|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
4.1.2010 17:53:50   
nmagk
Neki mi serje tale rr.

Čestitke Anči,junij je lep mesec.No vsaj ena k jo dec uboga,mene nč več sem že 17 let gospauser posted image user posted image user posted image  očitno preveč dolgo že.user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.1.2010 18:15:03   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pa še z moje strani SREČNO V LETU 2010

Ledenka otroc me bodo že ubogal,sam za deca pa nisem zihruser posted image

no mene je pa že dec ubogal.. zaprosil me je in junuja bom gospa ta-pa tauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke!

če najde katera kak varek za to, da dec uboga, mi ga prosim pošljite. sem besna nanj! že ene 3 tedne se mu vleče neka kao viroza, ampak komaj danes je uspel do zdravnika...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.1.2010 18:40:16   
anci banci

no mene je pa že dec ubogal.. zaprosil me je in junuja bom gospa ta-pa tauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katerega junuja pa ?

19 ali 26.6 sta izbrana datuma, pol bomo pa vidl kako se bo vse poklapalo:)
a ja mene dec kr mora ubogat, ker sem še vedno invalid z gipsom

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.1.2010 20:02:31   
katrinka
lepa datuma...jaz pa cez 3 mesece praznujem prvo obletnicouser posted image
a sta kraj ze izbralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.1.2010 20:35:47   
vim
Katrinka a že prva obletnica bo prav kmalu. Uf ja, pri nama bo pa junija 2 obletnica poročni prstan pa mi še zmeraj ne gre gor. Ja itak, če se zrediš se zrediš tudi v prste.

Danes sem spet začela z dieto, za praznike seveda ni šlo. user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.1.2010 21:00:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka a že prva obletnica bo prav kmalu. Uf ja, pri nama bo pa junija 2 obletnica poročni prstan pa mi še zmeraj ne gre gor. Ja itak, če se zrediš se zrediš tudi v prste.

prstan se da tud povečat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.1.2010 21:08:03   
nmagk
Anči super 26.6.ma moj prvorojenec Nejc RD,kaj si pa delala da si v gipsu,če smem vprašat,boga reva,pol te naj pa kar uboga.

Ledenka takega zvarka ni ti jaz povem k ga že 17 let skušam spravit k pameti,kar se takih stvari tiče kot ti praviš,oni mislijo da se njim ne more nič zgodit,ko pa jaz kaj zbolim pa tul naj grem čimprej k dr.da ne bo kej narobe,ker on ne misli sam ostat s 5.user posted image

Vim tudi ti imaš obletnico junija,lepo,kar se diete tiče če najdeč kako mi sporoč,bi mogla tud kar nekaj kilc dol vržt pa nimam volje,se bova vspodbujali,dajmo,dajmo kile doluser posted image user posted image user posted image

Katrinka ti si se pa aprila poročila,moj mesec,čeprav jaz imam obletnico avgusta 7.aprila mam pa rojeni moji punčki.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.1.2010 6:26:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

ja prva bo, ah dej no - sej sm te vidla - za moje pojme si taka kot pred nosecnostjouser posted image

Katrinka ti si se pa aprila poročila,moj mesec,čeprav jaz imam obletnico avgusta 7.aprila mam pa rojeni moji punčki.

ja 4.4. - lep datum...se lepse bi bila zravn letnica 2004 - sm mojmu to rekla k sva se sla prijavit za poroko pa je kar preslisu to...user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.1.2010 8:41:20   
šivilja
Midva imava pa letos semptmbra okroglih 10. Bo treba kaj posebnega narest.
Vim - sem te hotla mal povprašat o tistem helikopterskem poletu. Saj drugače je želja Kuba, samo s tremi otročki ne vem če bo šlo, sama pa ne morva it, ker Hana ni sposobna obstoja brez mame v radiju 5 m in še kar lep čas ne bo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.1.2010 9:16:31   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

glede kraja civilne poroke se še odločava med škofjeloškim gradom al pa turjaškem , za crkveno pa plečnikova cerkev v Črni vasi pri Ljubljani... kje bo pa ohcet pa še ne vem .. iščem primerno gostilno .. ima katera kako idejo mogoče? Edini pogoj je da mora dvorana v gostilni sprejeti okrog 100 ljudi (ko sva naštevala povabljence sva se ob številki kr zgrozila... pa od tega je več kot pol žlahte)
obleko si bom pa verjetno sposodila v novi gorici, kjer sem našla točno tisto kar sem si želela-rdeče barve:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.1.2010 9:26:11   
anci banci

Anči super 26.6.ma moj prvorojenec Nejc RD,kaj si pa delala da si v gipsu,če smem vprašat,boga reva,pol te naj pa kar uboga.

