|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
28.9.2010 21:28:37   
ledenka
jaz pa sem že mela pralni stroj v kuhinji, pa ni bilo panike user posted image  je pač pod pultom. nekatere kopalnice so majhne in v njih ni prostora, kaj češ.

sušilec pa zelo ogreje prostor, s tem je treba računat, pa vlažno je potem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.9.2010 21:41:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ej katrinči a si vidla tole?
http://www.ringaraja.net/forum/m_5358447/mpage_1/key_/tm.htm#5358752

haha...majo ene velik cajta...
mislim da je pri ljubljanskih noseckah...sm odpisala pa da vidmo kaj bo...

ja eni majo tud na balkonu pralni stroj - sem ze vidla,
mi imamo miniaturno hisko in mam prani stroj v predsobi - k se navadis je kr ok,
susilc bi dala pa v kuhinjo pa se niti vidu ne bi tok k je zraven ena velka omara...bom malo pogledala kake kaj majo,pa kake so kej cene pa tko...samo res bi mi prav prsu...

ja vem, ledenka da ful ogreje,k ma svakinja przganga ni za zivet v njihovem stanovanju pa ni lih majhno...a smo se navadl...ce mi kuhinjo ogreje dodatn je to samo plus - vlage mam pa ze zdaj za izvoz...hehe
a kera rabi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
29.9.2010 8:30:44   
Anonimen
No sej če ga nimaš kam dat, ga valda daš v kuhinjo... Pralni stroj je konec koncev le nuja... In kmalu bo tudi sušilni stroj to postal. Sem zadnjič se nekaj zanimala in so menda ti novi sušilci ki imajo toplotno črpalko boljši, ker ni toliko vlage in vročine v prostoru... Ampak so cene temu primerne. Sem mislila, da bom mela Bosch tko kot stroj, pa me mineva, ker so cene ubitačne user posted image

hehehe Katrinči misliš, da bodo kej odgovorile user posted image user posted image user posted image user posted image

Vlage pa ne bi - HVALA! user posted image

Čakam mojega, da pride, pol pa vsi skupaj v LJ. Mamo danes roditeljski sestanek user posted image Upam da nisem edina, ki jo moti vzgojiteljica user posted image   A je kera za kofe danes?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.9.2010 11:27:20   
katrinka
ej se nisem se tok spravla v iskanje tko da cen se ne vem tok - ma izbrala bom enga tazga k ne je tok elektike pa da ni grag - ne rabim bobna za 10kg pa ful znamko - samo da je...sej enkrat k bom velka in bogata bom mela novo kuhinjo pa bomo lepo aparate postimal pa bo...

ej z veseljem bi sla pa je moj vectro vzel...se je razvadu gospod...samo jz ne mislim skoz doma spet bit...

kaj pa je narobe z vzgojiteljico....

ej,une niso se  nic odgovorile - sm mojmu omenila in je reku da se mu smilijo k so sle na podrocje kjer sem jaz tata mata....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.9.2010 21:27:47   
ledenka
hopla. da nas dvignem user posted image  

moja želja je met sušilca, sam nimamo prostora... kopalnica je pač mansardna. sem mela prej pralno-sušilni stroj, pa je olj ali manj brez veze. sušila sem sam brisače in posteljnino, ker ostalo se je prehitro uničlo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.9.2010 21:58:12   
Anonimen
Ajsi, jst pa računam na to, da če kupim poceni se ne sekiram in VSE strpam v sušilca. Prej v Štepancu, sem k mami nosila, zdej sem pa kar malo bosa, k ga nimam... Sploh otroške cunce je treba pol kar peglat user posted image Jst in peglanje pa ne greva skupaj user posted image

No prej tudi midva nisva mela prostora, zdej pa HB je prostor, pa finance škripajo user posted image   Upam da pridem kdaj do njega user posted image user posted image user posted image

Sicer pa katrinči daj jih... Ne se pustit user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.9.2010 8:38:59   
majana79
da nas dvignem user posted image

vas berem, sam se mi ne da na 2 mestih pisat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.9.2010 9:40:05   
Anonimen
Ti lumpa ti, Majana user posted image

Sej men se včasih tudi ne da, ampak se pol kr malo posilim, ker sem itak samo na dveh koncih aktivna user posted image

Danes počutje še nič boljše... Sem klicala G in je rekla, da je moja G na bolniški, tko da če do popoldne ne bo bolje kar v P se pokazat... Upam da je vse OK. Se tolažim, da dokler tamala skače po bauhiju ni panike user posted image

