Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.4.2010 21:36:02
|
|
|
|
miska73
|
Bibon zdaj ne upam več na RR, če sem lačna... kaer pol res navali narod na shrambo. Dihat pa bomo pomagale, valjda. Jst se še spomnem kako je blo. Drgač pa morš samo babco ubogat in to je to. Pozdravčkek vsem.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.4.2010 22:20:58
|
|
|
|
Sempervivum
|
Reby, al res al kaj V ponedeljek po zamrznjenčka Ful dobr Boš vidla, da bo ravno tako, kot je treba Pa na moj RD si se spomnila ... tenks Tudi ostalim hvala - super ste! Se* jaz ne bom nič zamerila, če me boš kdaj pozabila kaj oment. Ti se samo javi malo bolj pogosto, da ne bomo ravno tralice rabile pisat Biba, vidiš, kaj si povzročila Zdej so pa vsi hladilniki prazni ... Tudi jaz sem ful vesela, da mali pridobiva na teži Porod boš pa že zmogla. Za najlepšega, najbolj pametnega in najboljšega IVFjevčka je vredno vse. In še več
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 22.4.2010 22:32:11
|
|
|
|
ledenka
|
biba, še malo, pa bomo dihali s tabo kako napredujejo priprave na bibončka, vse pod kontrolo? kateri voziček pa si zbrala, ne vem, če sem zasledila (sem pa radovedna )
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 0:21:41
|
|
|
|
Goldy
|
Čer! 3 ure sem se pentljala z zapisnikom. semper* - čestitke še z moje strani. Veliko lepih, kaj lepih, prečutovitih trenutkov s tvojima fantoma. Pa še en izlet na en . No, če bom jaz kje zavila v kakšno Ikeo na nemškem, ti lahko pritovorim en tunel, samo ne vem kako ga pol do Lj spravit? Pred 21.5. reby - si si že opomogla od šoka??? Madonca spet bomo navijali!!!! Ostalim pa mirno noč, ker grem v mižule. No, mam še neki stvari za porihtat, sam bodo se mi zdi počakale do zjutraj.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 8:39:15
|
|
|
|
biba007
|
Dan 17: Danes samo kofi - je bilo nekaj pritožb na račun kalorij....in to navkljub zagotovilom, da so moje najbolj LIGHT tortice v celem mestu ! Reby, wee-pee, tole je pa definitivno novica dneva, kaj dneva, MESECA!!!! Pa si res že skoraj noseča!!!!! Mimogrede, kako pa je bil Reško všeč Tomiju? A je še vedno tako nepoboljšljivo šarmanten? Semper, Happy B-Day. Mwa* Aha, Ajsi, vozek. Ta nova verzija Jane Slalom Pro. Je s tistimi knofki za stikanje in natikanje na isofix prav fin (saj ne, da obvladam, ampak daddy-to-be se zdi zelo samozavesten ).
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 8:52:39
|
|
|
|
biba007
|
Uf, sem pozabila vprašat...a ste si ve kaj pripravile PORODNI NAČRT? Jaz bi ga, pa me zanima, če je kak mušter... Pa na kaj naj popazim... Sicer pa pri nas vse v nizkem štartu. No, razen mene . Še vedno nekje razmišljam, da je tale porod samo ena majhna, malo verjetna alternativa - skratka, če dobro zapeljem stvari, ne ravno otipljiva možnost... Sva se s prestolonaslednikom prav fino navadila drug na drugega in nama buši varianta čisto laufa
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 9:39:49
|
|
|
|
ledenka
|
biba, kaj pa bi mela v porodnem načrtu? vprašanje je, koliko imaš čas na to opozarjat, boljše, da tvoj to pove babicam v porodni in 100x poudari. voziček je pa fensi se pol kmalu vidimo v ZOOju
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 10:30:37
|
|
|
|
Serendipity
|
bibonček - hja, moj porodni načrt - ni bil po načrtu. Tak, da okvirno sve se z babico menile kako in kaj (jo osebno poznam in je bilo lažje) ampak potem je vse skup šlo malce drugače. Je pa super, da imaš neke smernice za to. Hm.. le zakaj mi je znana ta tvoja ideja? IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Sicer pa pri nas vse v nizkem štartu. No, razen mene . Še vedno nekje razmišljam, da je tale porod samo ena majhna, malo verjetna alternativa - skratka, če dobro zapeljem stvari, ne ravno otipljiva možnost... Sva se s prestolonaslednikom prav fino navadila drug na drugega in nama buši varianta čisto laufa Jao, jaz bi bila spet nosečkaaaaaa. ps: Khm - kaj a zdaj pa škrtaniš s torticami???? Semper* - hehe. Deal. Če sem pa tak zmeda zadnje čase. Še sebe bom enkrat pozabila kje v trgovini ... (Da ne bo panike Z še nisem)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 11:48:17
|
|
|
|
Reby
|
bibon - porodni načrt - kaj je to? obi - sem ti poslala ZS, če mi boš prosim poslala slikce iz zoo na mail ajsi - kaj jaz bluzim o drugem tednu, saj nas ni doma... Razen petek - takrat pa grem mogoče v Šobec. Če ne bom preveč utrujena, pa še noseča vozek - jaz sem že danes gledla tandeme - za dojenčka in Tomija. Madonca sem optimist a ne? Pol nas bosta pa 2 presenetla.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 12:09:48
|
|
|
|
sonček33
|
