|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
15.9.2009 19:16:39   
Anonimen
ojla punce
hvala za čestitkeuser posted image
evo naša princeska sam tle je še mal zabuhla k zgleda pravi buhteljčekuser posted image
user posted image

na hitrco sem vas mal prebrala
Blue upam da si že kej boljuser posted image
Živček a se tebe to nakupovanje drži še od nosečnosti a?user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
15.9.2009 20:26:44   
Blueeyes
samo da se na hitro javim... bom jutri kej vač napisala in prebrala za nazaj

Skratka javljam podatke s pregleda:
veliki smo 63cm in težki 6250g... smo bli tud cepljeni že drugič in je prov dobr prenesla (se je zajokala samo ko jo je špiknila, pol se je pa takoj umirila k sem jo ogovarjala in je začela full pet... se je pediatrinja prov smejala.... naslednji pregled (in tudi cepljenje) imamo 27.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
15.9.2009 20:29:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro! ima katera v četrtek čas za vozičkanje?

jz sm v ljubljani, k mam ob 13.40 kardiologa.. oz Gaja ga ma

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

aja.....

Še tukaj se pohvalim... Mi smo pa danes user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela k radio, k sem ugotovila, da še nisem za v smeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
15.9.2009 21:31:28   
nmagk
Blu a imaš kardiologa na Metelkovi?

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 779
15.9.2009 21:52:57   
majana79
Mi mamo pa kolke v četrtek, zjutraj. Ampak vozičkanje bova preskočila, ker je moj doma ta teden. 

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 780
15.9.2009 22:05:10   
majana79
blue, NKD trgovina je na Rudniku, čist zraven BC (sem vidla da si na majčicah sprašvala)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 781
15.9.2009 22:10:35   
lake
Midve mava pa ob 11h fizioterapijo, pa bom tud prekočla, ker bo pomoje ful sitna. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 782
15.9.2009 22:18:56   
nmagk
NKD je tudi v tušu v BTC-ju

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 783
16.9.2009 9:04:57   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Blu a imaš kardiologa na Metelkovi?

ne, v ta novi pediatrični kliniki

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 784
16.9.2009 9:05:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

blue, NKD trgovina je na Rudniku, čist zraven BC (sem vidla da si na majčicah sprašvala)

ja, k sm po netu gledala in majo full lepe stvari... a da je pol tok trgovin... k baje je tud v BTC-ju.. ja zakon

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 785
16.9.2009 10:42:01   
katrinka
blue - si vidla smsuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.9.2009 10:50:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja, k sm po netu gledala in majo full lepe stvari... a da je pol tok trgovin... k baje je tud v BTC-ju.. ja zakon

ja v TUŠ-u v BTC-ju je

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
16.9.2009 11:37:04   
ledenka
blue, živa, pol pa se lahko mi dobimo user posted image blue, povej, kje bi ti ustrezalo - bolj v centru, če maš potem pregled?

živa user posted image hočem videt tvoj vozek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.9.2009 11:39:03   
Anonimen

blue, živa, pol pa se lahko mi dobimo user posted image blue, povej, kje bi ti ustrezalo - bolj v centru, če maš potem pregled?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zmeri kej najdeš, da me ven spraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ej samo vreme ga bo jutri menda nekaj sračkalo user posted image user posted image    A ste kej gledale?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
16.9.2009 11:43:41   
ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zmeri kej najdeš, da me ven spraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ej samo vreme ga bo jutri menda nekaj sračkalo user posted image user posted image    A ste kej gledale?

ne, na napovedi se itak ne zanesem user posted image če bo slabo, pa drugič, čeprav greva midva ven tud v dežju, če ni prehud

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
16.9.2009 11:49:53   
nmagk
Popoldne je baje dež napovedan,upam da ga ne bo,ker gremo mi pa v živalski vrt ima moj Grega danes 3 leta pa smo ga vprašali kaj bi rad in je rekel,da tigra,zdej ga peljem pa v živalski vrt pogledat tigra upam,da bo to dovolj,ker lih tigra pa ne bi imela domauser posted image user posted image user posted image  ima pa plišastega tako da je to dovolj.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
16.9.2009 12:26:41   
Anonimen
ajsi sej jst jim tudi ne vrjamem user posted image No če bo samo rosilo sem in tja, greva tudi midva lahko ven. Kje se potem dobimo? Sem ravno govorila z Lsico, pa se nam bo ona jutri tudi pridružila, če bo vreme OK. Ona predlaga Grad Kodeljevo. Meni je tudi kul destinacija. AJsi a vidva prideta do sem?

