|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
21.9.2009 11:12:20   
šivilja
sam tolk da nas spravim na prvo stran

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 851
21.9.2009 11:25:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Ah Đejms, moj najdražji. user posted image Mam vse doma, tako da na tv kar pozabim gledat. user posted image

OMG.. jz niti emga dela nisem gledala, k jih vidt ne morm.. mi je totalna bedarija to...

IZVIRNO SPOROČILO: vim
Ja kdaj pa date ve otroke spat, naš pred pol enajsto ne zaspi. akcija po fotro. Pišuka je po fotro, spi po fotru ja kje je pa kaj mamice. ja priden je k mamiuser posted image user posted image user posted image

jz jo dam ob 21h kopat, pol pa sva do 21.30 končale (kopanje+dojenje),tko da takrat enkrat jo damo v pojstlo.. pol pa čist odvisno od nje kdaj zaspi.. zadnje čase ji je tko všeč una zvezdica k ji jo pržgem in se na stropu rišejo medvedki, lunce,.. da se še kakšpno uro z njimi pogovarja, pol pa zaspi..

Uf jaz ne vem kako in kaj ampak mi smo pa veliki 60 cm in tehtamo 5430g, madonca pa še 2 meseca nismo stari. Komaj ga še stlačim v košaro, kdaj ga lahko dam v športni del in še a naj kupim cotke kar že 74 za zimo, ker celo zimo 68 ne bo mogel nositi, potem pa ko bo čas da mu kupim še kaj pa spet ne bodo imeli kot se mi je zgodilo s poletnimi stvarmi.

user posted image  user posted image  user posted image  bravo za konkretne mere

IZVIRNO SPOROČILO: zima07
Ojla, punce!
Da se še jaz malo oglasim na tej temi.. Pri nas je kar pestro, Varja je bila včeraj stara že 5 tednov. Prvi pregled je za nami, zredila se je skoraj kilo in pol (ima že 5,065 kg) in zrasla 4 cm (sedaj 56cm)... pridno je (očitnouser posted image ), ponoči tudi pridno spi (zbudi se 2-3krat, poje in spi naprej)... Vozičkamo že full, počivam kar premalo, ampak je pa res lušno... Starejša sestrica je ponosna in bi malo ves čas lupčkala, crkljala, se pogovarjala...

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Svet
Baje, da bolj pridobivajo na teži, če se hranijo z AP.

itak.. jz sm Gajo dojila, pa je v enmu mesecu dobila 300g, k sem pa začela dajat AP, je pa v 2 tednih dobila 600g.

In še meni mleko počasi zgineva kaj naj naredim da ga bom imela vsaj še2 obroke za 1 mesec?
Zdaj dobi 3 obroke mojega ostalo pa dodajamo. Je jedec in ne gre drugače.

jz dojim samo še 1x na dan, al pa mogoče 2x... ga mam full premal mleka, pa tud ona zavrača joško.. tko da se pridno futra s sadjem, kašicami, AP...

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
sam tolk da nas spravim na prvo stran

tud jz dostikrat to naredim user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 852
21.9.2009 11:25:59   
bjondi
No tole pa je naš Žiga...

http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=79

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 853
21.9.2009 11:30:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

No tole pa je naš Žiga...

http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=79

OMG kakšen cukr... pa keri očki.... da se stopiš ob njih user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 854
21.9.2009 14:45:12   
vim
A je možno, da nam rastejo zobje. Smo sitni se slinimo in imamo skoz roko v ustih pa še jemo bore malo.Saj še dva meseca nimamo

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 855
21.9.2009 14:48:26   
majana79
Najbrž še niso zobki, ker Jure se tudi slini od takrat, pa ni še nič ven prišlo. Mislim da je to samo faza v razvoju, ne vem pa točno kaj že pomeni to... user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 856
21.9.2009 14:48:29   
Anonimen
Vim nevem če ni še mal prezgodaj.... Ampak znakci so pa tapravi...

A je v sredo kera za vozičkanje?

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
21.9.2009 14:49:30   
majana79
Midva sva načeloma za user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
21.9.2009 14:49:46   
lake
Živa, če ne bo po cepljenju sitna,se lahko zmenmo za vozičkanje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
21.9.2009 14:54:32   
Anonimen
No super.... Kakšen odziv user posted image user posted image user posted image user posted image   A se kar v centru spet dobimo al bi vama ustrezalo kje drugje?

< Sporočilo je popravil živa25 -- 21.9.2009 14:55:33 >

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
21.9.2009 14:56:59   
majana79
Meni najbolj paše center, ker nimam avta. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
21.9.2009 16:35:28   
bjondi

A je možno, da nam rastejo zobje. Smo sitni se slinimo in imamo skoz roko v ustih pa še jemo bore malo.Saj še dva meseca nimamo

Mi smo s takimi znaki pri Karin čakali celih pet mesecev...začelo se je pa pri treh mesecih user posted image ...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 862
21.9.2009 17:20:17   
katrinka
o mamiceuser posted image

danes sva bile na polikliniki - kontrola kolkov - so super tako da ne rabimo vec pridtuser posted image user posted image user posted image

tudi suzi se slini in rokico papa - sem jo zadnjic zalotla kako palec cuza - o to pa neuser posted image sem bila kar hudauser posted image

bjondi - kok je ziga korenjakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.9.2009 20:30:55   
vim
Katrinka super za Suzi.user posted image

vozičkanje jaz sem načeloma za, če se le ne bo mali dru, ker hoče biti samo po rokah pa še to samo čez ramo, drugače je totalni jok.
k mu s krpico čistim dlesni bi jo kar pojedu in mu ful paše ko neham jok. Kaj naj naredim a namažen dlesni s čim....Calgel al kaj.

