|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
12.12.2009 16:57:01   
Anonimen
jaaaaaaaaa jaz sem tudi za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa danes ponoči nismo skoraj nič spali user posted image Zgleda da nas zobki matrajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nevenm če sem dve uri spala... Pa še v MS smo šli danes, tko da sem kr dobro utrujena... Upam da bo kmalu večer, da gredo otroci spat, mami pa se mal cartat... user posted image A sem zlobna?user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
13.12.2009 13:33:16   
katrinka
ja prejsnjo noc je bilo tudi pri nas pestro...zobki jo matrajo...no, danes ponoci pa super, smo se vsi naspaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.12.2009 8:26:37   
majana79
Jutro!

Da nas malo dvignem. user posted image

katrinka
, a si ti zadnjič rekla da se nekje v Domžalah v lekarni dobijo vetrovne kapljice?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.12.2009 8:38:35   
veronikab
Jutro!

majana79 jaz sem vetrovne kapljice Koroških lekarn naročila kar preko telefona in jih plačala na pošti.

Sneži! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.12.2009 9:07:27   
katrinka
SNEZIuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

katrinka
, a si ti zadnjič rekla da se nekje v Domžalah v lekarni dobijo vetrovne kapljice?

JA RES JE, DELAJO PO RECEPTU KOROSKIH, SICER NE VEM V KATERI LEKARNI KER IMAS DVE V DOMZALAH, ENA JE BLIZU OBCINE ENA PA V SPB-JU, ce rabis povej te bom usmerjala, ce se ti ne mudi pa ti jih jaz loh vzamem, bom sla ta teden k mamici...sam ne vem se kateri danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

majana79 jaz sem vetrovne kapljice Koroških lekarn naročila kar preko telefona in jih plačala na pošti.

jaz bom tud zdele poklicala, ker mi jih je skoraj zmanjkal in tko jih bom prej dobila kot bom sla jz v domzale, saj sem bila v petek pa sem pozabilauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.12.2009 9:16:34   
katrinka
a ja - se to...blue a kurescek spada pod ig - se mi ne da pogledat na net...no, ce spada a ste dobil vabilo za bozicka ta petek, ce pridete se loh kej vidmo...mi trije bomo sliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.12.2009 9:20:37   
veronikab
user posted image
user posted image
[url=http://www.Slikomat.com/slika/4149022.htm

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.12.2009 10:45:47   
katrinka

user posted image
user posted image

ful dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
14.12.2009 10:55:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

user posted image
user posted image

ful dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.12.2009 12:08:32   
Anonimen
ooooooooooooooooooooooooo

A ste se lublančanke mal zbudile??? Kako ste kej? Kako otročki?

Smo vse bl na FB-ju se mi zdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.12.2009 12:15:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ooooooooooooooooooooooooo

A ste se lublančanke mal zbudile??? Kako ste kej? Kako otročki?

Smo vse bl na FB-ju se mi zdi user posted image user posted image user posted image

ja mas pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.12.2009 12:35:50   
veronikab
Naš pridno raste. Sva danes šla (zaenkrat) le na balkon malce pogledat zimsko idilo.

Kaj pa ve?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.12.2009 15:08:04   
katrinka
suzi je cez okno gledala snezinkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
14.12.2009 15:31:20   
majana79

Jutro!

Sneži! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vem da se jih da, samo računajo enkrat več poštnine, kot dejansko pride... preverjeno

Neposredna povezava do sporočila: 1664
14.12.2009 15:32:16   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

JA RES JE, DELAJO PO RECEPTU KOROSKIH, SICER NE VEM V KATERI LEKARNI KER IMAS DVE V DOMZALAH, ENA JE BLIZU OBCINE ENA PA V SPB-JU, ce rabis povej te bom usmerjala, ce se ti ne mudi pa ti jih jaz loh vzamem, bom sla ta teden k mamici...sam ne vem se kateri danuser posted image

Eh, sej imamo garmina, ti mi sam povej, ko boš izvedla v kateri od teh dveh, ostalo bom že našla user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
14.12.2009 15:33:37   
majana79
Mi kupujemo kombinezonček, imamo enega 74/80 in je nenormalno velik, pa enega od 3-6m je pa totalno premajhen. user posted image Valda se pa nikjer več nič ne dobi user posted image Moram potem po ebayu pogledat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
14.12.2009 15:38:25   
veronikab
Ja s temi kombinezončki je kar kriza, če ga ne kupiš takoj, tukaj v LJ kar zmanjkajo. A si mogoče šla pogledat v Namo, se mi zdi, da je enkrat ena napisala, da so imeli na zalogi še ful bundic, mogoče pa imajo tudi kombinezončke?? No mogoče prej pokliči, da ne boš zastonj hodila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
14.12.2009 15:52:06   
Anonimen

Mi kupujemo kombinezonček, imamo enega 74/80 in je nenormalno velik, pa enega od 3-6m je pa totalno premajhen. user posted image Valda se pa nikjer več nič ne dobi user posted image Moram potem po ebayu pogledat.

Zdej ma BC neko akcijo in tudi do 50% popusta... Pejdi malo pogledat...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
14.12.2009 15:53:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Zdej ma BC neko akcijo in tudi do 50% popusta... Pejdi malo pogledat...

Ja sej sem, vsaj na Rudniku je vse pobrano. V BTC je pa taka gužva... Po moje jih je tam še prej zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
14.12.2009 15:54:30   
majana79

Ja s temi kombinezončki je kar kriza, če ga ne kupiš takoj, tukaj v LJ kar zmanjkajo. A si mogoče šla pogledat v Namo, se mi zdi, da je enkrat ena napisala, da so imeli na zalogi še ful bundic, mogoče pa imajo tudi kombinezončke?? No mogoče prej pokliči, da ne boš zastonj hodila.

Ja, sem mela Namo tut v mislih, mogoče še danes, itak jo mam 10 minut peš stran user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.12.2009 10:23:41   
katrinka
jaz sem tudi vceraj iskala kombinezoncek - takega puhastega bi rada, da je suzi k medvedek...sm mela enga, tok je dobr pa ga je takoj prerastla, imajo jih v hm na rudniku, rjave, sam najvecja cigra je 62...jaz pa minimalno rabim 68user posted image

majana - ti sporocimuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.12.2009 18:04:25   
nmagk
Mi tudi rabimo kombinzonček samo kar od št.86 naprej.Sporočte,kje ste jih našle,se mi neki ne da hodit po BTC-ju,ker je vsak dan nenormalna gužva.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.12.2009 21:02:21   
majana79
Jaz sem ga dobila v Nami, samo 74/80. Res je pa da tako velikih nisem gledala user posted image

Dej, ti kar pokliči v baby center pa reci, če lahko pogledajo če je še kakšen te številke, meni so na Rudniku pogledale. So ble res prijazne.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.12.2009 10:00:54   
katrinka
dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.12.2009 17:32:20   
ledenka
alo, žabarke, kdaj se dobimo? vabim vas, da se mi v ponedeljek pridružite, gremo mal po štantih, na kuhanca in sprehod user posted image opravičil ne sprejemamo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?