, ker se ob pol šestih že tavelkadva vstaneta in se je potrebno uredit za vrtec in šolo, ja tkkole mamo pestro.....
z malim pa mislim it danes nazaj do P, ker me je kar mal strah, ker se tole vleče, pa še vročina je hujša....

sonček hvala, da si mi vpisala podatke, pa super da vam gre kožica čist dol, mi jo spravimo čist mal, glih tolk, da se pokaže mala luknjica, bomo še moral še trenirat

detelja če je čudnega vonja pol bi lahko bilo kako vnetje, no upam da ni in da bo kmalu minilouser posted image , imam pa jaz tudi problem z izcedkom, vsake tolk časa dobim tak rjavkast, mal tud krvav izcedek, al bolje rečeno sluz in to kar velike količine tega, enkrat se mi je celo zgodilo, da ko sem šla lulat, se vsedem na školjko in so kar dve kepe v velikosti manjšega oreha (te sluzi)padle v vodo user posted image user posted image

nalini user posted image user posted image za obrat, naš se je tudi pred dvema dnevoma prvič obrnil s rebuha na hrbetuser posted image , nazaj pa še ni šansuser posted image

cveta28 ja to je pa res, da so še vsakemu zrasliuser posted image in tud našim bojo, za vodo pa ne vem, ker nama niso zdaj pri 6m nič vzel, tud ni nič rekel za naslednjič...

zdej grem pa mišeka pogledat, da vidim kako je stanje....upam, da se nam kmalu porihta..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.10.2009 8:03:12   
Pat74

vprašanje ... ... koliko časa ste zdaj v tem vremenu (mrzlo in vetrovno pri nas v prekmurju) z dojenčki zunaj in kako jih oblečete

Tudi 3 ure. Naš prav uživa zunaj in večinoma časa tudi prespi. Oblečen je v flis kombinezon, pa pokrit.

Zanchy pozdravite se!user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.10.2009 8:06:56   
Pat74
user posted image user posted image user posted image nejc! Lepo vabilo.

veronikab našga je pa korenček čist zaprl, pol je pa šele naslednji dan kakal, seveda je bla še postelja pokakana. Sem pa včeraj jedla fižol in tamalega sploh ni nič črvičilo.

tinaajaupam, da si se spočila.

rea super za mere in uživaj ko t srečkauser posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.10.2009 8:14:44   
klavdyk
morning

mah res se je začela sezona prehladov in obolenj. naš mali je dans ponoči začel kašljat. user posted image user posted image user posted image user posted image je mel mal toplo čelo, no čez 5 min pa že hladno. zjutraj je v ušesu mel 37,2 vročine, zdaj sm 36,9. se mi je že včeraj zdel tk mal čudn. ni hotel pop zize in nič jest. no dobre volje je pa bil, tk da sn misla da sm mal štrajka. no dans pa tt kašelj. bi mogla jutri dat vodo pa kri, pa cepljena bi morala biti. pa smo zdaj vse prestavili na 12 november. kaj čmo. mi je sestra rekla, da če bo mel poleg kašlja še vročino, da se morama it pokazat. drugače pa spirat nosek pa inhalacije. kašelj ma pa res grozen. ma ni čudno, če sn bla pa js bolana pa tavečji je kašljal. groza.....

nič grem ga mal pogledat kk je. sn mu skuhala kamilice in mu jij dala zraven glavce, da mal inhalira pa bomo videli a bo boljšuser posted image user posted image user posted image

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.10.2009 8:30:33   
tinaaja
Joj klavdyk, drzite se. Tile kaslji so tako zoprni user posted image  Meni se punci smilita, ko kasljata, ker se vidi, da se matrata. daj mu toplo plenicko ali nekaj toplega na prsi pa kaksen pozirek toplega caja. To umirja kaselj. Mi imamo takole zadevo: http://www.leschi.de/de/waermekissen/index Jo segregejs v mikrovalovni in das pac na mesto, kjer rabis. Brina zdaj vsak vecers tem zaspi. Kupi se v 1001 dar  trgovini.

zanchy - ja revcki ste pri vas. Upam,da pri P ugotovijo, kaj je in da boste kmalu bolje!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.10.2009 8:42:41   
Anonimen
Dobro jutro mamice user posted image !

