BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Biba, samo da sta še 2 v 1. Boš vidla, moja dva sta bila tud bl pri ta šlank otrocih, pa sta potem v prvem mesecu po porodu, pridobila toliko, da sta bila enakovredna tistim, ki imajo povprečne mere. Tolaži naj te to, da če bo bolj drobčkan, bo porod lažji. Sapi, super za kuhinjo, jaz jo še čakam. Mi zdajle keramičar ploščice polaga. Bit, zdej k sm tolk v LJ bi se, če ti ustreza, lohk tud kdaj na kakšni kavici dobile. Ta mesec sem še nekak mobilna, pol pa ne vem kako bo, ker sem res ogromna. Moram enkrat prlept novejšo slikco mojega orjaškega trebuha. Drgač pa MŠ je OK, se bomo pa verjetno zmenil za eno dodatno predavanje na temo dvojčkov, ker imam jaz kr nekej vprašanj in potem malo motim predavanja z vprašanji. Ampak kaj, ko pa bo zdaj za mene marsikaj novo. Sem pa na trnih za jutri, ko imam UZ, upam, da bo še vedno vse OK. Čebelci sta drgač ful pridni in ful velik brcata, tko da sem prov vesela, da ju tako čutim, pa še samo nekaj dni mi manjka do famoznega 24-tega tedna. Bomo takoj malo lažje dihali. Aja, pa tako lep topel sonček je. Se bom šla zdele kr mal martinčkat.
|