blue ve pri majčicah se počasi ukvarjate z zobmi kaj pravite?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.9.2009 20:38:50   
majana79
calgel do treh mesecev odsvetujejo tako v lekarni kot pri pediatru (no vsaj nam so). Tole čez ramo je faza, smo jo tudi mi dali čez, zdaj ga samo občasno še prime, ko je res razdražen.
Če mu paše da mu drgneš dlesni, je to po moje edina rešitev. Mislim pa da je ena pri majčicah napisala, da jih lahko namažeš z vinom. Če boš pa to res naredila pa ne vem. user posted image
Kaj pa tista grizala z gelom, ki se dobijo v milerju, ipd.? Da bi sam grizel to po ustih?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 865
21.9.2009 21:02:27   
vim
Majana79 ima to grizlo z gelom, ampak smo še majčkeni da ne vemo kaj z no početi. Še ni osvojil da bi si sam dajal v usta, morda če bi mu jaz.hmmmm.

In kok časa pa traja faza čez ramo, je težko tako držat, še posebaj ker še glave sam ne drži.

Z vinom ne bom mazala, hmmmm zanimivo da bi vino pomagalo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 866
21.9.2009 21:14:19   
majana79
Mislim da je pri nas trajalo nekje do malo pred tretjim mesecem... Sicer se še vedno ful rad tako nosi, ni mu pa to edino, tako kot prej.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 867
21.9.2009 21:22:54   
ledenka

In kok časa pa traja faza čez ramo, je težko tako držat, še posebaj ker še glave sam ne drži.

pri nas še kar traja... sam mami ne more več držat tolko časa user posted image v vozičku se pa čez nekaj časa neha dret. sej vem, grozna mati, ampak nosit ga ne morem več tolko...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 868
21.9.2009 21:25:27   
majana79
Ja kako ga boš pa nosila na rami, če ima 9kg al kolk že?! Že jaz imam bolečine na desni strani hrbta, kaj šele ti... user posted image
Ne vem kaj mu daješ jest user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
21.9.2009 21:28:40   
ledenka

Ja kako ga boš pa nosila na rami, če ima 9kg al kolk že?! Že jaz imam bolečine na desni strani hrbta, kaj šele ti... user posted image
Ne vem kaj mu daješ jest user posted image

zrezke user posted image
ah, roke se mi krepijo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 870
21.9.2009 21:34:27   
majana79
Sej se mi je zdelo. Pa najbrž konjske user posted image A ga na horsa tut kdaj pelješ? user posted image  user posted image

Še dobro da hodiš na pilates, da ne bodo roke preveč mišičaste, ampak lepo izoblikovane. user posted image

A M. takrat v varstvu pustiš?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.9.2009 21:35:55   
Vixen
Hehe, sem mislila, da je samo naš tak, da se rad čez ramo nosi, pa vidim, da je to kar razširjena zadeva. user posted image  Jaz imam srečo, da naš že praktično od rojstva drži glavo sam - sicer imamo zadaj vedno roko, ampak se ne naslanja nanjo. Evo, tole je najbolj luštno:
user posted image

Na srečo pa joka izključno, kadar je lačen - torej tale položaj odloži jok tudi za kakšnih 10 minut, da nejdemo primerno klopco ali pridemo domov (se dojiva, tako da flaška odpade).

Punce, a se je treba pri pediatru naročit, če hočem malega samo stehtat ali lahko kar uletim? (Hodiva v bežigrajski ZD).

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.9.2009 21:43:43   
majana79
Iii, ker kjuti user posted image  user posted image Upam da ne poveste pri P da jih nosite tako, ker bi fasale razvojno. user posted image Jaz sem bila pametno tiho. user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.9.2009 21:51:21   
ledenka

Sej se mi je zdelo. Pa najbrž konjske user posted image A ga na horsa tut kdaj pelješ? user posted image  user posted image

Še dobro da hodiš na pilates, da ne bodo roke preveč mišičaste, ampak lepo izoblikovane. user posted image

A M. takrat v varstvu pustiš?

ja, varuška ga tačas pelje na sprehod user posted image

vixen, super slikca user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.9.2009 21:56:46   
Vixen
Aha, še to: je imela katera težave z mastitisi? Moj mali še nima dva meseca (ju bo dopolnil v nedeljo), pa sem ga fasala že dvakrat... user posted image  Bolelo niti ni, pravzaprav sem obakrat najprej opazila, da me pri 30 stopinjah zebe kot psa in sem si zmerila temperaturo - čez 39 stopinj. Prvič na levi, drugič na desni - dojke pa vedno mehke oz. "prazne", ker je mali super jedec. In potem antibiotiki na 6 ur - torej še ponoči budilka, poleg tega, da me itak Anže še 2x zbudi (in po Murphyju nikoli ob isti uri, kot moram vzeti antibiotik user posted image ). Prvič je bil na levi dojki, antib. sem jedla 10 dni, nehala v nedeljo, v četrtek se je pojavil na desni dojki. Če se bo tole ponavljalo, se mi bo skegljalo. user posted image  Kakšna ideja?

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?