Mi smo že pridno pokonci od 7h, Ela ravno raziskuje vrvico, ki sem jo dobila pri torbici za telefon, jaz pa se bašem z ovsenimi kosmiči. Opa, nič sladkega user posted image user posted image user posted image . Brez skrbi, je dodan kakav user posted image user posted image user posted image . Jaz v ponedeljek še nisem čisto zaresno začela z našo dieto, toda jutri pa res user posted image user posted image user posted image . Madona sem grozna. Sedaj imam kratek cilj: vsakič, ko grem v trgovino, ne smem domov prinesti nič čokoladnega user posted image . Mi je nekajkrat celo uspelo user posted image . Sam' kaj, ko je potem dragi prinesel dve čokoladi, ker se mu je zaluštalo nekaj sladkega user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa glej zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ela se od sobote vozi v zimski vreči, prav za Quinija, hvala punce za nasvet user posted image , je res ODLIČNA user posted image user posted image user posted image . V četrtek smo bili prvič na fizioterapiji in nam je pokazala nekaj vaj, kako bomo Elo vspodbudili, da se bo začela obračati in je napredek bil že po dveh dneh user posted image . Se že kar sama obrača iz hrbta na trebušček, samo motivacijo v obliki igrače rabi, da jo mora doseči. Tako da so zares super vaje. Baje smo jo tudi narobe držali (še vedno v položaju jajčke), jo moramo sedaj nositi tako, da so noge spodvite v eno stran, roke pa v drugo, da je čim bolj zavita v bokih. Prav tako mi je F rekla, da dokler se otrok sam ne vsede, da ne sme sedeti in dokler se sam ne postavlja na noge ob opori, se ga ne sme postavljat na noge. Jaz sem jo kar dala sedet v to Mojzesovo košaro, pa na kavč ... user posted image hm. Ne vem no, čisto tega ne bomo ukinili, toda bo pa manj na sporedu. Vsekakor pa vidim, da so te vaje zares zelo koristne.
GH pridno jemo žitne kašice, ko jesta mami in oči protestiramo, saj bo tudi Ela jedla, tako je že dobila iz maminega kljunčka za poskusit hrenovko, pa grah, sladoled user posted image user posted image . Čisto proti pravilom, toda naša gospodična zna fajn mamico okrog obrnit user posted image user posted image user posted image . Je pa dobila zadnje dni okrog uste neke izpuščajčke user posted image , tako da možno, da je to od teh prezgodnjih pokušin, ali pa od kašice z malinami in banano user posted image . Bo treba uvesti strogi red (mamici zalepiti usta user posted image user posted image ), da ugotovimo, kaj je vzrok. Zelenjava še vedno ni najbolj priljubljena, sadje nekoliko bolj, toda občutek imam, da se bo naša gospa kmalu naveličala tudi žitnih kašic. Madonca, če bo takšna izbirčnica kot mami, smo nasrkali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Spimo še kar z enkratnim nočnim zbujanjem okrog 3h in potem spanje do okoli 7h-7.30, čez dan pa na dve do tri ure, v vozičku pa tudi pogosteje. Čez dan je še vedno zakon mamino naročje, zvečer pa spat okrog 20h in pridno zaspimo v svoji posteljici. Seveda z mamino pomočjo user posted image . Jo je pa zadnje tri dni nekaj matralo in se je zvečer kakšnih 3-krat zbudila v joku, sem jo potolažila, dala v posteljico in je takoj zaspala nazaj, toda čez 20 minut spet. Na koncu sem jo ob 22h, ko sva šla spat, dala kar k nama v posteljo in je celo noč spala pri nama. Sem se ustrašila, da je to njena taktika, da se reši svoje posteljice user posted image , toda je zdaj že dva dni spet pridno do 3h spala v svoji posteljici. Očitno jo je nekaj matralo in zbujalo, muco mojo user posted image .
O zobkih še vedno ne duha ne sluha, nas krasi še vedno čudovit brezzobi nasmešek user posted image user posted image user posted image . Drugače pa se imamo super, mamica uživa na porodniški sto na uro user posted image user posted image user posted image , očka bi tudi user posted image user posted image user posted image .
Vas kasneje še malo pokomentiram, se mi Ela že zvija v naročju, ima dovolj buljenja v ekran user posted image .

Čao,
NenaLena

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.10.2009 8:47:44   
brigita23
dobro jutrouser posted image

Evo mi smo zopet lepo spali in se dojiliuser posted image , zdej pa že veselo razturamo v igralnem centruuser posted image . Naš Nik se obrača iz hrbta na trebušček in obratno že kar nekaj časa. Ima pa zdej eno obdobje ki pa mamico blazno spravlja ob živceuser posted image . Začel je namreč trmarit in se jezit ko nekaj ni po njegovo. Pa to se dere na ves glas, pol ga pa ogledam se mi pa začne smejat. Lump moj, je začel nekaj svojo voljo uveljavljat. Tako da zdej veste kdo ima pri nas glavno besedouser posted image .

vrečka za urin punce prosim povejte mi kakšne vrečke so to in ali se jih da v lekarni dobiti? Bi mu jst tudi prej vzela urin če bi šlo, pa kako se to naredi?user posted image  Mogoče čudno vprašanje sam res ne vemuser posted image user posted image

žemljica še vedno nisem dobila nobenga odg. glede tega kdaj lahko daš otroku žemljico v roko, ker s kruhom se otrok kao ne more zadavit?

bolniki in bolnice upam da se čimprej pozdravite in preženete virozeuser posted image . Mi smo jo preboleli in vem da n prijetnouser posted image .