Blue kaj praviš???

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
16.9.2009 13:02:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Popoldne je baje dež napovedan,upam da ga ne bo,ker gremo mi pa v živalski vrt ima moj Grega danes 3 leta pa smo ga vprašali kaj bi rad in je rekel,da tigra,zdej ga peljem pa v živalski vrt pogledat tigra upam,da bo to dovolj,ker lih tigra pa ne bi imela domauser posted image user posted image user posted image  ima pa plišastega tako da je to dovolj.

user posted image  za 3 rojstni dan...tale je pa dobra s tigromuser posted image ...mami dobr se znajdeš...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 793
16.9.2009 13:25:44   
bjondi

ja v TUŠ-u v BTC-ju je

Kaj se pa skriva pod to kratico NKD...jaz ne poznam nobene druge štacune kot BC pa H&m user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
16.9.2009 13:47:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja sam full pozn tko da ti nism več hotla pisat... sm se pa glih z avtom mim peljala k smo šli dam, pa sem še prov bulioa vate, pa nisem bla zihr če si prava... sm takoj vzela telefon da te pokličem, ker če bi bla prava bi se ustavla pa bi šli na eno pijačko.. pol pa k nisi dvignila sem predvidevala da nisi prava user posted image

jutrišnji miting.. žal no go.... jz sm dubla eno štalo vmes, tko da bom mela časa res sam za kardio, pa še to uoam da nam zamudila... res sorči obema

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
16.9.2009 13:48:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

ja v TUŠ-u v BTC-ju je

Kaj se pa skriva pod to kratico NKD...jaz ne poznam nobene druge štacune kot BC pa H&m user posted image ...

http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/StartView?storeId=10001&catalogId=10051&maktiv=home

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 796
16.9.2009 15:49:42   
ledenka

ajsi sej jst jim tudi ne vrjamem user posted image No če bo samo rosilo sem in tja, greva tudi midva lahko ven. Kje se potem dobimo? Sem ravno govorila z Lsico, pa se nam bo ona jutri tudi pridružila, če bo vreme OK. Ona predlaga Grad Kodeljevo. Meni je tudi kul destinacija. AJsi a vidva prideta do sem?

Blue kaj praviš???

kateri bus pelje do tja? pa kdaj bi se dobile, ker jaz mam ob 12. že nekaj v centru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
16.9.2009 16:10:33   
Anonimen
Sicer peljejo na ta konec 13 in 5, ampak če ti ne ustreza pol ni panike... Bomo drugič nadoknadle. Blue ne sekiraj se... Pa drugič... user posted image

Meni sicer ni problem, če Blue ne bo, do centra prit. Upam da bi tudi Lsica bla za to (mislim da ne bo panike), če ti Ajsi bolj ustreza... user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
16.9.2009 16:16:52   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja sam full pozn tko da ti nism več hotla pisat... sm se pa glih z avtom mim peljala k smo šli dam, pa sem še prov bulioa vate, pa nisem bla zihr če si prava... sm takoj vzela telefon da te pokličem, ker če bi bla prava bi se ustavla pa bi šli na eno pijačko.. pol pa k nisi dvignila sem predvidevala da nisi prava user posted image

a ja, ves sm mela gsm v nahrbtniku v vozicku pa se mi je zdel da zvoni, sm pol mal kasnej pogledala k sm cakala mojga v ordinaciji - sm vidla sms, sam so mojmu izpulili 4 zobe pa je bil cist bogi tko da sm pozabla takoj odpisat...
pijacka pa naslednjic pa pravuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 799
16.9.2009 16:19:49   
nmagk
Pa je šel naš izlet v živalski vrt po gobe zarad slabega vremena user posted image ,sva mu pa z očijem kupila lcd televizijo za v novo sobo in sedaj iščem kaj o tigerčku,če ne bo pa risanega dobil,od babi pa od dedija je dobil denar,ne vprašte kaj vse bo kupil za 100euuser posted image med drugim je rekel,da bo kupil Karolinci zobe,da bo lahko z njim pojedla čokolado z lešnikiuser posted image user posted image user posted image  ta naš triletnik je pa poln idejuser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?