maj10
|
Pozdravljene punce. Tudi jaz vas že kar nekaj časa spremljam in berem vaše komentarje in nasvete ob katerih še včasih prav pošteno nasmejim. Danes pa sem se odločila, da se vam še "uradno" pridružim in vam kaj napišem. Stara sem 30 let, prihajam iz Vrhnike in to je moja druga nosečnost. Doma že imamo šest letno prvošolko, ki se že tako veseli novega družinskeg člana in me nežno boža po trebuščku. PDP 08.05.2010. Na NS smo že bili in je bilo vse ok. Naslednij pregled pa imam 10.12.09. Sem pa trenutno doma na bolniški, ker mi je bilo nenehno slabo in sem imela vrtoglavice tako, da tudi jaz čakam papirje od komisije za podaljšanje bolniške. Ko sem bila v prvo noseča sem bila kot rožica, sedaj sem pa tam nekje do 15 tedna bruhala kot za šalo in se počutila res grozno. Sedaj se mi zdi, da je vsak dan bolje. Cepila se ne bom, ker sta mi tako svetovali tako osebna zdravnica kot ginekologinja. Sicer pa se mi vse skupaj v zvezi sto novo gripo zdi ena velika marketinška zarota in trženje farmacevtskih tovarn. Tudi jaz imam težave z zobmi in mi je v lekarni svetovala, naj popijem vsak dan eno šumečo tableto magnezija ( Sensilab ) zdi se mi, da je bolje pa še prebava se mije čudežno uravnala in grem sedaj skoraj redno na WC, cca na dva dni. Tema z vozički mi je bila še posebaj zanimiva in sem si z veseljem ogledala vse vaše linke in napisane komentarje. Meni voziček pomeni veliko ( moj mož pravi, da je to moj mercedes), zato si mislim tudi kupiti takega, ki bo funkcionalen in bo ustrezal vsem mojim željam. Definitivno bo to Quinny, ker imam že od prejšnje nosečnosti doma takega, vendar je težava v tem, da nima vrtljivega sprednega kolesa, ker jih takrat še ni bilo . Je pa naredil ogromno kilometrov tako po cesti kot po gozdu in makadamu. Skratk full sem bila zadovoljna znjim. Kasneje pa sem si kupila še Zappa in ga imam na morju, ker je priročen in majhen. Dovolj bo za enkrat. Lepo se imejte, grem počasi kuhat potem pa po pikico v šolo.
|