L&L ti pa imaš prigodeuser posted image user posted image , tole z bundami in mahanjem me je full nasmejal. Ja men se tudi zdi da od kar sem imela CR in to nerkozo sem čist out. Prej sem bla ful zbrana vedno, sej sem mela tudi tako delo da sem imela kar dost odgovornosti, zdej pa se mi ful velikrat dogaja da pozabim luč, pa avto zaklenat, pa vrate odprte od avtomobila, no je pa res da na otroka pa na mojga user posted image  pa nikol ne pozabimuser posted image user posted image user posted image .

nmagk super vabilouser posted image user posted image user posted image , pa ful dobr si napisala da boš piškote in čokolado ločevala. Bo po moje full pomagaluser posted image user posted image user posted image user posted image , te bom kar posnemalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

sonček super za lulčijauser posted image user posted image user posted image

rea jah tele slabosti so res neprijetne, mene so spremljale celo nosečnostuser posted image , zato ti jih prav nič ne zavidamuser posted image . Drugače pa bravo za mereuser posted image  in pa čimmanj nočnih nemirovuser posted image .

veronikab ja tudi naš fant ne more brez mamice, sam je pa tudi na atija ful navezan. Mi smo ful velik skupi, ker ma moj takšno službo da dela večina doma in smo ful navezani en na drugega. Sam je pa res da ko pa je treba pančkat pa ni šans da bi bil kdo drug poleg ko mamiuser posted image . Pa ko me nekaj časa ne vidi se že začne oglašat in me klicatuser posted image ...joooo kak je to lepo, aneuser posted image

Nič punce uživajte, jst pa šibam pomaranče stisnat za sokeca, pol pa na sprehoduser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.10.2009 9:01:03   
Miška2006
Babe to preberte. Smešno, žalostno a resnično....vse ob enem

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/mati-stiriletnika-skoraj-omedlela-od-sramu.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.10.2009 9:36:44   
štorkljica
MI PA MAMO ZOBKA MI PA MAMO ZOBKA je he he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo ga sicer meli že včeraj, samo je bla to neka črtica in malo temne pikice, pa sem jaz mislila, da je mogoče le vneta žleza...ampak ne! To je zobek, ki je danes že rahlo hrapav!!! user posted image

Sve pa dobile s Sofijo včeraj tretjo pikico, bi jo mogla že prejšnji torek, sam smo bili doma neki prehlajeni in jo je P preložila za 1 teden.
Drugače mere pa so: 8220g, 67cm. Podatke pa sem že ažurirala na tabeli.

Aja pa še en predlog....glede tabele. Kaj če bi dodale tudi kategorijo PRVI ZOBEK....ker mamo prvi koraki, zakaj tudi ne prvi zobek....pa se pol doda tudi datum prvega zobka...mnenja prosim!user posted image

Grem, ker je Sofija lačna kot volkuser posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.10.2009 9:36:48   
veronikab
user posted image user posted image user posted image A ima mogoče še kateri dojenček probleme s suho kožo?

Jakobu so se najprej na nogici pojavili lišajčki, majhni krogci na eni nogi, pa je P rekla, da naj mežem z eno Musteino kremo ali pa Bepanthenom. Pa sem mazala z Bepanthenom ni nič pomagalo, se je le še razširilo, tako da sedaj ima tudi po telesu, rokah in enga na obrazu. Prevčeraj sem mu pol kupila uno kremo od Mustele, ga zvečer namazala, in zjutraj, kot piše na navodilih, pol mi je pa popoldan bil cel pikast po telesu, kot kakšna alergična reakcija je izgledalo. Sedaj pa nisem sigurna ali je to od kreme ali pa od korenčka, ki smo ga včeraj prvič jedli?

