simonae
|
Najprej čestitke vsem novim mamicam! altaja in ostale, ki ste že neučakane! Prvič sem šla za 10 dni čez rok in so mi rekli, da bo še kasneje, a se je potem končno začelo. Ko se drugič ni nič na rok dogajalo, pa sem bila odločena, da sedaj kmalu bo! Verjetno ste to že sprobale, saj tudi pri meni ni delovalo. No, na pregledu v P (en dan po roku) poročam o prvem porodu, da je bila zelena voda... in G je rekel, da bo naredil po vaginalnem pregledu, kjer ni bilo nič videti, še UZ - malo podrobneje. Močno je pritiskal (pretoke plodovnice je menda hotel izmeriti) in med tem, ko jaz njemu, da se mi pač nič ne dogaja - me hudo useka prvi popadek in tako se je začelo. V roku 5 ur sem že rodila. Torej, v P recite, da se ne počutite najbolje in da bi morda naredili še kakšen UZ ali kaj drugega - morda tudi vaše otročke spodbudijo vse te naprave, preizkave, da se končno sproži porod spontano? Res vam želim, da čim prej držite svoje zdrave štručke v rokah. Tale luna se mi zdi, da je res močna (jaz tečna, moja mala dva tudi, da o odraslih moških okoli mene ne govorim!) - naj vam ustreže! Sicer pa sem se tudi jaz začela prazniti (voda in blato) nekaj dni prej preden sem rodila, a tokrat imam že celo nosečnost večkrat praznjenje, tako, da to tokrat nič ne pomeni. Sicer pa še za seznam: +14kg, naslednji pregled pa verjetno 8.9.09 Lep vikend vsem!
|