Tanik
|
Hej, nisem vas brala nazaj ampak na hitro se javim. V nedeljo ob 2 mi je začela odtekat voda in sem bila ob 3 v porodnišnici. Odprta 2 cm ampak maternični vrat še ni bil zmehčan pa tudi popadkov ni bilo. Vse opravim (tuš,klistir) in ležim v porodni. Ob pol 7 pride nova babica in se mi je kar nasmejalo, ker je edina ki jo pozna izpred let, sem bila na enmu predavanju (super babica Zijada). Potem me je pustila da sem šla okol, ker je rekla da do 10 ne bo nič.tako da sem dremala pri formuli ena in predihala mini popadke. ob 10 se je pa začelo in ob 13.01 se je rodil Žan. sem šivana, ker me je prerezala, žal ni šel ven. se je pa zelo trudila da me ne bi rezala, me je masirala. to vse mi je mož povedal, k je bil skoz zraven, jaz sem itak dosti ne spomnim. v sredo sva pa prišla domov. imam pa še posledice napačnega pritiskanja, G iz porodnišnice pravi da sem angora zajec z borbenimi ranami, namreč imam rdeče oči, ker so mi popokale, zato se tudi izogibam TV, branju, rač. ampak moram se vam javit, da povem da smo OK. edin dodajam mu umetno mleko, ker mojega še ni dovolj.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|