|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 8:11:28   
Luni
Evo še mene. Letnik "72. Super je bilo: skrivali smo se po sosedovih skednjih ali po celi vasi, pa plavali smo v bližnjem potoku, pa cele počitnice sem bila brez skrbi, pa delat sem mogla fino, že od petega leta naprej, nič mi ni manjkalo, včasih mi je bilo težko vstat ob enih zjutraj (pekarno smo imeli doma), za šolo sem se sama brigala, nobeden ni pritiskal name zaradi ocen, vsako nedeljo smo šli k teti in stari mami na Dolenjsko, čokolado nam je en iz Nemčije nosil (to je bila najboljša Milka, 30 dag, v kartonu pakirana, ko sem jo odprla, je čez pet minut ni bilo več, pa me nobeden ni zaradi tega iz hlač strsel, ker so vsi vedeli, da pol leta ne bo nič user posted image ). Igrač nismo imeli, morda kakšno žogo, ah ja, pa imela sem punčko, ne vem iz katere roke že, vendar bila je samo moja.....
Ah, res nostalgija, lepi so bili tisti časi...... Nismo imeli materialnih želja, željo smo imeli po igri (barve, zemljo krast, skrivalnice,....) in druženju, pa klicat so nas mogli zvečer noter. Ah..., pa mladinska leta: mladinska soba, organizacije plesov s Čuki, Pop designom; tarok, biljard, praznovanja novih let: NEPRECENLJIVO (kot tista reklama)....

Če primerjam moje otroštvo z otroštvom mojih otrok vidim zelo veliko razliko: prvič: sedaj živimo v večjem kraju in mojih otrok definitivno ne pustim, da se sami potikajo okoli. Prosti čas zelo radi preživljajo pred računalnikom in TV, sama jih moram spodbujat, da gredo ven, v naravo (sedaj mi uspeva pa še to samo zardi materialnih stvari user posted image  : trampolin, letalo na daljinca, aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh, skrivalnice so butaste...)
Drugič: živimo v hiši, grejemo se z oljem, drv mojim otrokom ni potrebno pripravljat (jaz sem jih mogla v družbi cele družine, pa ne samo za gretje našega doma, temveč tudi za pekarno: je bilo toliko drv, da se mi je bruhalo, ko sem kup pogledala). Ju pa zaposlujem z gospodinjskimi in gospodarskimi deli user posted image  okoli hiše in znotraj nje, da imata vsaj malo občutka, da je potrebno v življenju tudi delat, da ne pade vse kar samo od sebe.

Uau, sem se razpisala, pa nisem končala.......

_____________________________



(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 8:13:31   
Luni
Pravijo, da je bilo in je tako (mi smo še iz leta 1969.....):


_____________________________



(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 8:33:59   
oka

Kaj pa ostale fore iz obdobja Milke Planinc, od bonov za bencin, pa redukcij elektrike


Zaradi redukcij elektrite imam jaz eno sestro večuser posted image , tako, da niti niso bile tako slaba stvar. Ampak nekako se mi zdi, da smo vse te Milkine ideje preživeli brez večjih travm. Kaj bi bilo pa danes? Konec sveta po ta malem.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 8:50:20   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: oka

aja - pa se natankam ga lahko kadarkoli hocem! user posted image samo denarce je treba imet!


Uf si me spomnila na par-nepar tablice. 



In na pomanjkanje pralnega praska in kave. Tezka bi mi bila takrat user posted image .
Joj, kaj so manipuliralo z nami.


Pa saj danes tudi manipulirajo......mogoče le malo bolj prefinjeno....user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 9:15:58   
Anonimen
Eh, pa, kje ste me zdaj našli!

Mislim, težko, da bi lahko kaj povedal o dnevu, ko sem privekal na svet, težko bi se spomnil, ker smo dečica tisti dan bili preveč zaposleni s tuljenjem, lulanjem in kakanjem, skratka nismo se pustili motiti, odločno smo ljudjem okoli sebe dali na znanje, da je od tega trenutka na pohodu, kot bi rekel moj stari, koncentrat generacija.