Vreme - OBLAČNO user posted image   Je pa sonček v stanovanju pri nas, ker je Žiga priden fantek, ker je tati doma ostal, da bo mami lahko počivala user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.9.2010 12:41:37   
katrinka
sem malo gledala cene - candy najdes ze pod 300eur,prostor sem nasla...bomo vidl kok bo zavarovalnica dala ce se mogoče nabere se za to...no,najprej en orng razvlazilec kupt pa pol naprej...

jz sem pa taka trapa da vse likam - no,otroske stvari,od naju pa skoraj nic...

vreme - obup...se pred bajto se mi ne da bit...

groza - oba avta crknla,ma nimamo srece - ta velik ze na popravilu,dons bo gotov...pa pa eurcki...,kdaj bomo pa spet na dveh voznih avtih pa ne vem...noro
je za dons dedek od mojga mu avto posodu - no,bo vsaj bmw sel malo na sprehod...sej veste kaki so stari k ga majo v garazi pa 2krat na let gre malo okoli...je pa fajn ohranjen samo vreden pa nic...

hmm...a ja,cenilc baje dons pride popoldne k bo moj doma
pride zdele kolegica da za mojega naredi zivlj.zavarovanje pa da podpisem se za klet k smo jo zavaroval...

sandra spi...suzana nagaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.9.2010 12:41:41   
nmagk
Živa čuvaj se,počivaj.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.9.2010 12:46:46   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Živa čuvaj se,počivaj.

tocn to,drugace pa se kar pokazi pri g ali pojdi v puser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.9.2010 12:49:59   
Anonimen
Danes že cel dan ležim user posted image   Sem dopoldne vzela Buscopan, pa se mi zdi, da počasi popušča... Bom mal kasneje še enega vzela. Po moje se bom popoldne šla pokazat... Ziher je ziher. Čeprov se mi ne da v LJ, še manj pa v P čakat user posted image

Katrinči jst če bom kupila ne bom kr neki kupila. Sem se odločla, da če kupim kupim ornk, ker sicer je brez veze kupovat user posted image   Upam da boste spet kmalu meli oba avta user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.9.2010 13:06:03   
majana79
sušilec - jaz imam enega gorenjevega, lani smo ga kupil ko se je J. rodil, mislim da je bil med 500 in 600 eur

je B razred, ker se razlika 500 ali 400 eur do 1000 kolikor so tisti A razred ne pokrije s ceno elektrike za trajanje življenjske dobe... sem sicer pristaš energetsko varčnih aparatov, ampak pri sušilcih se preračunano ta razlika ne splača, ker tudi ta ki je 1000 eur garantiram da ne bo zdržal 10 in več let, ker enostavno ne delajo več aparatov za tako dolgo dobo, preverjeno v boschu že par let nazaj

ga imamo pa v pralnici, tako da mi je fino če se prostor segreje, ni pa nič bolj vlažno zaradi tega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.9.2010 13:09:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sušilec - jaz imam enega gorenjevega, lani smo ga kupil ko se je J. rodil, mislim da je bil med 500 in 600 eur

je B razred, ker se razlika 500 ali 400 eur do 1000 kolikor so tisti A razred ne pokrije s ceno elektrike za trajanje življenjske dobe... sem sicer pristaš energetsko varčnih aparatov, ampak pri sušilcih se preračunano ta razlika ne splača, ker tudi ta ki je 1000 eur garantiram da ne bo zdržal 10 in več let, ker enostavno ne delajo več aparatov za tako dolgo dobo, preverjeno v boschu že par let nazaj

ga imamo pa v pralnici, tako da mi je fino če se prostor segreje, ni pa nič bolj vlažno zaradi tega

Točno to sva si prejšnji teden midva preračunavala user posted image Tudi jaz bi z veseljem vzela A razred, ampak za 400 EUR razlike NI ŠANS user posted image   Sem si enega Electroluxa nagledala, pa en gorenjev mi je tudi bil všečen, samo me bolj vleče k Electroluxu, ker ima še košaro za čevlje in še nekaj pa nevem kaj - pozabila user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.10.2010 10:16:32   
majana79
Dan!

Spet nas moram dvignit user posted image

živa, moj gorenjev ima tudi košaro, pa je še nisem uporabila v enem letu user posted image user posted image včasih jo imajo, pa ni nič napisano pri opisu

sem recimo gledala zdej enega, ki bo v hoferju... ej po lastnostih ima čisto vse, kar ima moj, pa je skoraj pol cenejši, pa isto majo 5 let garancije, če se kej pokvari ne komplicirajo, ipd.

