|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
18.11.2009 11:14:54   
Anonimen
Veronika s kerega konca lj pa si? Te poberemo? Jaz mam velik avto in gresta dve lupinici notri in tudi dva avtosedeža... Če želiš seveda.... Sploh ker si prekmurka bi te še posebej rada spoznala ;)

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
18.11.2009 11:17:09   
veronikab
Midva sva z Vižmarjev. Hvala živa25, samo danes očitno ne bo nič s tega, ker naš škrat že 3 dni ima maratonske dnevne spance.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
18.11.2009 15:57:20   
katrinka
oooo...lublanski cvek uspel...lustn je blo ... moja frajla obkrozena s tremi cudovitimi fantki...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ziva - tazga imamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.11.2009 16:00:00   
majana79
Ja res je blo fino user posted image Moramo še ponovit, sploh če bo tako vreme še naprej 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.11.2009 17:04:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ja res je blo fino user posted image Moramo še ponovit, sploh če bo tako vreme še naprej 

se strinjamuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.11.2009 17:07:20   
Blueeyes
kdo vse je bil na čveku.. pa kje so te ljubljanski lepotci in lepotice - v slikcah prosim????

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.11.2009 18:47:51   
Anonimen
user posted image

naslednjič, ko bo z mojim zdravjem bolje, se vam pa pridružim! (če preveč govorim, me sili na kašeljuser posted image )
me veseli, da ste se imele čudovito!!!!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.11.2009 18:51:13   
veronikab
Ja, tudi jaz se vam naslednjič pridružim. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.11.2009 22:01:05   
bjondi
šivilja in k.tja user posted image  za vajino zdravje ...

Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.11.2009 22:26:41   
bjondi
Žiga...

user posted image

user posted image

user posted image

Katrinka-prvo ali zadnjo daj v seznam,ko ga boš urejala...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.11.2009 22:51:24   
Anonimen
je srček tale Žiga!user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.11.2009 8:10:42   
katrinka
dobro jutro.....

bjondi - ob priliki popravim seznamuser posted image

ziva - nakupovanje v zda - ceni pristej 20% davka od vrednosti in 3,7 % carine od vrednosti, cena seveda ze preracunana v eur, pa znak CE more imet izdelek  - ce ga nima ga v slo ne bos mogla vzet, loh da se tak izdelek prodaja na nasem oz. evropskem trziscu sam ce ga doticni ne bo imel, ga ne dobis....

drugace pa je baje meja 1000 eur za darila, da jih prijavis na carini placas pa ne...samo vecje stvari tko ne mors poslat po posti, pridejo z letalom na brnik...tm je pa se druga zgodba...ce te bo podrobno zanimal ti bo svakinja moja vse inf. priskrbela....upam da ti je tole pomagaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.11.2009 9:22:00   
Anonimen
joj lublančanke moje user posted image user posted image user posted image Jst mam pa tako jutro da dol padeš user posted image user posted image

Ob 6ih zjutraj, med mirnim spanjem, brez večjega premikanja, med crkljanjem z dragim predno oddide v službo sva s postelje iz čistega mira pristala na tleh user posted image user posted image user posted image Počila je prečna dilca, ki drži letveno dno user posted image user posted image

Še dobro da ni ropot zbudil Žigata in da mojih staršev ni doma, da sva se hitro preselila k mojim (samo na drugi strani hodnika-po širini) user posted image user posted image

In da je mera popolna je bila postelja kupljena 26.10.2008 in nam je garancija že potekla user posted image user posted image user posted image No zdej sem vseeno klicala v Harvey-a in pride danes nek monter pogledat kaj se da narest in kako zgleda, pol bomo pa vidli kako in kaj naprej user posted image

Žiga pa je kot bubica spal do pol devetih user posted image user posted image user posted image Tudi ko sem ga prenesla se ni zbudil in je spal naprej user posted image Vsaj otrok mi prizanaša user posted image

Katrinči hvala ker si se pozanimala... Ampak ko sem šla še enkrat pogledat dostavne pogoje in cenike sem ugotovila, da sploh ne dostavljajo izven ZDA tko da SUPER.... Sej v bistvu ne rabim tega AC-ja sam neki kompliciram.... user posted image Tko da bom zdej šla nekam drugam zapravit to kar sem mela pripravljeno za AC user posted image user posted image user posted image   Sem včeraj malo po NEXT-u brskala ker me je Majana spomnila nanj, pa nisem našla nič pametnega... Ene kavbojke ki so mi bile všeč pa so razprodane user posted image Pa niti nevem kake številke imajo?? Majana?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.11.2009 9:22:46   
Anonimen
UH kok sem se razpisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro.....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.11.2009 9:42:08   
majana79
živa, ti komot vzameš 3-6, ker so številke tko nekak kot HM, mal večje od povprečnih. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.11.2009 9:49:14   
katrinka
a ni dostave izven zda...jah pol pa res ne bo slo...ves, sej po en stran se ti itak ne splaca ker kuker bi prihranila bi za davke in podobno dalauser posted image

pojstla sla...o joj...ja to pa ni fajn...upam da boste kmal porihtaluser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.11.2009 9:57:14   
Anonimen
Hvala Majana..

Jah katrinči bomo mogli, ker sicer nimamo kje spat user posted image user posted image user posted image   Že gledam On-line če se kaj pametnega najde... Našla neki u Rutarju ampak nevem če ma že jogije al kako... Francoske postelje so ponavadi kompletne a ne?

http://www.rutar.com/ponudbe/kinderwagen1

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.11.2009 9:58:21   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

živa25 to je pa bila budnica, a ne? Še dobro, da se Žiga ni zbudil.
Mi smo imeli bolj pestro noč - budnica le 5xuser posted image user posted image user posted image . Se tolažim, da bo pri drugem otročku lažje (sanjala s.... kukuruzuser posted image user posted image user posted image ) ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.11.2009 21:11:22   
nmagk
Živa pejt v nedeljo v lesnino pogledat,imajo neko praznovanje in je samo v nedeljo ful znižano,jaz bom šla za dnevno pogledat in za luster za v kuhinjo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.11.2009 7:32:21   
veronikab
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.11.2009 8:24:34   
katrinka
dobro jutro tudi od mene....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.11.2009 9:52:16   
Blueeyes
lep sončen dan tudi od mene

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.11.2009 10:42:23   
veronikab
Končno se je prikazalo sonce. user posted image user posted image user posted image Sedaj mu pa dam le še kašico, pol pa na zrak.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.11.2009 10:57:53   
katrinka
ja pri meni je se megla, sicer se je kar dvignila vendar soncka ni...user posted image
dobim pa obiske...od suzi prababico, torej mojo babi ter mojo teto...cvekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.11.2009 11:00:07   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja pri meni je se megla, sicer se je kar dvignila vendar soncka ni...user posted image
dobim pa obiske...od suzi prababico, torej mojo babi ter mojo teto...cvekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?