Česar se pa brez večjih problemov spomnim je... spomnim se starega klinčevega tobogana brez drče po katerem so se starejši in pogumnejši otroci spuščali na samo njim znan način. Ni nam dalo miru, prepričani smo bili, da je to kar delajo oni prav. Davek za otroško razigranost in neumnost je bil visok - pregriznjen jezik. Vseeno mi je bilo za police v trgovinah, nisem se obremenjeval s tem koliko vrst kruha imamo na razpolago, itak sem še mesec-dva bil na tekoči hrani - čokolino maajka. 

B`lo je lepo.

Spomnim se, da so me starejši pubeci enega zimskega belega dne pobrali in smo šli pod Ledino. Valjda da jaz ne bi mel kaj delat z njimi, če ne bi bil edini, ki je imel sanke. Pa so frajerji barantali z mojo staro, glejte gospa, ni problema, pazli ga bomo, čuvali ga bomo, z nami mu nima kaj bit, sanke pa se itak ne morejo zlomit ker so kovinske - hand made by Metalna. Spomnim se ko danes, peš tja, prelepo, v družbi odrasle gospode, katere sem gledal kot bogove. Štelo mi je v čast, da so me sprejeli medse. Naivnost pa taka! Moker sem bil do gole kože, vse je premočlo, trenerka mokra voda, pajacov itak nismo meli, zeblo me je ko interniranca v sibirskem gulagu. Niti sam ne vem kako sem prišel domov, bližje kot sem bil dlje se mi je zdelo, zadnjih dvesto metrov sem se obrnil ta starejšim: "Jebite se vsi!" in gasa domov. Termoakomulacijska pečka, ona stara, ko žere ko tanker, vroča, lepa kot nikoli, mamljiva, vzemi me med svoje odeje. Ta pečka je bila pravi simbol tistih starih časov. Redukcija je bila čista romantika. Če ne bi bilo določene osebe, bi bil čisto pozabil na učenje pod svečo, s to razliko, da meni ni uspelo zažgati las. Kot malega so me kratko strigli.

Lepo je b`lo.

Spomnim se vseh "dvojk", ki so mi požrle "kikare". Stari je vedno skrbel, da je pri hiši bla vsaj ena nogometna žoga, tista ta prava, usnjena, edina na hofu. Pa smo brcali, kaj te češ druga, pa vedno so se starci bunli ne na cesto. Glejte, tam, ko je trava, pa goli, ne smemo, ker se bunijo zaradi perila. Pravzaprav niso bli goli, ampak "štange" za perilo, z ozirom da pa smo bajto okupirali mahoma čefurji, je bilo jasno da se je belo perilo vsak božji dan na soncu svetilo v vsej svoji belini, krasilo naše igrišče s vso svojo svežino in popolno čistostjo, jasno, vse dokler nismo mi prišli. Do takrat pa čista dekoracija, ob kateri smo deca vesili nosove. Meli smo zajebanega hišnika. Torej, in ker čez cesto, na šolsko igrišče nismo smeli, smo pač brcali na dovozu, zraven Betnavske. In potem so "dvojke" šibale mimo, takrat je mestni avtobus menda bil edino prevozno sredstvo na cestah - tako se je vsaj zdelo. In normalno, da smo brcali, pa nismo pazili, sicer pa, žoga je okrogla, nikoli ne veš kam pade.
Samo smo gledali, ko je zletela proti cesti, v tistem bus mimo, ode moja rdeče-bela lepotica u tri krasne. Počila je po šivih, dobesedno. Ne vem, če nisem ravno jaz bil tisti, ki sem jo poslal v smrt. Kak razložit zdaj fotru?

"Nema problema, sine, dobićeš novu, još ljepšu, dvije."

