|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:06:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

MIČ: ampak bi doloceno delo opravljala doma. No, saj to ga ze zdaj lahko ze kar precej. V bistvu imam idealno sluzbo user posted image


to bi jst tud.zrihtas?




jaz tud....

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:47:41   
ga. Novakova
Mič - sem gospa, ker sem poročena. Gospe so vse, ki so poročene. Do poroke si gospodična. Kakor vidim, je veliko poročenih žensk tukaj, torej so tudi one gospe. Ampak ti daješ besedi gospa slabšalen prizvok. To, da sem gospa, ni povezano z mojo nezaposlenostjo ali izobrazbo. Nisem ne doktor, ne magistra. Še izobrazbo sem omenila samo, ker je naneslo na to. Če je pri heteroseksualnem paru ženska - moški ženska doma, je torej narobe, če je pa pri homoseksualnem paru moški - moški doma eden od moških, je pa v redu? Kje je razlika?
Bumerang - za življenjski stil, kakršnega imamo in kakršen nas zadovoljuje, je dovolj 1.000€. Če malo preračunaš, lahko ugotoviš, da si s tem zneskom lahko relativno veliko privoščiš. Seveda je pa odvisno, kaj si kdo želi, kaj kdo potrebuje. Varno starost pa mi bodo zagotovile druge stvari, ne zaposlitev. Četudi se z možem razveževa, imam kam iti, imam prihranke, ne bi o znesku, vendar sem 6 let delala in potrošila vsak mesec samo četrtino svoje plače, na to pa tečejo še obresti, sem pa tudi življenjsko zavarovana.
Saraya - midva kreditov nimava, imava samo leasing za en avto ter dva trajnika.
Blaža - ne, najini obratovalni stroški znašajo maksimalno 250€ mesečno za stanovanje, obrok za avto pa je skoraj enak. Eno registracijo plačamo z regresom, drugo s trajnikom, vrnjena dohodnina pa gre za dopust.
Kaya - mi nimamo takšnih izdatkov. Vpisana sem v knjižnico, kupim tisto knjigo, ki si jo zares želim. Večji nakup opravimo enkrat mesečno, družinsko, v Tušu. Za mobitel jaz nimam naročnine, imam predplačniški Tuš, koristim Tuševe brezplačne minute in včasih kaj doplačam, mož me kot mobitelov naročnik kliče 30% ceneje. Kino naju ne veseli, filme gledeva doma, internet. Varuške ne potrebujeva, za nujne primere sta še vedno moževa starša, ki sta v predmestju Ljubljane, moja starša sta bolj daleč. Vendar, če bi želela, mislim, da imava dovolj tudi za to, saj se to ne bi dogajalo dnevno.
Zmaj - ne gurava, vedno nama še kaj ostane.
Raho - mene moj poklic veseli, vendar se mi ne zdi družljiv z materinstvom pri tako majhnem otroku. Ko bo zaključil osnovno šolo, morda že, sedaj pa še ne. Izpopolnjeval me je 6 let, veliko sem videla, veliko sem se naučila, tako, da sem brez odrekanja ob rojstvu sina postavila to za nedoločen čas na stranski tir. Doma ne vegetiram, tudi stagniram ne, saj spremljam svojo stroko, saj se res ne ve, kdaj bi pa morda morala nazaj v službo. Tudi jaz sem se izobraževala zaradi veselja do dela, vendar imam sedaj večje veselje s sinom. Ni mi treba zagovarjati vsakega zapravljenega € pred možem, saj smatrava njegovo plačo kot skupni denar, saj je tudi moje delo doma nekaj vredno. Spiske za trgovino delam iz navade, lastne organizacije, ne zaradi potrebe. Otrok ima finančno varnost, pa tudi zadovoljno mamo. Jaz ne bi bila tako zadovoljna, kot sem, če bi morala otroka na nek način deliti s službo. Rada sem sto odstotno pri tem. Finančno breme pa na mojega moža ni zvaljeno, temveč dogovorjeno, s čimer se obojestransko strinjava. Z diplomo ne sedim doma - skrbim za dom in družino. To je zame vredno veliko več, kot katerakoli služba in plača. Družini dajem prednost pred vsem na tem svetu. Ne potrebujem dogovora z možem za frizerja ali nakup hlač - plačam s kartico, kakor, da bi bila izključno moja. In če praviš, da je pri eni plači omejen proračun, ja saj je tudi pri dveh. Ena plača je recimo 1.500€ omejitve, dve plači pa 3.000€ omejitve. V vsakem primeru je omejitev nekje. Čevljev za 200€ pa ne potrebujem. Seveda je gledanje limonad in pijačka s prijateljico brezplodno delo, vendar jaz limonad ne gledam, redke pijačke pa mi niso bistvene kot pijačke, temveč kot prijateljsko druženje, za druženje s prijatelji pa mi ni nikoli škoda časa, saj so mi vendar prijatelji. Le ti so vredni zlata.
Pika - tudi moj mož pravi, da je današnji svet veliko preveč materialistično naravnan. Ljudje se ženejo za čimvečjim dohodkom, da si lahko posledično privoščijo čimveč materialnega, na tisto, kar je res nekaj pomembno, to pa so ljudje, pa pozabljajo. Družina je tista, ki naj bi nam pomenila največ in naj je ne bi odtehtal noben denar ali kaj, kar se z njim kupi. Tudi midva poznava veliko ljudi, ki ob svoji redni zaposlitvi delajo še kaj honorarno in to ponavadi samo zato, da si lahko privoščijo boljši, večji, novejši, močnejši avto, recimo. In tiste 4 ure po službi, ki bi jih lahko preživeli z otrokom, vložijo v pločevino. Midva na kaj takega niti ne pomisliva. Moj Passat je star 7 let in ni potrebe, da ga menjam. Mož je do pred tremi leti vozil svojega Renaulta, ki si ga je kupil po zaključenem študiju, ker pa je pred tremi leti pač odslužil svoje, je bilo treba kupiti drugega. Prevozi veliko km, zato sva se odločila za novega in varnega, pa tudi nekoliko večjega, ker upava še na kakšnega družinskega člana.
Krtek - ne, ne predstavim se kot gospa, tako me ljudje, ki si jih omenila z bežnimi stiki, pokličejo, imenujejo sami od sebe. Pa saj forum ni nič drugega, kakor bežen stik. Saj ne živimo me skupaj. Ni pa potrebe, da me vikaš. Prosta presoja. Jaz vikam ljudi, ki jih spoštujem. Tukaj, za forum, lahko rečem, da spoštujem ljudi, ki so tolerantni in kulturni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:51:13   
Anonimen
Mič - sem gospa, ker sem poročena. Gospe so vse, ki so poročene. Do poroke si gospodična 


