|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
16.5.2010 5:42:46   
Lsica
Ej, kaj pa če bi se res kej dobile...???

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
16.5.2010 6:55:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Katrinči, kako pa kaj ti in tvoja princeska? 

kar gre,saj ves kako je k mas takega malega sefa doma...hehe,drugace je pa itak moj soncekuser posted image user posted image user posted image user posted image

srecanje...hehe...kok casa se ze menimo ljubljancanke...obupno dolgo, mislim da so bile januarja v zoo-in to je bilo zadnje srecanje...zdaj pa se ajsi dela - bi ze skor bolj popoldnevi prisli vpostevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
16.5.2010 15:28:07   
nmagk
Jest sem tud za srečanje,dejmo Ljubljančanke,valda se bo ta vreme končno mal poštimu.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
16.5.2010 23:06:07   
Anonimen
LSICAAAAAAAAAAAAAAAAA Pa kje si ti????? Jst bi te tudi rada vidla, pa kr ni in ni priložnosti user posted image

DEJMO ZDEJ HITRO ENO SREČANJE ORGANIZIRAT!!!!

Kdaj?

Sreda? Četrtek?
Grad Kodeljevo, kjer je veliko notri in zunaj če bo slabo vreme?
Dopoldne? (Ajsi bo enkrat popoldne nadoknadla user posted image )

Hitro dejmo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.5.2010 5:02:03   
katrinka
mogoče bi loh v cetrtekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.5.2010 11:33:49   
Lsica
sem ZAAAAAAA!!!

četrtek - ura?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.5.2010 11:40:56   
ledenka
uživajte še zame user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.5.2010 11:58:27   
Anonimen
Ura? Rečemo ob 11ih? Je sredi dopoldneva, naspali se bomo pa tudi verjetno da že vsi, ali?

AJSI BOMO NAMESTO TEBE TUDI ČVEKALE... A tudi kako tortico namest tebe pojemo? user posted image user posted image user posted image Sicer jst je ne bom - nosečnost dela svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ampak mogoče bi jo pa Katrinči al pa Lsica?

Nmagk prideš? Majana? Sonchek83? Ostale? dejmo kvakice.... Kera še pride??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2858
17.5.2010 14:59:35   
katrinka
naceloma sem za - upam da ne pride kaj vmes...kje pauser posted image

SRECANJE LJUBLJANSKIH MAMIC:
cetrtek 20.5.2010 ob 11ih

ziva
lsica
katrinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.5.2010 15:07:48   
Lsica
Men bi Grad Kodeljevo, tko kot je rekla Živa,  kar odgovarjal, sploh če bo sonček. Ste za?

Ledenka, saj srečanje se zna zavlečt, kdaj končaš službouser posted image ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.5.2010 20:29:21   
katrinka
cetrtek 20.5.2010 ob 11ih - GRAD KODELJEVO

ziva
lsica
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.5.2010 20:30:14   
katrinka
mene boste mogle usmerjat kam pa kako k nimam pojma kako priti - ok vem kje je kodeljevo...pol se pa konca...hehe,na unem koncu sem bla bolj malouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.5.2010 20:59:13   
Anonimen
Če veš kje je kopališče si že tam. To je zraven. Če parkiraš pri kopališču boš parkirala zraven mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
17.5.2010 21:06:11   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

cetrtek 20.5.2010 ob 11ih - GRAD KODELJEVO

ziva
lsica
katrinka

Potrjeno!

Lepo se naspite punce. Jaz grem pa Hausa gledat, danes sta dve epizodi ena za drugo, sam šaltaš kanaleuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.5.2010 10:53:43   
anci banci
joj...jaz sem tud za srečanje...samo imam pa ob 12h sestanek z Rešem, da se zmenimo za novega otročkauser posted image
no pa kdaj drugič

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.5.2010 22:53:57   
Lsica
anci banci - dobro reši z Rešemuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.5.2010 9:33:04   
PapuaNG
ljubljanske mamice, spet imam za vas eno vabilo:

moj dragi dela castinge za reklame, in tokrat gre takole:

išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) na blaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja).
Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.5.2010 11:07:36   
PapuaNG
evo še dodatne info glede castinga: casting bo potekal ta petek, 21.05.2010, od 9-17ih ter v soboto, 22.05. od 10ih-13ih. Se pa išče tudi mamico v poznih 20ih ali zgodnjih 30ih, temnolaso, šarmantno in toplo user posted image Za dojenčke so pa sporočili, da se načeloma išče bolj punčke, ker se bo v reklami otroček igral s punčkami v nakupovalnem vozičku. Otrok mora znati sedeti, če pa še ne hodi, pa toliko bolje (ker v reklami sedi). 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.5.2010 13:12:02   
katrinka
ziva in lsica - mene jutri ne bo,imam amniocintezo jutri...kaj vec pa napisem kdaj drugic,brez zamere...a narobu solz sem,lepo se mejta jutr pa kako sladko stvar se namesto mene pojejtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.5.2010 14:24:44   
ledenka
katrinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bo vse ok, mislim na vas!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.5.2010 18:01:53   
nmagk
Cel dan pizdim,da mi šteka internet,no to štekanje je bila moja Karolinca vsakič ko je šla po hodniku je zavila v delovno sobo in potegnla kabl ven,Matic pa potem not in tega mi noben ni povedal,dobr da nisem klicala na telemach in jih napizdila.
Torej jutri pridem na srečanje.

Katrinkauser posted image user posted image user posted image user posted image  vse bo ok boš videla.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
20.5.2010 8:57:22   
nmagk
Kaj je punce za danes,a pride katera?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
20.5.2010 9:23:02   
Anonimen
Pridemo pridemo... Če naju pa Lsica zaj... bova pa kar po njo šle user posted image user posted image Kasneje se nam mogoče še Šivilja pridruži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.5.2010 12:48:03   
ledenka
kako ste se imele včeraj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.5.2010 16:15:07   
katrinka
zivjo zabarke...kako steuser posted image user posted image user posted image

kako ste se mele na srecanjuuser posted image

uuuuuuuu ledenka - nova slikcauser posted image user posted image user posted image

naj povem da so me prej klicali iz genetike,hitri test samo za kromosome 13,18 in 21 - tko k nuhalna samo tu 100% je ureduuser posted image user posted image user posted image za ta prave rezultate je pa treba 3 tedne pocakatiuser posted image potem pa uz - in ce dete raste samo pac s to pridelano malo zamudo mislim da bo vse ok...morm bit optimisticna k drugac samo jokam to je pa itak najslabsuser posted image

ziva - hvala za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!