Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Se zavedam, da imam nizek prag bolečine in pač vem, da bo treba fino stisnit zobke - saj mi bo po moje 10000x poplačano... Sem pa vesela zate, da je šlo lepo skozi!!!
5.11. ob 14.32 uri.težak je bil 3830 in 51 cm
. meni se pa to ne da več...hodit gor pa dol...pa kar neki. zdaj so mi dali še uno tabelo za štet gibe. 10 na dan od 9 do 21. jaz imam že do sedaj 8
.
!
.
...pa se samo še nasmejem in rečem, da zato, ker mi godi pozornost in lepo, da tako pogosto mislijo name zadnje čase. Prav zanimivo, da prej niso toliko...Sem
, vem, ampak nekako jih je treba utišat
.
.
, ker smo opazili, da ima
.
.
. Pa sem mogla počakat do osme da začnejo delat. In mi pove, da so me pozabli prijavit za zavarovanje. Jaz pa na porodniški že od 16.10.! Halo? Če bi jaz kaj zamudla, bi me kr hitr skenslal. K sreči so me danes vseeno vzeli na ctg, ampak moram pa čimprej prinesti urejeno kartico in v nedeljo še tudi ne bo, ker je vikend. Kaj pa če prej rodim? Mi bodo izstavli račun? Tistega bom nesla na csd, pa naj pol oni plačajo. Mislim ej...