Spomnim se teh njegovih prihodov domov, vedno me je našo na dvorišču in vedno, ampak vedno sem ga najprej slišal, šele potem videl. Imel je tisti edinstveni žvižg, njegov, točno sem vedel komu je namenjen. In smo zopet brcali, pa vedno se je hišnik buno. Protestiral je, zgražal se je nad otroci ker da niso spoštovali avtoritete. Ma ko te jebe deda, kaj si prišo gušit. In nam je vzel žogo, jaz domov fotru, našega orožja smo se fantastično zavedali - jok. Stari v cokle pa ven, nadrkan ko pes, daj vamo loptu đede! Samo sem gledal kak` je letela med bele rjuhe.


Hvala ti Plosko za sav onaj fudbal što si mi donosio, hvala ti brkati što si me žario svojom bradom, hvala ti carino što si se jedini zauzimao za nas kad nam nisu dali da blejimo po dvorištu, hvala ti za sve, ćaća!!! Da mu jebeš mater, ne mogu da kažem da nisi bio dobar otac. Zaboga, šta se to desilo???

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 15:17:29   
lunca77
Ja ja spomnim se sonca (ne vem a se mi to samo zdi, ampak takrat je bilo več sonca) pa gumitvist pa avtobusov pa moje šole, pa Dalmacije, poletij se spomnim z babico in dedkom pa starši, taka krasna brez panike pa nekih strahov (pa ne preveč na soncu pa ne premalo na soncu...) pa jedli smo hrano, ki je dišala (oh če se spomnim kumar in lubenic). Muzika je bila krasna - tak pristen pop. Pa Ljubljana je bila ne vem nekako bolj prijazna, pa spomnim se prijateljev, ki jih več ni in tistih, ki so ostali in se skupaj spomnimo neumnosti (pa včasih še kako nardimo tkole za sproti) pa seveda izletov v Trst pa na Jahorino smučat pa ..... ni da ni me kr nostalgija daje tkole ko začnem razmišljat. Upam, da bodo imeli naši otroci tudi take spomine. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 17:56:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: oka

aja - pa se natankam ga lahko kadarkoli hocem! user posted image samo denarce je treba imet!


Uf si me spomnila na par-nepar tablice. 



In na pomanjkanje pralnega praska in kave. Tezka bi mi bila takrat user posted image .
Joj, kaj so manipuliralo z nami.


Pa saj danes tudi manipulirajo......mogoče le malo bolj prefinjeno....user posted image





Ampak danes mi je vsaj jasno, da v reklamah ni vse res, da je farmacevtski lobij najmocnejsi na svetu, in da je pristanek na luni komot zmontiran. Takrat pa ne vem...najbrz je bilo odraslim tudi jasno, da kave ne primanjkuje.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 23:09:34   
liliana
Mnogo bolj jim je bilo jasno kot si misliš......user posted image

Ti si odstranila tv, ker manipulira s tabo in trosi laži.....oni pa so kuhali manj kave in prali le enkrat na teden, ker ni bilo praška v trgovinah......

Sicer pa koliko se spomnim je bilo to kratki čas.....tako kot je par nepar trajal kratki čas......pa redukcije elektrike......no, sicer pa bi lani ali letos pozimi skoraj imeli plinsko redukcijo, čeprav baje nismo bili odvisni od plina iz vzhoda, vendar so nas vseeno opozarjali, da se naj gospodarno obnašamo.....če bi rusi pumpe držali še nakaj časa zaprte, pa bi nas verjetno prisilili, da smo gospodarni....user posted image

Manipulacija je tako v diktaturi kot demokraciji......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: otroci 70-ih
28.8.2009 23:31:17   
benika
ma, men je padla na pamet Samantha Fox


Meni pa Ofra Hazauser posted image Se pa še dobro spomnim, kako smo se v OŠ kregali kdo je boljši, ali NKOTB ali Gunsiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 8:15:48   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: benika

ma, men je padla na pamet Samantha Fox


Meni pa Ofra Hazauser posted image Se pa še dobro spomnim, kako smo se v OŠ kregali kdo je boljši, ali NKOTB ali Gunsiuser posted image



hahaha mi smo mele kao ritmično skupino kjer smo plesale na njihove komade. ofra haza pa valdauser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 8:21:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

hvala lepa vsem za čestitke....


