Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

, ker že misel na to, da bom morala vonjat kako praženo čebulo odvrača od kuhe. Na "srečo" so se slabosti zdaj pomaknile na večerni čas, tako da prej že nafilam želodček 

Če nam v nosečnosti pripadata samo 2 UZ, in če je Zivepo napisala, da pri njeni g stane dodaten UZ 40 €, potem je 60€ samo 20 € več, pa verjetno se ti g bolj posveti, kot pri običajnem pregledu.  Če se pa slučajno izkaže, da bi znali biti kakšni problemi, bomo pa testirali. Ne bi želela rodit kakšnega revčka in si ne bi odpustila, da nisem šla na testiranje, če sem imela to možnost. 

sej zato pa tut vem, da bo fantek
  nenavadnih kombinacij se ne zganjam, zna pa se zgodit, da jih se bom

. Da sploh ne vem več kakšen modrc si naj dam gor. Pa trebušček se je že tudi lepo izbočil. Zdaj se že malo bolj počutim prava 
  ! 
   (še dva tedna in 3 dni) potem pa bom videla kako in kaj. 
  , verjetno od raztezanja, predvsem okrog pasu, tudi trebušček se je že izbočil in pa prsa me ponovno bolijo, ampak ne bradavičke, pač pa tudi koža, kot da bi jih kdo namesto boksarske vreče uporabil 
  ... 

vidim, da imava obe "se 217 dni to go"
   in potem jih moram še enkrat umit grozaaa.... 
 . No zvečer je pa minlo, danes sem pa super zaenkrat. 
 .