|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
22.4.2010 21:36:02   
miska73
Bibon zdaj ne upam več na RR, če sem lačna... kaer pol res navali narod na shrambo.
Dihat pa bomo pomagale, valjda. Jst se še spomnem kako je blo.
Drgač pa morš samo babco ubogat in to je to.

Pozdravčkek vsem.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.4.2010 22:20:58   
Sempervivum
Reby, al res al kaj user posted image  V ponedeljek po zamrznjenčka user posted image  Ful dobr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš vidla, da bo ravno tako, kot  je treba user posted image  Pa na moj RD si se spomnila ... tenks user posted image  
Tudi ostalim hvala - super ste! user posted image

Se* jaz ne bom nič zamerila, če me boš kdaj pozabila kaj oment. Ti se samo javi malo bolj pogosto, da ne bomo ravno tralice rabile pisat user posted image

Biba, vidiš, kaj si povzročila user posted image user posted image user posted image  Zdej so pa vsi hladilniki prazni ... Tudi jaz sem ful vesela, da mali pridobiva na teži user posted image  Porod boš pa že zmogla. Za najlepšega, najbolj pametnega in najboljšega IVFjevčka je vredno vse. In še več user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.4.2010 22:32:11   
ledenka
biba, še malo, pa bomo dihali s tabo user posted image kako napredujejo priprave na bibončka, vse pod kontrolo? kateri voziček pa si zbrala, ne vem, če sem zasledila (sem pa radovedna user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
23.4.2010 0:21:41   
Goldy
Čer!

3 ure sem se pentljala z zapisnikom.user posted image

semper* - čestitke še z moje strani. Veliko lepih, kaj lepih, prečutovitih trenutkov s tvojima fantoma.user posted image user posted image user posted image Pa še en izlet na en user posted image .
No, če bom jaz kje zavila v kakšno Ikeo na nemškem, ti lahko pritovorim en tunel, samo ne vem kako ga pol do Lj spravit?user posted image  Pred 21.5.

reby - si si že opomogla od šoka??? user posted image user posted image  Madonca spet bomo navijali!!!!user posted image

Ostalim pa mirno noč, ker grem v mižule. No, mam še neki stvari za porihtat, sam bodo se mi zdi počakale do zjutraj.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
23.4.2010 8:39:15   
biba007
Dan 17: Danes samo kofi - je bilo nekaj pritožb na račun kalorij....in to navkljub zagotovilom, da so moje najbolj LIGHT tortice v celem mestuuser posted image !

user posted image

Reby, wee-pee, tole je pa definitivno novica dneva, kaj dneva, MESECA!!!! Pa si res že skoraj noseča!!!!! Mimogrede, kako pa je bil Reško všeč Tomiju? A je še vedno tako nepoboljšljivo šarmanten?

Semper, Happy B-Day. Mwa*

Aha, Ajsi, vozek. Ta nova verzija Jane Slalom Pro. Je s tistimi knofki za stikanje in natikanje na isofix prav fin (saj ne, da obvladam, ampak daddy-to-be se zdi zelo samozavestenuser posted image ).

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
23.4.2010 8:52:39   
biba007
Uf, sem pozabila vprašat...a ste si ve kaj pripravile PORODNI NAČRT? Jaz bi ga, pa me zanima, če je kak mušter... Pa na kaj naj popazim...

Sicer pa pri nas vse v nizkem štartu. No, razen meneuser posted image . Še vedno nekje razmišljam, da je tale porod samo ena majhna, malo verjetna alternativa - skratka, če dobro zapeljem stvari, ne ravno otipljiva možnost... Sva se s prestolonaslednikom prav fino navadila drug na drugega in nama buši varianta čisto laufauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
23.4.2010 9:39:49   
ledenka
biba, kaj pa bi mela v porodnem načrtu? vprašanje je, koliko imaš čas na to opozarjat, boljše, da tvoj to pove babicam v porodni in 100x poudari.

voziček je pa fensi user posted image se pol kmalu vidimo v ZOOju user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
23.4.2010 10:30:37   
Serendipity

bibonček - hja, moj porodni načrt - ni bil po načrtu. Tak, da okvirno sve se z babico menile kako in kaj (jo osebno poznam in je bilo lažje) ampak potem je vse skup šlo malce drugače. Je pa super, da imaš neke smernice za to.
Hm.. le zakaj mi je znana ta tvoja ideja?

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Sicer pa pri nas vse v nizkem štartu. No, razen mene . Še vedno nekje razmišljam, da je tale porod samo ena majhna, malo verjetna alternativa - skratka, če dobro zapeljem stvari, ne ravno otipljiva možnost... Sva se s prestolonaslednikom prav fino navadila drug na drugega in nama buši varianta čisto laufa

Jao, jaz bi bila spet nosečkaaaaaa.

ps: Khm - kaj a zdaj pa škrtaniš s torticami???? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Semper* - hehe. Deal. Če sem pa tak zmeda zadnje čase. Še sebe bom enkrat pozabila kje v trgovini ... (Da ne bo panike Z še nisem)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
23.4.2010 11:48:17   
Reby
bibon - porodni načrt - kaj je to? user posted image
obi - sem ti poslala ZS, če mi boš prosim poslala slikce iz zoo na mail user posted image
ajsi - kaj jaz bluzim o drugem tednu, saj nas ni doma... Razen petek - takrat pa grem mogoče v Šobec. Če ne bom preveč utrujena, pa še noseča user posted image
vozek - jaz sem že danes gledla tandeme - za dojenčka in Tomija. Madonca sem optimist a ne? user posted image Pol nas bosta pa 2 presenetla.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
23.4.2010 12:09:48   
sonček33
rEBY, JOJ, KAKO HITRO BO TOLE STEKLO. Super. Naj bo uspešno. Pa me prime ....
..
...
....
.....
da bi tudi mi imeli enga dojnečka še.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
23.4.2010 20:50:44   
Goldy
Dekleta in fant!