Kako je minil rojstni dan? Festa pa to user posted image ?

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 12:22:48   
Anonimen
No, jaz sem uradno letnik '77, ampak če vas kdo vpraša, sem ene deset let mlajša. Nič ne de, da zgledam vsaj 38 let stara.

Najbolj se spomnim, kako so nas pumpali s partizanskimi pesmimi. Še danes znam vse na pamet. Potem se spomnim, kako sva se z mami s Citroenom viso super E vozili na morje, enkrat na leto, za 14 dni. Potem se spomnim, kako sem se pri enih 11 letih na smrt preplašila, ker sem v prsih zatipala bule, in sem letela k mami, češ da imam raka. No pa se je izkazalo, da so mi končno začele rasti joške (in se še do danes niso ustavile user posted image ). Spomnim se mleka v nekem polivinilu, ki se mi je na poti do doma neštetokrat razpočil... Pa kako so mi izpadali zobje in sem ure in ure stala pred ogledalom, ker si nisem upala potegnit, čeprav je zob bingljal samo še na nitki. Pa spomnim se unih rdečih dinarjev, k je imel en tip iz Zenice čelado na glavi.

Drugega se pa ne spomnim user posted image  Imam selektiven spomin user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 12:29:29   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

hvala lepa vsem za čestitke....


Kako je minil rojstni dan? Festa pa to user posted image ?


mič II danes ga mam...tako da ti lahko povem ju3user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 12:31:27   
mojamura
Meta. ja to se pa za mleko še zdaj spomnim...hahaha ni bilo v tetra paku ampak v neki vrečkiuser posted image

tistemu rdečemu bankovcu smo pa rekli konj...a mi daš kao enega konja hahaha

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 12:50:26   
benika
Pa jogurti so bili tud svetovni...tisti v trikotni pakungiuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 13:08:40   
uwaga
mojamura vse najboljše!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: otroci 70-ih
29.8.2009 13:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura


IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

hvala lepa vsem za čestitke....


Kako je minil rojstni dan? Festa pa to user posted image ?


mič II danes ga mam...tako da ti lahko povem ju3user posted image


O, potem pa vse najboljse user posted image user posted image .

mogoce si ze prej povedala, da ga imas danes, ampak mene ze malo leta dajejo user posted image user posted image , spomin in to.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: otroci 70-ih
31.8.2009 7:27:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

... s Citroenom viso super E vozili na morje...


Fuj, pa to je že limuzina. Pravo avanturo lahko doživiš samo v legendarnem pejeku, peglici, pičipokiju, polski FIAT 126P, točno tisti  po katerega si moral v Staro Pazovo, čakalna doba pa je bla najmanj pol leta, tak` je šel za med. Zdaj, Stara Pazova niti ni tak` blizu, vem da so starci bli v dilemi ali ga peljat po cesti al` pa na vlak naložit pa via Slovenija. Deca smo spodnjo čeljust spustili na tla ko se je rdeča strela prvič pripeljala na naše parkirišče, vsi so nam zavidali.

Zamisli to, pejek! Ohne airbag, ABS i slična sranja. Bremzalo se je z nogami ala Kremečkovi, stari se je vsake tolko drl "dodaj gas sine, idemo uzbrdo!" Run Forest, run!!! Dečico so pometali na zadnjo klop, desno jaz, levo kuferček s kopalkami in brisačo, več nismo rabli. Kaki stolčki, jahači, oslički, še foter ni mel varnostnih pasov pa se je z navadnimi gurtnami privezal okrog sedeža. Ka` pa ko nam je avto - čuj mene, avto - šajtrga riknila nekje na 156. km-ju od doma, pa kaj zdaj nardit, zunaj lilo kot iz škafa. Nič stari lepo avto na hrbet pa smo šli peš. Dobro pretiravam, ni blo ravno tak, v sosednji hiši je slučajno živel neki avtomehanik. Fora je v tem, da je takrat vsak znal zamenjat svečko na avtu. Razen mojega fotra.

