Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum No, evo, saj sem rekla, da rabim dvojno dozo Hvala, Reby Glede pitja - ali pije iz flaške (kadar je zaspan), drugače pa iz navadnega kozarca (no, kupila sem mu plastičnega). Se mu ful fajn zdi, da lahko pije kot taveliki. Tam nalistu od P piše od 400 ml tekočine na dan, tako da nam zaenkrat odlično ratuje. Je pa res, da vodo iz flaške noče pit, iz kozarčka pa. Mu pa dam kar čisto malo Hippovega čaja iz komarčka, pa veliko vode. Glih tulk, da je malo za okus. Ja, jaz mu tudi po kozarčku dajem piti, mu je tudi fajn, samo gre ful mimo, pol pa nimam ravno občutka, kolk je kaj popil Flaške ne mara več - sem jo že pospravila. ZOO: meni je prijateljica svetovala nakup celoletne karte, greš lahko kadarkoli za kolikor časa ti paše, se mi zdi ful v redu ideja. Verjetno sicer ni poceni, moram še malo po netu posurfat, kolko je cena, samo po moje bomo kar nabavili. Jaz moram že zaradi foha skrbeti, da bo mel mali rad živalice Mojsonček žal mi je za hausarest Sicer pa danes zaenkrat nič lepo ne izgleda. Čimprej se pozdravite, da se bomo lahko kaj dobile
|