Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:01:38
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!!
_____________________________ " Neka bude, što biti nemože." P.P.Njegoš
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:04:13
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!!
_____________________________ .....in prišla je Živa....
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:05:22
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!! kje si pa te najdla....
_____________________________ " Neka bude, što biti nemože." P.P.Njegoš
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 17:43:42
Rakica_80
Hormoni delajo al kaj
_____________________________ Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 18:34:31
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hormoni delajo al kaj jaja, ma tisti ki so za bruhat ....
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 18:59:57
Rakica_80
Sej bo šlo hitro mimo saj veš zakaj ti je slabo
_____________________________ Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:13:02
gigi1
Oj babe žabe Vidim, da je žurkaaa Sonči res je lepotec . Atija pa raj ne gor limat, k se že zdej slinjo . Sploh take, ki imajo zdej post Aquica tole je pa novička dneva . Jupiiii. Komaj čakam, da začnem navijat zate in ti vsaj malo povrnem za vse tiste pestke, ki si jih zame držala Seki ste že napolnili 38T . Zdej imaš pa dovljenje od RR za P . A rabiš karto za v Toskano?
_____________________________ Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš. Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:28:37
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj babe žabe Vidim, da je žurkaaa Sonči res je lepotec . Atija pa raj ne gor limat, k se že zdej slinjo . Sploh take, ki imajo zdej post to si pa name mislila a že prideš za mano...
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:30:00
zarja1
Gigi helovvvvvvvv again!!!!!!!!!
_____________________________ Horny Teddy
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:30:36
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Sej bo šlo hitro mimo saj veš zakaj ti je slabo aaaaaah, to je res, trenutno edini znak, poleg prsi, ki se bodo vsak čas razlezle, ma halo!!!
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:53:57
gigi1
Lana , če je pa res Zarčika moja helou še enkrat
_____________________________ Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš. Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:59:13
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 to si pa name mislila a že prideš za mano... Pa hvala za tole . Upam, da mi boš kmal kontro dala
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:00:50
mismis
a je žur???? kdo da kontro, komu???
_____________________________ "Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je, da si zraven!"
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:10:53
gigi1
Oj Mišmišu . Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila?
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:15:01
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Mišmišu . Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila? ja vem, pa ne povem
_____________________________ "Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je, da si zraven!"
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:16:49
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Mišmišu . Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila? ja vem, pa ne povem A ne ga biksat . Torej je vse OK . Še vedno v pravem položaju
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:17:01
mismis
takle forwardiram sms.... ctg super, v glavnem vse ok... no sej več bo pa itak sama napisala
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:17:42
sonček33
Reby prima.
_____________________________ ...svet je poln lepih rožic tete Pehte...
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:18:45
gigi1
Reby to mi deli . Hvala Mišmiš. Sem komaj čakala, da se oglasiš, da te malo povprašam
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:20:50
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reby to mi deli . Hvala Mišmiš. Sem komaj čakala, da se oglasiš, da te malo povprašam a mene si čakala?? No lepo, da tudi mene kdaj čakate... nč grem pod tuš, sem bolj prešvicana kot švica, ker sva s kužonom spet joggirala
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:21:45
gigi1
Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:24:43
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht)
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:29:22
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht) Od tega, če se mi bo dalo
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:43:20
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht) Od tega, če se mi bo dalo jaz sem se tudi odločla laufat začet...pol sem rabla vse novo, itak, no je minlo kakšnih 40 dni, no zdaj mam pa vreme za izgovor , ampak trenerka in lauferce pa le mam nove in to je tisto kar šteje....
_____________________________ Horny Teddy
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:56:33
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je žur???? kdo da kontro, komu??? jst žižetki , bo že pršla na moj račun, čak
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16 Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem? Manjše. (
15% )
Večje. (
23% )
Enake. (
15% )
Enake, le bolj sproščene. (
46% )
Število vseh glasov: 13 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !