|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: katera marela?
22.8.2009 20:52:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zapp odpade, ker se ne poleže user posted image . Ko  bomo morju, bo user posted image  star šele pol leta in bo to manjkalo.


Pol letni otrok še ni ravno za v marelo, ali pač?



Pri pol leta mislim da ne bo nič narobe, če se bo vozila v mareli na morju (kolikor se pač bo). Zato pa iščem tako, ki se da tudi v ležeč položaj.

_____________________________




(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: katera marela?
22.8.2009 20:53:37   
tintin
Maclaren Quest. Super lahek, na malo se zloži, pralen...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 21:41:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: katera marela?
30.3.2010 13:42:50   
ka tja
Vprašam kar tukaj...

Čakamo dojenčka in imamo 2 letnika. Kakšen dan pohajamo po cel dan in naš dveletnik bi svoji dve urici prespal. Njegov bivši voziček (bugaboo cameleon) bo sedaj zaseden. Želimo lahko marelo, ki jo bomo lahko pripeli na bugaboo-ja in jo uporabili, ko bo čas za spanje.

Kaj priporočate?

THX

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: katera marela?
30.3.2010 14:16:13   
sanelaa
uf, jaz tudi razmišljam kaj narediti z našim 17 mesečnim fantkom. Konec maja namreč dobimo še dojenčka. itak bomo nabavli buggya, ne vemo še a samo rolko al sedež.
S tem se zdaj ukvarjam, ker vem da ko bom sama z njima zunaj, bo kriza. Okej, dojenček v vozičku, Luka bo pa, hm, ne vem še kje. Nekaj moramo pogruntat.

(odgovor članu ka tja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: katera marela?
30.3.2010 14:21:28   
livia
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

uf, jaz tudi razmišljam kaj narediti z našim 17 mesečnim fantkom. Konec maja namreč dobimo še dojenčka. itak bomo nabavli buggya, ne vemo še a samo rolko al sedež.
S tem se zdaj ukvarjam, ker vem da ko bom sama z njima zunaj, bo kriza. Okej, dojenček v vozičku, Luka bo pa, hm, ne vem še kje. Nekaj moramo pogruntat.


Samo ideja... kaj pa voziček za dvojčke? To sem videla na morju, da tako 2 otroka not vozijo, že večja in da nista dvojčka. Kupiš kaj rabljenega, bolj poceni za to prehodno obdobje.
Drugače smo mi imeli Buggyboard, samo ta ni za spat. user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: katera marela?
1.4.2010 8:59:17   
miškamaška
Da povem še mojo izkušnjo, ker sem naredila celo znanstveno raziskavo.user posted image Moja dva sončka sta narazen 21 mesecev in sem tudi razmišljala kaj naredit.

1. Spenjanje skupaj dveh vozičkov: ker je ta "velik" voziček mura in je že sam po sebi dost širok, to zame ni prišlo v poštev, zato ker sem na trgu našla le sponke, ki grejo le na okroglo orodje in zato ker je vse skupaj preširoko (za vrata, dvigalo, pločnik,....)

2. Voziček za dvojčke: po zelo obsežni raziskavi po netu sem našla dva vozička mareli (ker so mi bili ostali vozki pretežki in preveliki za prtljažnik), ki sta primerni za novorojenčke in sicer od Cosatta (kupiš lahko le preko e-baya) in maclaren twin techno. Zadnjega dobiš v baby centru, včasih se ga je dalo tudi v bušiju pa so trgovino zaprli. Ker sem voziček hotela prej videti, je cosatto odpadel, maclarna pa niso imeli na zalogi (so rekli da pride v začetku aprila). Gledala pa sem še ostale vozke, ki pa niso primerni od rojstva naprej, ker se ležišče ne poleže dovolj: PP aria twin, maclaren twin triumph, chicco, inglesina, Esprit sun duo (zelo slaba kvaliteta).