rEBY, JOJ, KAKO HITRO BO TOLE STEKLO. Super. Naj bo uspešno. Pa me prime .... .. ... .... ..... da bi tudi mi imeli enga dojnečka še.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 20:50:44
|
|
|
|
Goldy
|
Dekleta in fant! Mi smo spakirani, možek in dete spita, jaz pa pripravim še sendviče in mogoče še malo zadremam...ob ponoči jo pa mahnemo proti Berlinu. JEEEEE!!!!!!! Vsem pozdravčke in poljubčke! Bibon tebi porod s čim manj bolečin, če bi se ti mudilo v tem času, ko bom avaj.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:10:18
|
|
|
|
ledenka
|
Goldy, srečno pot! uživajte, pa ko se boš šetala Unter den Linden, se prosim spomni name. Meni je to najljubše mesto na svetu
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:19:10
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - super, lepo potujte
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:21:17
|
|
|
|
sonček33
|
Goldy, srečno pot in lepe skupne trenutke vam želim. Reby, a si kej živčna?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:23:54
|
|
|
|
sonček33
|
ooooooooo, kjutko Tomi
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:28:19
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, a si kej živčna? En mal pa že, še pa itak nisem pršla k seb, še kr v šoku
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:28:58
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ooooooooo, kjutko Tomi Sem mogla zamenjat. Vedno mu Ajka igrače jemlje, danes pa je on njej
< Sporočilo je popravil Reby -- 23.4.2010 21:29:52 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 21:53:08
|
|
|
|
ledenka
|
lepa slikca
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:00:28
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ooooooooo, kjutko Tomi Sem mogla zamenjat. Vedno mu Ajka igrače jemlje, danes pa je on njej Sem ravno študirala, kaj je to zaena igrača ... k je še nisem videla Lušna slikica Torej se že valjate po travi Goldy, prijetno potujte in uživajte na prvem družinskem izletu v tujino Sonček, sem vesela, da se malo javiš Biba, meni je bilo čist čudno, ko nisem imela več malega v trebuhu. Sem prav pogrešala tole njegovo družbo 24/7 ... sam, ko ga lahko objameš in mu stisneš poljubček, to je pa ne(p)opisno Mi mamo jutri piknik, pa eno simpl pecivo pečem. V nabavi sem že bila; upam, da ne bo piva zmanjkalo A je kjeri všeč Frey Wille nakit (tole je bilo verjetno bolj retorično vprašanje, hehe). Danes sem šla v njihovo trgovino, sem želela sestri za okroglo obletnico kakšen mali kos kupiti ... japajade ... drago hujš kot žefran. Pod 200 evrov ga ni kosa Sej sem vedla, da je drago, samo toook
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:04:31
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala, dekleta! semper - nisi mi odgovorila glede tunela....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:06:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum A je kjeri všeč Frey Wille nakit (tole je bilo verjetno bolj retorično vprašanje, hehe). Danes sem šla v njihovo trgovino, sem želela sestri za okroglo obletnico kakšen mali kos kupiti ... japajade ... drago hujš kot žefran. Pod 200 evrov ga ni kosa Sej sem vedla, da je drago, samo toook všeč, ampak sam za gledat. nisem prepričana, da je trajen in za vsak dan. za 3x na leto nosit pa je ful predrag.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:08:33
|
|
|
|
lučka 25
|
Goldy, užiiiiiivaaaaajte in srečno pot.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:10:45
|
|
|
|
Reby
|
Semper - jaz imam tole. Ful luštni obeski, imam pa zapestnico in 4 obeske. Sej tut ni tako poceni, ampak so pa ful lepe stvari http://www.lenciacharms.com/
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:31:36
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Hvala, dekleta! semper - nisi mi odgovorila glede tunela.... Sori Sem hotela, ampak današnji dan je meni tako naporen, da nisem imela prav nobene volje. V glavnem, če boš slučajno zavila v Ikeo, PROSIM LEPO za tunel. Glede dostave se bomo pa že kaj zmenili. Če ne pa počakam do našega srečanja Prvič v lajfu kuham govejo juhco. Vse za naše malčke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 23.4.2010 22:54:16
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - tolk da vem. Ok, če zavijem v Ikeo, vzamem en tunel za Klemna. Zdej je pa res vse pripravljeno. No, jaz iščem sončna očala. Vem da so tu nekje. Khm, khm...Imam jih namreč z dioptrijo in že nekaj dni razmišljam kam za sem jih dala. Eh, saj bo. Pa kopalke še moram vzet, če slučajno zavijemo na tropski otok. http://www.tropical-islands.de/en/ ajsi - pod lipami se bom spomnila nate! reby - a takole se valjate po travi! sonček - uživajte v Šobcu... lučka - tudi tebi hvala! Uf, našla sem očala.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?