Ledenka takega zvarka ni ti jaz povem k ga že 17 let skušam spravit k pameti,kar se takih stvari tiče kot ti praviš,oni mislijo da se njim ne more nič zgodit,ko pa jaz kaj zbolim pa tul naj grem čimprej k dr.da ne bo kej narobe,ker on ne misli sam ostat s 5.user posted image

Vim tudi ti imaš obletnico junija,lepo,kar se diete tiče če najdeč kako mi sporoč,bi mogla tud kar nekaj kilc dol vržt pa nimam volje,se bova vspodbujali,dajmo,dajmo kile doluser posted image user posted image user posted image

nmagk spodrsnilo mi je na štengah na "nedrsečih" ploščicah v našem bloku in sem si zlomila gleženj...tolk sem besna da jih bom tožila za odškodnino

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.1.2010 9:32:10   
šivilja

glede kraja civilne poroke se še odločava med škofjeloškim gradom al pa turjaškem , za crkveno pa plečnikova cerkev v Črni vasi pri Ljubljani... kje bo pa ohcet pa še ne vem .. iščem primerno gostilno .. ima katera kako idejo mogoče? Edini pogoj je da mora dvorana v gostilni sprejeti okrog 100 ljudi (ko sva naštevala povabljence sva se ob številki kr zgrozila... pa od tega je več kot pol žlahte)
obleko si bom pa verjetno sposodila v novi gorici, kjer sem našla točno tisto kar sem si želela-rdeče barve:)

Jaz sem se poročila na Barju, moja sestra pa v živo rdeči poročni oblekiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.1.2010 9:33:07   
šivilja

nmagk spodrsnilo mi je na štengah na "nedrsečih" ploščicah v našem bloku in sem si zlomila gleženj...tolk sem besna da jih bom tožila za odškodnino

Ja, kar zahtevaj odškodnino in si plačaj poročno potovanje

Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.1.2010 9:46:19   
katrinka

noro...kod da bi sebe poslusala, tudi jaz sem imela rdecouser posted image vem katero cerkev mislis, sem blizu nje doma, pa suzi bo tam krscena...je pa zlo primerna za poroke jauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

lepa datuma...jaz pa cez 3 mesece praznujem prvo obletnico
a sta kraj ze izbrala

Jaz sem se poročila na Barju, moja sestra pa v živo rdeči poročni obleki

oooo, kok imamo podobne stvari in okus a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.1.2010 12:02:17   
ledenka
anci, rdeča je user posted image jaz sem bila tudi v rdečem user posted image letos bo pa že 5 let od poroke... cerkev v Črni vasi mi je pa zelo všeč. midva sva se pa cerkveno v Tamarju user posted image

moj ima mononukleozo in atipično pljučnico. od jutri dalje bo doma... me zanima, kako dolgo bo zdržal.

so nam pa splužili pločnik user posted image user posted image user posted image v 4 letih, odkar živimo tu, je to prvič. mi vsaj kidat ni treba user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.1.2010 12:03:15 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.1.2010 13:06:47   
anci banci
jaz kidanje snega gledam samo od daleč iz balkona:)

jap rdeča je moja barva(tudi lasje so rdeči pa poleg črne barve cunj imam največ rdečih)

obožujem rdečo:)

ta cerkev mi je najlepša od vseh...

če ima katera še kak predlog kar na dan z njim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.1.2010 13:08:24   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja, kar zahtevaj odškodnino in si plačaj poročno potovanje

poročno potovanje bo ko bo svit malo večji, ampak poroko si pa bom plačala iz tega denarja

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.1.2010 16:48:02   
vim
Ancibanci gostilna Pr Mihovc v sp. Pirničah ima tudi kapaciteto 120/150.
Mislim, da je kar nekaj lj gostilen z okolico, ki premorejo tako število. In kar pripravi se vse kar bo vsebovalo pridevnik poočno/i/a bo še 1x dražje.

