Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka eni dnevi so taki k prespijo vse in loh celo bajto spucas pa se kak roman napises, medtem k drugi nc druzga ne pocnes k nosis jih okol katrinka, bo tako še dolgo dolgo,... otroci znajo vedno presenetiti (kinder surprice ) jaz sem se naučila, da od dneva zjutraj najrajši nič ne pričakujem, oz se pripravim na zame najhujše ter se potem dam prijetno presenetit. sem ugotovila, da je bolje, kot če pričakujem, kako "pridna" bosta, potem pa... ti jo kar nosi okrog, ko bo pa eno leto stara, ti bo pa že pomagala pri čiščenju (ampak na svoj način, seveda) vim, jaz sem ga zdaj, ko je bila ohladitev imela kar v dolgih rokavčkih in hlačnicah,... mu je prijalo biti na toplem. če je zjutraj hladno, ga kar tako napravim, ker ima ponoči tudi pižamico z dogimi rokavčki in hlačnicami... če pa se kaže vročina, hitro zamenjam s kratkimi. včasih mu dam nogavičke, če ima mrzla stopala, drugače pa je večinoma kar brez. na začetku sem se tudi sama lovila kaj in kako, potem pa kar gre, dobiš občutek, kaj mu ustreza. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Živa sporoča: Imamo ga! Težko pričakovanega in najlepšega fantka na svetu! Žiga je najin 2760 g težak in 47 cm dolg zakladek. ČESTITAAAAM!!! JUPI!!! bravo mamica!!! pa smo dočakali!!! veliko cartanja in upam, da si v redu, Živa!
|