Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Čeprav sem sicer čisto prenehala s kajenjem. Pridna js!

. Sam še ta mesec, da plačam omaro in del nove kuhinje
.
tudi mi imamo najprej za plačat stanovanjske zadeve ... za otročka za zdaj zbiramo od prijateljev, me pa zelo mika kupit kaj ... sem samo en bodi kupila za lušte.
sem bila kar presenečena in moja glasna reakcija je kar nasmejala mojo ginekologinjo
, od vseh mer sem pa si zapomnila samo stegnenico - 26 cm.
kadit, po pa pride v mojo bližino.
, pa še torbico je poj lažje nosit, ker je lažja denarnica not
, čeprav se je ves folk ful smejal.
. Danes je pa šla babi kr ob pol enih ponjo, ker spet ni hotla jest in spat. Upam, da zdej tam spi, da ne bo popoldne sitka. Mata babi in dei ful krizo, ker je tamala vrtcu in ne pri njima. Je rekl mami, da je včer ati vsaj ene 10_x_ vprašal, kaj misliš kak je kaj v vrtcu. Mi je blo prav smešno.
in mam kr slabo vest. Ne, saj nimam, ker itak mam ful stvari, sam kaj za dušo pa morm it. Oz, najprej morm pogledat, kaj bo uporabno od Taje, pol pa bom šla v nabavo. Aprila/maja enkrat.
jst bom najbrž delala sam do konc marca, pol pa samo po potrebi...se mi pa že tolk vleče (čeprav ne delam vsak dan)
! Častim eno
.
. Bolj mi je začel presedat faks in razne seminarske