3. Voziček za otroka z malo razliko v letih (mali zadaj spi, veliki zadaj sedi): jih nisem niti gledala, ker ko bo mali toliko večji, zadaj ne bo nič videl; večinoma prvega sedežka ne moreš kaj dosti poležat;

4. Tandem vozički: niso mi bili všeč, tisti ki pa so mi bili, so bili pa pretežki in preveliki za avto.

5. Bugypod: ni mi bil všeč, ker ni imel strehce in mislim, da se tudi ne da v ležeči položaj, ter zdel se mi je predrag.

5. Bugyboard: Sem kupila. Bilo me je strah, da se ne bo hotel vozit na njem, ampak je navdušen.Tako, da ta je v uporabi ko grem sama ven z njima in tudi dostikrat ko gremo vsi 4.

6. Za ta velikega pa imam tudi (še od prej marelo), tako da kadar gremo na daljši sprehod vsi 4, vzamemo dva vozka.

7. Skor bi pozabila, da imam tudi sling, kamor dam malega, ta velikega pa v vozek in letimo. Zdaj na zimo sem ga sicer manj uporabljala, zaradi vseh teh cunj, mislim pa da bo sedaj več v uporabi.

Če ima pa katera še kakšno vprašanje pa kar vprašajte

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: katera marela?
21.4.2010 13:51:48   
ka tja
Po končanem razmišljanju, smo mi zadeve rešili z nakupom marele.
Starejši je po novem ponosni lastnik Maclarna - mu je zelo všeč, da sam pleza ven in noter. Edini problem je, da zdaj sploh noče več hodiiti in bi se kar vozil. Bogaboo je v pripravljenosti za našo novo članico.
Nisem še preiskusila, upam pa da bo šlo: Maclarna zatakniti pod/na Bogaboo-ja in ga uporabiti, ko ga potrebujemo. Bomo videli.

LP

(odgovor članu miškamaška)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: katera marela?
22.4.2010 9:44:03   
sanelaa
Jaz še vedno razmišljam kaj bomo naredili.

Mi sicer za našega imamo marelo, pikolo, pa moram rečt da se še vedno zelo rad vozička.

No, buggy dodatni sedež odpade, ker se na damontirat na ta voziček ki smo ga nabavli.

Zdaj nam ostane samo še buggy rolka, ampak se moram pozanimat če lahko otrok stoji na njej takrat, ko je na vozičku košara za novorojenčka.

Pač vmes ko bomo sami bomo že zdražali, ko bo pa ati zraven bo pa že lažje. čez teden bomo že tako pregurali, ko bomo vsi štirje skupaj bosta pa tako vsak v svojem vozičku.

(odgovor članu ka tja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 12:31:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: katera marela?
22.4.2010 13:04:01   
Adelina
Zivepo, a te lahko vprašam, zakaj si se odločila za PP Pliko. Kolikor vem, si prej imela Baby Welt Fit, pa si nekje napisala da bo naslednja Spider. Namreč, ravno kupujem marelo in sta glavni opciji ravno ti dve in me zanima s čim te nista prepričali. Hvala. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: katera marela?
7.5.2010 17:52:28   
luna82
Mi imamo marelo moon fit in je super. Zanima pa me če katera ve kateri senčnik je primeren za ta voziček? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: katera marela?
10.5.2010 8:57:22   
Ribi Bibi
Mi lahko katera pove kako se Zapp obnaša na makedamu? ( Ne neki hudi kolovozi, zami me samo, če se da it recimo na Rožnik z njim, da ne trese preveč). Zanima me še, če se da brez problemov it z njim na pločnik in z njega (nekje sem prebrala, da "nasede" s spodnjo prečko na robnik user posted image ). Pa še to, koliko ste pogrešale naklon sedala (naša mala je sicer stara 14 mesecev, tako da prav veliko ne spi v vozičku, ampak vseeno, a se da približno ok spat) ?

A mogoče katera pozna tole: http://www.quicksmartbaby.com/easy-fold-stroller/

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu luna82)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?