Ledenka meni je ravno to motiv, da spravim prstan tak kot je gor....in tako čakam da se kile stopijo. Še 2,5kg plus še kakšna ne bo odveč.

Šivilja polet s helikopterjem se sezona odpre marca do takrat pa žal ttudi jaz ne vem kako in kaj, ti bom pa sporočila.

In kako ste kaj ostale na ta zasnežen dan?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.1.2010 16:51:54   
Pat74
Da se mal prštulim na to temo o porokah, čeprav sem vaša, pa bolj redko kaj čvekam:

midva sva se poročila 24. 4. 2004 v cerkvi na Barju; je blo res lepo, še štorklja naju je obiskala, ko smo odhajali iz cerkve, in res, skoraj čez leto dni: 30. 4. 2005 sva dobila 2. hčerko Mašo.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.1.2010 17:38:58   
anci banci
no super potem ta cerkev prinša srečouser posted image user posted image user posted image

vim..vem ko rečeš poroka... je takoj vse dražje..lopovi

kar se pa tiče kil.. jaz nevem koliko imam še plusa(ker ne morem stopit na tehtnico, samo po hlačah vidim da mi padajo dol-verjetno se že pozna dieta ki jo imam zaradi Svita:) vsaj nekaj pozitvnega:) če bo pa še kak višek imam pa sedaj motivacijo:)

ledenka.. naj se tvoj čimprej pozdravi:)

vidim da imamo res podoben okus za obleke..ko sem rekla mojim da bo obleka rdeče so se kr zgrozili(kot da me ne poznajo)

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.1.2010 17:48:06   
nmagk
Pat ti maš tud dober datum.

Anči še ena ki obožuje rdečo barvo,jaz jo tud že od malega je mami norela ker sem hotla vse rdeče,sedaj pa nori možuser posted image ,mam večino cunj v rdeči barvi in sedaj ko smo renovirali stanovanje tudi to,Ledenka in Živa sta bili že pri meni in lahko potrdita,še otroc majo velik stvari rdečih,mojmu se kar kegla.Pa lase mam tud rdeče.

Jaz sem imela pa poročno obleko v barvi šampanjca in seveda rdeče vrtnice v šopku,od rož imam najraje vrtnice.

Le toži jih ja in potem uživaj na poročnem potovanju,samo,da ne boš tako kot jaz,sem imela tud že Nejca in sva rekla bova šla ko bo malo zrasel,no danes je star že 16 let,pa še nekaj jih je v mes zraslo,pa še vedno nisva šlauser posted image user posted image  a ja sedaj je Karolinca mala ne morvauser posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.1.2010 17:50:42   
majana79
o žabarke, ste se razpisale user posted image

sej vem, da sem pozna, ampak vseeno še velja: vsem skupaj srečnega in zdravega v 2010 pa veliko lepih trenutkov z vašimi dragimi!

anci banci, čestitke user posted image sem ti kar malo fovš user posted image

midva sva že 7 let skupaj, pa še kar nič ne kaže da bi ga omehčala kar se poroke tiče... ampak ker mi to ni najvažnejše, mu ne težim preveč, samo včasih kako tako 'spustim' user posted image

ja dieta... opažam, da od kar nisem več toliko zunaj na sprehodih, so se kg kar ustavili

bi rada prišla na tisto težo, pri kateri sem se počutila najboljše, pa nekako ne gre user posted image sladkarijesoprevečdobre.press

Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.1.2010 19:13:09   
Pat74
nmagk naju poročno tud še čaka, ker nisva hotla it brez Eve... bomo žuriral kot penzionistiuser posted image

Moj poročni šopek so bili pa tulipani v barvi šampanjca, zavezani s pastelno roza trakom, pa tale šopek si še kdaj privoščim, ker imam tulipane najraje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.1.2010 21:03:46   
nmagk
Pat maš prav penzionisti imajo dodaten popust bo mal ceneje.Samo nekaj me skrbi,bojim se da mi penzije sploh vidl ne bomo,pa ne da bomo tko kmal šli gor ampak bomo mogl delat do konca.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.1.2010 21:05:47   
nmagk
Majana kdaj greš kaj na Metelkovo,kdaj mata kontrolo,midve greva v četrtek 7.v razvojno k Goluhovi,20.1.mava pa redni pregled.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?