Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pri nas bo bolj mirno, večerja, filmi, kak kozarec vina in to je to.
. To leto bo za nas itak najlepše.
sprehod na 14 dni in to je to
vas pa itak že čaka maja.
Hehe, kak smo včasih čupali na tole
.
. Ampak smo ga dočakali. Lepo noč še naprej.
. Letos smo pa ob 23:20 dirkali z večerje pri prijateljih domov, da smo tamalga dali spat preden je začelo na veliko pokati. In je ratalo
. Je bil tko crknjen, da je samo mrknil.
ali lahko že kar začneš?
. Pranje stroja ni nobeno delo
. Vsekakor pa sem mnenja, da je odvajanje prej ali kasneje enako zahtevno in je dobro, če otroka odvadimo čim prej. Jaz sem se naročila na newsletter od Part Time EC!, tako da me kar naprej spominjajo, da je tudi to možno, prej kot mislimo; ali pa vsaj delno - kar je vsekakor bolje kot umazana plenička non stop do 3 let:)
..so pa v mullerju pleničke iz bambusa in ostalih naravnih stvari..sicer niso čist naravne sigurn je kj not če mene uprašaš ampak useen...sam ka pa če si nekje in maš pralne pleničke npr. pozimi pa ga nemoreš takoj previt in pol je on čist moker pozimi ni mal večje tveganje za prehlad??