nmagk
|
Katrinka tudi jaz ne bom nikoli razumela,kako so mame lahko tako žleht do svojih otrok,moj bog tud pomislim ne da bi kdaj bila taka do mojih srčkov.Samo ene so pa Ne skrbi Suzi bo ujela svoj ritem nazaj,tako pač je ti naši bebiji hitro spremenijo svoj red,meni se je zdelo,da starejši so bili večkrat so se zbujali ponoči,jaz sedaj včasih večkrat vstanem ponoči zaradi Gregata kot pa Karoline.Je pa res,če ne spiš ponoči tako kot treba si skurjen cel dan,poznam to,podočnjaki do tal,da jih lahko pohodiš . Vim prav imaš,da tako narediš,tudi me si zaslužimo svojih 5 minut.Cetinski je pa tudi meni zelo všeč.Moj se sedaj izgovarja,da ne morem nikamor ker dojim in če se Karolinca zbudi hoče samo mene,ampak bo tudi to minilo.Danes jo bo prvič nahranil s kašico,ker imam ob 18h sestanek v šoli,sem namreč v svetu staršev,pa bom do 20h sigurno tam,ji bo že dal malo kašice,potem ko pridem jo bom pa še podojila in dala spat.V šoli imajo pa res noro,Nejc je v srednji in njemu ne morem kaj dosti pomagat,sicer je priden zaenkrat,Matic je v 5.r,Ana pa v 3r.in sem prejšnji teden že pisala učiteljici,kaj ji je daje toliko naloge,da sva jo po cel popoldan delale+ obveznosti,ki jih imajo še po šoli,groza,samo ni kaj tudi pri tem moram bit zraven,Grega se igra Karolinco imam pri sebi,če ne spi pa gre in pol računamo se učimo......pestro Šivilja meni so pravkar odpeljali stroj ta gorenje je res zapo.....saj jaz imam smolo,sem jim pokazala kak kup cunj imam,moram zlikat in sem jim rekla,da je to samo polovica tako,da naj si kar zapišejo,da hočem stroj v dveh dnah nazaj ali pa novega,če se ti več kot trikrat pokvari za isto stvar,v garanciji,lahko zahtevaš novega,bomo vidli,kaj bo. Zdej pa v štacuno,bo teba že počas kaj skuhat.