Danes gremo pokazat P, pa da vidim, kaj bo rekla.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.10.2009 9:40:20   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

vrečka za urin punce prosim povejte mi kakšne vrečke so to in ali se jih da v lekarni dobiti? Bi mu jst tudi prej vzela urin če bi šlo, pa kako se to naredi?user posted image  Mogoče čudno vprašanje sam res ne vemuser posted image user posted image

žemljica še vedno nisem dobila nobenga odg. glede tega kdaj lahko daš otroku žemljico v roko, ker s kruhom se otrok kao ne more zadavit?

glede vrečke- nam vzame urin sestra pri P. je pa takole, da imamo mi posvetovalnice ob pon in pet, med tednom tor-čet pa je v amb samo sestra in ponavadi vzame urin ob čet in takrat tam ni bolnih otrok.

žemljica- naš ma spodaj že dve enki čist zunaj in tk dolgo grize, da si odgrizne kos in se seveda začne davit. zato mu jaz kruha ne dajem

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.10.2009 10:24:31   
Miška2006
Štorkljica, čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za podporouser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.10.2009 10:27:23   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

glede vrečke- nam vzame urin sestra pri P. je pa takole, da imamo mi posvetovalnice ob pon in pet, med tednom tor-čet pa je v amb samo sestra in ponavadi vzame urin ob čet in takrat tam ni bolnih otrok.

žemljica- naš ma spodaj že dve enki čist zunaj in tk dolgo grize, da si odgrizne kos in se seveda začne davit. zato mu jaz kruha ne dajem

Vpraša se v lekarni za urinske vrečke za dojenčke in stanejo 3 cca. 1€. Je pa tako, da je treba urin testirati v roku pol ure od kar se dojenček polula. Če ne niso pravi razultati oz. izkazuje napako!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.10.2009 10:28:33   
Anonimen
Evo me, muca spančka, pa da vas še malo pokomentiram. Upam, da mi bo uspelo prit čez, preden se zbudi user posted image user posted image user posted image :
Sonček85 - Hvala za sms, sem se tako grdo razvadila, da vse takoj pogledam češ, bom že potem odgovorila, potem pa pozabim user posted image . Aleks je pa prava kačica, tako fajn se že plazi user posted image user posted image user posted image . Glede vožnje z letalom pa brez skrbi, jaz sem prvič letela pri 31-ih user posted image . Pač tako je naneslo. user posted image
nmagk - Kako lepa psička! user posted image Se mi zdi, da se pretvarja bit kao huda (z zobki), v resnici pa je čisti cuker. Imam prav? user posted image Pa javim, ko se bom dogovarjala za predstavitev od Justa, da vas Ljubljančanke (nmagk, Pat47, tinaaja, Blueeyes, še katera?) povabim k sebi. Bi povab'la še ostale, toda smo v majhnem enosobnem stanovanju in še za punce iz Lj ne vem, kam jih bom vse stlačila user posted image  user posted image  user posted image

L&L - Hvala za info o grizalu, ga bomo gotovo nabavili. user posted image

Nalini - Morda pa rečeš P, da ti da napotnico za razvojno, da preveri, zakaj se še ne obrača in ti da individualne vaje? Eli ful pomagajo in izgubit nimaš kaj, samo koristiš mu lahko. Le ideja. user posted image Na FB so moje začetnice HP, kaj pa tvoje? Res si moram napisat ceglc, da vas bom povezala z rr user posted image . Se mi zdi, da ima detelja to naštudirano, bi nas lahko vse povezala (predlagala prijatelje)?!? user posted image user posted image

Junona
- Aja, trgatev, saj res user posted image . Ja ja, naš BMW je zakon user posted image , še posebej sedaj, ko je noter zimska vreča. Toda žal ni več možno dobit te rdeče, tudi na bolhi ne, tako da smo kupili črno, čeprav sem bila vedno proti črni barvi za otroka. Toda ta edina paše v voziček, da nismo kot pisana jelka. Vseeno hvala za ves trud user posted image . Tvoja princeska je pa itak prava kraljična user posted image . Pa res ne boš uspela prit v zoo? user posted image
kpmk - Super za tako fajn dopust user posted image . Naj bo vsak takšen vsak naslednji user posted image .
veronikab - Mislim, da je treba našo veroniko pohvalit, ko zadnje čase take fajn zajtrke pripravlja. user posted image user posted image user posted image Pa še zdravi so! user posted image Pa tako lepe fotke Jakoba user posted image , ful je nežen dečko, tak angelski user posted image . Kaj pa ima to za eno luštno majčko z ovratnikom? Pa hvala za podporo glede tašč user posted image . Se pozna, da si naša user posted image .

detelja - Popolnoma te razumem, zakaj ne maraš tašče: ker se ti zdi hinavska! Najprej pritiski glede poroke, sedaj, ko je na svetu Maja, pa je vsa sladka in to nenadoma ni več problem. S takšnimi ljudmi je baje samo en recept: čim prej je treba sprejeti, da ima očitno težave sama s sabo in da so vse njene pripombe pravzaprav projekcije njenih težav. Ko človek enkrat to spozna, mu vse pripombe ne pridejo več toliko blizu (da bi se jezil), hkrati pa se lahko mirno zaščiti, ko je potrebno (ne čustveno, ampak razumsko). Naj sama je svoj drek, po domače rečeno. Ko sem brala tvoj opis s sosedo, ki ti je hotela vsiljevati svoja prepričanja, sem pomislila na to, da imaš očitno težavo zaustaviti takšne vsiljive ženske, ki te zato kar "zavohajo". Mogoče razmisliš, zakaj temu tako. Samo dobrohoten nasvet, ki ti bo morda pomagal, da se boš lažje znašla s tovrstnimi ženskami user posted image . Jaz sem trenutno v šoli s svojo taščo in "skrajno občutljivimi" ženskami, na katere sem pa jaz mehka in se ne znam učinkovito zaščititi. Posledica: v meni skrito vre jeza. Toda ker se počasi daleč pride, nisem obupala in bom tako dolgo vrtala po sebi in razvijala nove metode, da bom nekoč obvladala tudi takšne odnose, kjer imam sedaj težave user posted image . Pa ti kar pridi na srečanje, saj imamo vse majhne otroke in vemo, kako je, ko so tečkasti. Morda bo pa toliko otrok, da bo kar tiho od presenečenja user posted image  user posted image  user posted image . Če pa se bo drla, pa nič zato, bo pa morda zbudila leve in tigre, ki itak vedno samo spijo user posted image  user posted image  user posted image

srečanje - Bo ali ne bo v zoo? user posted image Kaj pa moj predlog, da se dobimo enkrat novembra ali decembra, toda nekje noter? Drugače za zoo sem jaz še vedno 100% zraven user posted image .

nosečnost - Priznam, da še nimam želje po trebuščku, saj še vedno nisem prišla v staro formo in bi najprej rada nazaj svoj raven trebušček user posted image . Res, da sem lena za vaje (še ena rr akcija, ki bi jo bilo treba sprožiti: kratka telovadba zvečer za trebušček user posted image ), toda nisem si mislila, da bo šlo tako počasi user posted image . Čeprav čakat predolgo pa tudi ne smem, če hočeva imeti 3 otroke user posted image .

fliper za v banjo - A lahko katera pripopa kakšno fotkico, da vidim, za kaj gre? Hvala user posted image . Ker naša mala banjica bo tudi kmalu premajhna in si kar ne predstavljam, kako jo bomo to malo miško prestavili v veliko in kdaj? user posted image Sva se pa pred enim tednom z Elo skupaj kopali v veliki banji in je bilo NORO user posted image . Obe sva uživali sto na uro, meni pa kot bi se nekoliko zacelila porodna rana, saj sva bili obe nagi, kot bi jo še enkrat rodila in tokrat pri zavesti. Nek tak čustven obliž je bil, tako da moramo čim prej spet ponoviti user posted image .

bolniki - Z Elo pošiljava en veeeeelik objemček in poljubček zdravja user posted image user posted image user posted image !

piškotki - Mi bomo najprej verjetno začeli s pirinimi piškotki od Holle za grist, toda najprej rabimo vsaj en zob user posted image user posted image user posted image .

Tukaj premor, potem nadaljujem, se je Ela že zbudila. Pa ne, da bi kratko spala user posted image .

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.10.2009 10:51:02   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

srečanje - Bo ali ne bo v zoo? user posted image Kaj pa moj predlog, da se dobimo enkrat novembra ali decembra, toda nekje noter? Drugače za zoo sem jaz še vedno 100% zraven user posted imagejst sem tudi za... vse se neki dobivajo samo me neuser posted image

fliper za v banjo - A lahko katera pripopa kakšno fotkico, da vidim, za kaj gre? Hvala user posted image . Ker naša mala banjica bo tudi kmalu premajhna in si kar ne predstavljam, kako jo bomo to malo miško prestavili v veliko in kdaj? user posted image Sva se pa pred enim tednom z Elo skupaj kopali v veliki banji in je bilo NORO user posted image . Obe sva uživali sto na uro, meni pa kot bi se nekoliko zacelila porodna rana, saj sva bili obe nagi, kot bi jo še enkrat rodila in tokrat pri zavesti. Nek tak čustven obliž je bil, tako da moramo čim prej spet ponoviti user posted imagePoglej na FB mojega malega princa  kako je užival not user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?