Mi smo spakirani, možek in dete spita, jaz pa pripravim še sendviče in mogoče še malo zadremam...ob ponoči jo pa mahnemo proti Berlinu. JEEEEE!!!!!!!user posted image user posted image

Vsem pozdravčke in poljubčke! Bibon tebi porod s čim manj bolečin, če bi se ti mudilo v tem času, ko bom avaj.user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
23.4.2010 21:10:18   
ledenka
Goldy, srečno pot! user posted image uživajte, pa ko se boš šetala Unter den Linden, se prosim spomni name. Meni je to najljubše mesto na svetu user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
23.4.2010 21:19:10   
Reby
Goldy - super, lepo potujte user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
23.4.2010 21:21:17   
sonček33
Goldy, srečno pot in lepe skupne trenutke vam želim.

Reby, a si kej živčna?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
23.4.2010 21:23:54   
sonček33
ooooooooo, kjutko Tomi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
23.4.2010 21:28:19   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, a si kej živčna?

En mal pa že, še pa itak nisem pršla k seb, še kr v šoku user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
23.4.2010 21:28:58   
Reby

ooooooooo, kjutko Tomi

Sem mogla zamenjat. Vedno mu Ajka igrače jemlje, danes pa je on njej user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.4.2010 21:29:52 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
23.4.2010 21:53:08   
ledenka
lepa slikca user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
23.4.2010 22:00:28   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ooooooooo, kjutko Tomi

Sem mogla zamenjat. Vedno mu Ajka igrače jemlje, danes pa je on njej user posted image

Sem ravno študirala, kaj je to zaena igrača ... k je še nisem videla user posted image user posted image
Lušna slikica user posted image  Torej se že valjate po travi user posted image

Goldy, prijetno potujte in uživajte na prvem družinskem izletu v tujino user posted image

Sonček, sem vesela, da se malo javiš user posted image

Biba, meni je bilo čist čudno, ko nisem imela več malega v trebuhu. Sem prav pogrešala tole njegovo družbo 24/7 ... sam, ko ga lahko objameš in mu stisneš poljubček, to je pa ne(p)opisno user posted image user posted image user posted image

Mi mamo jutri piknik, pa eno simpl pecivo pečem. V nabavi sem že bila; upam, da ne bo piva zmanjkalo user posted image

A je kjeri všeč Frey Wille nakit user posted image  (tole je bilo verjetno bolj retorično vprašanje, hehe). Danes sem šla v njihovo trgovino, sem želela sestri za okroglo obletnico kakšen mali kos kupiti ... japajade user posted image  ... drago hujš kot žefran. Pod 200 evrov ga ni kosa user posted image user posted image  Sej sem vedla, da je drago, samo toook user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
23.4.2010 22:04:31   
Goldy
Hvala, dekleta!

semper - nisi mi odgovorila glede tunela....

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3995
23.4.2010 22:06:07   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

A je kjeri všeč Frey Wille nakit user posted image  (tole je bilo verjetno bolj retorično vprašanje, hehe). Danes sem šla v njihovo trgovino, sem želela sestri za okroglo obletnico kakšen mali kos kupiti ... japajade user posted image  ... drago hujš kot žefran. Pod 200 evrov ga ni kosa user posted image user posted image  Sej sem vedla, da je drago, samo toook user posted image  

všeč, ampak sam za gledat. nisem prepričana, da je trajen in za vsak dan. za 3x na leto nosit pa je ful predrag.

Neposredna povezava do sporočila: 3996
23.4.2010 22:08:33   
lučka 25
Goldy, užiiiiiivaaaaajte in srečno pot. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
23.4.2010 22:10:45   
Reby
Semper - jaz imam tole. Ful luštni obeski, imam pa zapestnico in 4 obeske. Sej tut ni tako poceni, ampak so pa ful lepe stvari user posted image

http://www.lenciacharms.com/

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
23.4.2010 22:31:36   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Hvala, dekleta!

semper - nisi mi odgovorila glede tunela....

Sori user posted image  Sem hotela, ampak današnji dan je meni tako naporen, da nisem imela prav nobene volje. V glavnem, če boš slučajno zavila v Ikeo, PROSIM LEPO za tunel. Glede dostave se bomo pa že kaj zmenili. Če ne pa počakam do našega srečanja user posted image

Prvič v lajfu kuham govejo juhco. Vse za naše malčke user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
23.4.2010 22:54:16   
Goldy
semper* - tolk da vem. Ok, če zavijem v Ikeo, vzamem en tunel za Klemna.user posted image  Zdej je pa res vse pripravljeno. No, jaz iščem sončna očala. Vem da so tu nekje. Khm, khm...Imam jih namreč z dioptrijo in že nekaj dni razmišljam kam za user posted image  sem jih dala. Eh, saj bo. Pa kopalke še moram vzet, če slučajno zavijemo na tropski otok. http://www.tropical-islands.de/en/

ajsi - pod lipami se bom spomnila nate!user posted image

reby - a takole se valjate po travi!user posted image

sonček - uživajte v Šobcu...user posted image

lučka - tudi tebi hvala!

Uf, našla sem očala.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?