Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
V primerjavi z drugimi se mi moj zdi še zlo mičkan

, pridružujem se tistim, ki so jim trgovine čisto odveč v zadnjem času
premetava.
. Bo potrebno malo bolj pogosto čiščenje oddaljenih predalov
Prej ko imaš možnost iz zase živet, lepše je uživat v svoji familiji
. zarad daril se ne sekiram, ampak res mi ni za po trgovinah. imamo skoz pestro, se dogaja v šoli, pa v vrtcu enem, pa v drugem, pa kej je treba narest in tko gre čas.
, jaz bi ga morala imeti danes, pa sva potem prestavili na 28.-tega, je rekla, da se bo bolje videlo. no, bom že zdržala še ta teden
pokazala ker midva tudi razmišljava o montažni hiški...
za srečo.
( če ne bo preveč utrujen- 26 ur na letalu ).Sicer pa sej je lahko spal na letalu,hihi
al
. Torej naš mulc ni mulc, ampak je pupa
, ker o tem pa res nimam pojma, vedno sem bila bolj fantovska
. Dva meseca sem živela kot mama fantka. Vedla sem, kakšno bo imel sobico, igrače, kaj bo po poklicu ...
. Ampak mi je pa full fajn zdaj, ker si moram nov film naložit. Sobica, oblekice, čopki, perlice... Jao, pa še na drugo mesto bom padla, ker bo ta mala verjetno prva očkova lubica
očitno bo mala lenuhinja...nič ne de...saj tud pr prvi hčeri je bilo tko, da so bili gibi šele v 22 tednu...pri sinku v 19. tednu...torej v drugi nosečnosti...sedaj pa ne vem kdaj me presenetivse .....