Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, da si ženska, ki imam razčiščene pojme. 
... Žal mi je za pikico.
- upam, da bo pomagalo.
moj pravi, da sem čisto prava nosečka, zdaj mi še vetrovi nagajajo, tako da sem prav
(smešna)
!
ti pa povem, da lahko tukaj gor na foromu prosto čvekaš in te bo verjetno spravilo v dobro voljo, pa še po katerih drugih straneh pobrskaj o kakšni nosečniški stvari, ki te zanima, boš vidla bo kr boljš.
, saj za svojga sploh časa ne bi imela
Pišuka!!!
, vidm da nism edina napihnjena pa šele v 8. tednu... kaj bo šele pol
novo pižamo, ki me zdaj prav nemarno tišči - elastika - tako da jo nosim čisto na riti kot kaka skaterka
. Pa tak ne rada nakupujem
.
.
. Sama zdrava hrana... No, do sedaj sem bila 2krat tam. Sicer se probam držati urnika - jesti na 3 ure. In sicer zajtrk (nekaj s kruhom + kakav), malica - bela kava in kak navaden keks, kosilo, sadna malica in večerja. Bomo videli koliko časa bom zdržala
. Pri prvem smo imeli sposojen Peg Perego P3 (nekaj takega) pa sem zdaj 100%, da vozička z dvema ročajema ne kupim - naš prvorojenec namreč ni maral vozičkanja in sem ves čas morala z eno roko potiskati voziček in z drugo nositi njega. Zaradi izkušenj bomo zdaj gledali vozičke, ki so enostavno vodljivi z eno roko
že migal ravno ko je uz delala.Sem v desetem tednu, pikec/pikica je velika 2.86cm kar je normalno za to starost.Ns imam 20.10., naslednji pregled pri moji gin pa 27.10.
na seznam
.