Vsak dan nekaj novega.
No, samo da se imas fajn v vlogi porocene gospe.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 9.8.2009 8:53:00 >

(odgovor članu ga. Novakova)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:54:41   
ga. Novakova
Seveda. Poročila sem se zaradi ljubezni, ne zaradi statusa gospe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:56:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga. Novakova

Seveda. Poročila sem se zaradi ljubezni, ne zaradi statusa gospe.


Saj v osnovi naj bi se zato, ne?
Statusa pa ne dobis samo s poroko user posted image .

(odgovor članu ga. Novakova)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 8:57:45   
ga. Novakova
Saj ta status lahko vzameš samo kot besedo. Pač kot gospod in gospa, ne kot nekaj večvrednega. Jaz ljudi nič bolj ali nič manj ne cenim izključno po tem, če so ali če niso poročeni, vezani, samski.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 9:04:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ga. Novakova)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:06:48   
ga. Novakova
Nimam občutka, da bi mi kdo zavidal, ampak, da sem tarča posmeha in tega ne razumem. Se mi pa dozdeva, da je bolje, da niti ne poskušam razumeti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:09:50   
Anonimen
, kjut,

u, to sem pa jst. pa imam tud razlago zakaj sem "kjut"
miska so me klicali ze od malih nog. in sem povsod na vseh straneh miska_mccute.
mc cute pa zato, ker je misk malo morje in sem zelela se dodat"priimek". imam veliko poznanstev na netu in sem zelo dejavna na njem.
imam pa tudi spletno stran, ki se imenuje miska mccuteuser posted image

(odgovor članu ga. Novakova)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:10:47   
ga. Novakova
No, saj jaz sem pa že napisala, gospa sem zato, ker sem poročena, Novak se pa pač pišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:10:51   
Anonimen
se to.....ce me kdo, ki me pozna slucajno najde na kakem forumu. kar se mi dogaja tudi ze na RR, tocno ve da gre za mene. saj se ne skrivam za razlicnimi nicki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:10:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady


Gospa Novakova ti kar uživaj naprej in požvižgaj se na foušarijo.user posted image



se podpišem...user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 9:13:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:14:10   
Anonimen
user posted image bemti in paparaci!
evo izsek enega izmed ZS-jev:
a veš kdo sem????
maš tako uporabniško ime da te ni mogoče zgrešit
lp

user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 9.8.2009 9:20:23 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:19:27   
ga. Novakova
Da se ne pozabim zahvaliti za PS. Vam bom odgovorila, zagotovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:20:00   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ga. Novakova

Mič - sem gospa, ker sem poročena. Gospe so vse, ki so poročene. Do poroke si gospodična.



no, to pa po bontonu nič ne drži. tudi če nisi poročen, se te kliče gospa, ker nevljudno je ljudi spraševati ali so poročeni ali neuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:21:27   
Anonimen
jst pa ne maram da me kdo klice gospa.
sicer sem pa gospodicna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:22:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga. Novakova

Se mi pa dozdeva, da je bolje, da niti ne poskušam razumeti.


Saj vazno da razumes sebe in da si zadovoljna s svojim nacinom.

Meni je cisto vseeno, kako ti zivis user posted image .
Pac sodelujem v debati, ker imam rada debate, to je pa tudi vse.



(odgovor članu ga. Novakova)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:23:06   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst pa ne maram da me kdo klice gospa.
sicer sem pa gospodicna!user posted image user posted image user posted image



jaz pa....ker so me predolgo kar povprek tikali....no, saj sem očitno dolgo zgledala ohranjenouser posted image user posted image user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:23:08   
ga. Novakova
Kakorkoli že obrnete, ostaja dejstvo, da ste besedi gospa dale slabšalen prizvok, nekatere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:24:07   
rija
mislim, da je to iz davnineuser posted image  

ko so bile tiste, ki niso hodile v službo "gospe"user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:24:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jst pa ne maram da me kdo klice gospa.
sicer sem pa gospodicna!user posted image user posted image user posted image



jaz pa....ker so me predolgo kar povprek tikali....no, saj sem očitno dolgo zgledala ohranjenouser posted image user posted image user posted image




Dober letnik user posted image user posted image .

No, saj je kar nekaj dobrih user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:24:53   
rija
ja, žlahten letnikuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:24:54   
ga. Novakova
Možno, Rija, možno. A časi se spreminjajo in mi z njimi.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
9.8.2009 9:53:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ga. Novakova

Kakorkoli že obrnete, ostaja dejstvo, da ste besedi gospa dale slabšalen prizvok, nekatere.



gospa gor ali dol...vsak zase ve,kaj mu pomeni določen naziv...je pa res da vsaka ne more biti GOSPA

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?