Anonimen
|
Evo me, muca spančka, pa da vas še malo pokomentiram. Upam, da mi bo uspelo prit čez, preden se zbudi : Sonček85 - Hvala za sms, sem se tako grdo razvadila, da vse takoj pogledam češ, bom že potem odgovorila, potem pa pozabim . Aleks je pa prava kačica, tako fajn se že plazi . Glede vožnje z letalom pa brez skrbi, jaz sem prvič letela pri 31-ih . Pač tako je naneslo. nmagk - Kako lepa psička! Se mi zdi, da se pretvarja bit kao huda (z zobki), v resnici pa je čisti cuker. Imam prav? Pa javim, ko se bom dogovarjala za predstavitev od Justa, da vas Ljubljančanke (nmagk, Pat47, tinaaja, Blueeyes, še katera?) povabim k sebi. Bi povab'la še ostale, toda smo v majhnem enosobnem stanovanju in še za punce iz Lj ne vem, kam jih bom vse stlačila . L&L - Hvala za info o grizalu, ga bomo gotovo nabavili. Nalini - Morda pa rečeš P, da ti da napotnico za razvojno, da preveri, zakaj se še ne obrača in ti da individualne vaje? Eli ful pomagajo in izgubit nimaš kaj, samo koristiš mu lahko. Le ideja. Na FB so moje začetnice HP, kaj pa tvoje? Res si moram napisat ceglc, da vas bom povezala z rr . Se mi zdi, da ima detelja to naštudirano, bi nas lahko vse povezala (predlagala prijatelje)?!? Junona - Aja, trgatev, saj res . Ja ja, naš BMW je zakon , še posebej sedaj, ko je noter zimska vreča. Toda žal ni več možno dobit te rdeče, tudi na bolhi ne, tako da smo kupili črno, čeprav sem bila vedno proti črni barvi za otroka. Toda ta edina paše v voziček, da nismo kot pisana jelka. Vseeno hvala za ves trud . Tvoja princeska je pa itak prava kraljična . Pa res ne boš uspela prit v zoo? kpmk - Super za tako fajn dopust . Naj bo vsak takšen vsak naslednji . veronikab - Mislim, da je treba našo veroniko pohvalit, ko zadnje čase take fajn zajtrke pripravlja. Pa še zdravi so! Pa tako lepe fotke Jakoba , ful je nežen dečko, tak angelski . Kaj pa ima to za eno luštno majčko z ovratnikom? Pa hvala za podporo glede tašč . Se pozna, da si naša . detelja - Popolnoma te razumem, zakaj ne maraš tašče: ker se ti zdi hinavska! Najprej pritiski glede poroke, sedaj, ko je na svetu Maja, pa je vsa sladka in to nenadoma ni več problem. S takšnimi ljudmi je baje samo en recept: čim prej je treba sprejeti, da ima očitno težave sama s sabo in da so vse njene pripombe pravzaprav projekcije njenih težav. Ko človek enkrat to spozna, mu vse pripombe ne pridejo več toliko blizu (da bi se jezil), hkrati pa se lahko mirno zaščiti, ko je potrebno (ne čustveno, ampak razumsko). Naj sama je svoj drek, po domače rečeno. Ko sem brala tvoj opis s sosedo, ki ti je hotela vsiljevati svoja prepričanja, sem pomislila na to, da imaš očitno težavo zaustaviti takšne vsiljive ženske, ki te zato kar "zavohajo". Mogoče razmisliš, zakaj temu tako. Samo dobrohoten nasvet, ki ti bo morda pomagal, da se boš lažje znašla s tovrstnimi ženskami . Jaz sem trenutno v šoli s svojo taščo in "skrajno občutljivimi" ženskami, na katere sem pa jaz mehka in se ne znam učinkovito zaščititi. Posledica: v meni skrito vre jeza. Toda ker se počasi daleč pride, nisem obupala in bom tako dolgo vrtala po sebi in razvijala nove metode, da bom nekoč obvladala tudi takšne odnose, kjer imam sedaj težave . Pa ti kar pridi na srečanje, saj imamo vse majhne otroke in vemo, kako je, ko so tečkasti. Morda bo pa toliko otrok, da bo kar tiho od presenečenja . Če pa se bo drla, pa nič zato, bo pa morda zbudila leve in tigre, ki itak vedno samo spijo . srečanje - Bo ali ne bo v zoo? Kaj pa moj predlog, da se dobimo enkrat novembra ali decembra, toda nekje noter? Drugače za zoo sem jaz še vedno 100% zraven . nosečnost - Priznam, da še nimam želje po trebuščku, saj še vedno nisem prišla v staro formo in bi najprej rada nazaj svoj raven trebušček . Res, da sem lena za vaje (še ena rr akcija, ki bi jo bilo treba sprožiti: kratka telovadba zvečer za trebušček ), toda nisem si mislila, da bo šlo tako počasi . Čeprav čakat predolgo pa tudi ne smem, če hočeva imeti 3 otroke . fliper za v banjo - A lahko katera pripopa kakšno fotkico, da vidim, za kaj gre? Hvala . Ker naša mala banjica bo tudi kmalu premajhna in si kar ne predstavljam, kako jo bomo to malo miško prestavili v veliko in kdaj? Sva se pa pred enim tednom z Elo skupaj kopali v veliki banji in je bilo NORO . Obe sva uživali sto na uro, meni pa kot bi se nekoliko zacelila porodna rana, saj sva bili obe nagi, kot bi jo še enkrat rodila in tokrat pri zavesti. Nek tak čustven obliž je bil, tako da moramo čim prej spet ponoviti . bolniki - Z Elo pošiljava en veeeeelik objemček in poljubček zdravja ! piškotki - Mi bomo najprej verjetno začeli s pirinimi piškotki od Holle za grist, toda najprej rabimo vsaj en zob . Tukaj premor, potem nadaljujem, se je Ela že zbudila. Pa ne, da bi kratko spala .
|