< Sporočilo je popravil Bakfark -- 31.8.2009 7:29:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 9:00:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: otroci 70-ih
31.8.2009 9:52:09   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
....kako ste doživljali svoje otroštvo v primerjavi z našimi otroci.

Čisto odvisno kakšne starše si imel, pa kje si živel, pa kakšne starše imajo ti otroci danes in kje danes živiš. Ne morem kar nekaj posploševati. Eno slabše zdaj živijo kot takrat, eni bolje...
Jaz ne morem primerjat svojega otroštva z otroštvom svojih otrok, ker živijo čisto v drugem okolju v drugem svetu.

Se strinjam. Sicer se je tud, ko smo mi bili otroci, poznalo, kje živiš, ampak ko odrasteš, živiš spet drugače in tako tud potomci otroštvo preživljajo drugače.
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Jaz sem sicer čist na kon 70ih - rekla bi, da je blo naše otroštvo bolj dinamično, več smo se družili - kar tko za igro - če se spomnim, kako je blo med počitnicami pred blokom, smo bli vsi zunaj cele dneve, zdej pa nobenga več ne vidišuser posted image . Sem pa tudi jaz imela več od staršev kot majo nekateri današnji otroci - naš je še premajhen, da bi to občutil, pa upam, da mu ne bo treba - da mu bova dovolj na voljo.

Ja, kot mi je ena ženska rekla .... včasih iz travnikov, dvorišč, igrišč otrok nisi mogel priklicat v hišo, danes jih pa iz hiše ne spraviš, so stalno predračunalniki in tv-ji.

Moje otroštvo sicer ni bilo lepo, imela sem očeta alkoholika in bila tako prikrajšana za marsikatere (prijetno) preživete počitnice in dopust na morju oz. v toplicah, tudi počasi je bilo tako, da je vse, kar se je tikalo mene, financirala mami, tud omejevala sta mi gibanje okol in druženje, družila sem se lahko samo s sosedovimi fanti, čez cesto h kolegicam že nisem smela, da ne govorim v kasnejših letih popoldanskih/večernih izhodih od doma, tega ne poznam, vrata kakšnih discov in podobnega nisem prestopila več kot 3x do 20. leta, kolegice sem si poskušala iskat in pridobivat, ko sem začela hodit s prvim fantom, s katerim sem še vedno, v glavnem, danes vidim, kaj bi lahko doživela, či bi bila tako svoboden otrok kot mnogi drugi, upam pa, da se jaz ne bom tako obnašala do svojih otrok, če jih bom kdaj mela.
In če bova imela otroke, upam, da jih ne bom tako omejevala in jim omogočala druženje z vrstniki, da bi bili bolj navajeni navezovat stike in bili bolj "socializirani".

Bi pa rekla, da če odštejemo dejavnike, ki so vplivali na naše odraščanje in kraj življenja ter ostalo, je bilo včasih res lepše, kot danes. Res smo več bili zunaj, se šli igrice, ki so šle danes v pozabo, smo se malo ponorčevali iz koga, ni bilo pa na način, kot je danes, z izrazi, da samo gledaš. Ves razvoj, tehnologija, internet spreminja mišljenja otrok in mladine. Ne vem no, tega mi nismo imel pa mislim, da nam je bilo lepše. Danes pa imam občutek, da uporabljajo samo še takšne fraze, kot jih najdeš na internetu, kot da ni neke spontanosti, sploh najstvištvo je dans drugače razigrano.

Mhm, še to sem pozabila dodat, sem pa letnik ´77.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)


Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!