čist tok v razmislek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.10.2010 12:04:05   
katrinka
ja jaz sem tudi hoferjevega gledala pa v mercator tehniki majo tud enga malo manj k 300 eur pa je dober...bomo vidl no,
besna sm k ris k cenilca se ni...model kao nima mobitela in ga loh samo v pisarni dobis...ma kr neki no,mi ne morm tko met pa 2 otroka spita v spalnici,smo jim rekl pa nic...dons se pocakam drugace jim bom jih pa tok napela da se vn ne bodo vidl

avto popravljen - 140eur je blo
obup...moj avto pa se caka na boljse dneve

no,zivljenjsko zavarovanje za mojga zrihtan,za bajto bomo spremenili zavarovalnico da bo vec dnarja ce se kej zgodi - cakam da mi kolegica poslje ponudbe...

sandra gleda skozi okno,suzana se z njenimi plenicami igra....
meni uspelo pol bajte pospravt...

pa lepo piha zunaj da se mi posteljnina in rjuhe posusijo...jupi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
2.10.2010 20:11:51   
majana79
katrinka, upam da se je cenilec prikazal...

no, pa dvignit nas moram spet user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
2.10.2010 20:34:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa po moje dragega prepričala, da vzameva American Exspress al pa Diners, da bova vzela sušilca user posted image user posted image user posted image Držte pesti, da si ne premisli user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
2.10.2010 20:38:18   
katrinka
joj sploh ne govor - itak da ga ni blo...obup
sm s kolegico govorila in je rekla vse poslikat kar je na novo nastal pa porihtat - je baje sam reku,
k jz ne mislim met tako dokler se on ne bo prikazu...dam se dan dva pol jih pa nekam posljem....

moja draga suzana si je gromozansko busko pridelala sredi cela - skor si je prebila,direkt v rok vrat...je pa vse ok,ze zganja lumparije naprej...
sandra se je odlocila zdaj ze drugi dan da bo popoldne ona okonc...lumpa...pa take sobe dela pa smejcka se...hehe,lumpa...

mi je uspel vrt opleti in med tlakovci plevel spucat...jupi
takoj boljse volje

in kaj kej ve pocnete....ziher kej bolj zanimivega....
jutri me mostec malo vlece k bom ze v siski pri mamici na kosilu...bomo vidl...papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.10.2010 9:53:55   
ledenka
jutro user posted image  

M. je bruhal, tako da bomo danes najbrž kar doma... sem sicer malce razmišljala o ZOOju user posted image  tam se zmeraj znori in potem spi user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.10.2010 20:01:26   
nmagk
Moj Grega tud bruha,a je spet kaka taka viroza na pohodu,matr pol bomo spet vsi kozlal,doooooooooooooooost mam tega jest sm utrujenaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.10.2010 22:51:44   
majana79
nmagk, ja razsaja ena viroza z bruhanjem, ampak baje mine v 2-3 dneh

m smo bili danes na morju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.10.2010 10:27:45   
majana79
ja kje pa ste, spet nas moram dvignit user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.10.2010 10:30:19   
nmagk
Ja moj Grega je dans ok ne bruha več in tud vročine nima,je bla samo viroza super sam zdej bomo zihr spet en za drugim popadal oziroma kozlal,zdej je tok srečen ker je doma in mu ni treba v vrtecuser posted image

Ej punce jest bom morala met predstavitev justa sm dolžna še eno predstavitev ,vas kaj zanima bi se dobile pri meni in če kera kej rabi si lahko naroči sedaj za zimske dni.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.10.2010 14:30:07   
katrinka
zivjo..............
a joj - a spet viroze...ja groza...pikepoke za vse

nmagk - naceloma sem za...sicr je cel projekt z dvema a bi se potrudla...

majana - kje na morju ste bliuser posted image

novosti:
cenilc konc prsu in vse popisu - baje iz naslova poplav bo tezko k bi mogl stat v vodi - mah kr neki,bomo vidl kaj bo - ce dobim za dober razvlazevalc bom srecna...
pa vpisala sm se spet na faks oz. so mi dovolili ponovni vpis - alejuja,zdej bi bil pa cajt da spacam ze ta faks skupi...

ej tiste k ste mele vrtec zavrnjen - a ste duble dopis...mi smo od galjevice dubl in sm napisala tri vrtce k bi mi ustrezal...mogoče mogoče pa bo kej....

dons mam pa pregled pri g - po porodu,pa nimam pojma kaj za kontracepcijo vzet...
kaki predlogi...ni mi do kondomov,tabletk se mi ne da skoz jemat,sm za obrocek a k je tok slabih stvari za slisat....

a ste vidle dons reklamo od leclerka - je susilc not...pisuke me matra,pa v harveyu majo eno omaro k bi mi prav prsla pa si ne upam kupt - mam dna r a je za poracun elektrike - ta pride sele novembra a vseen...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?