Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jutro. Jaz pa nisem bila tako pridna s takim zajtrkom - sem pojedla malo kruha s topljenim sirom in skodelico kakava. Zdaj si še lahko privoščim, ko bom šla enkrat cukr kontrolirat, bo konec
E, Honey...pri meni ni problem cukr...ta je čisto ok...ampak kilce, kilce , te pa kar v nebo rinejo!!! Potem sem pa tri dni pridna, naslednja dva dni grešim v iber (pikniki in sladoledi...), ampak kaj čem,...
evo Bitka se je vrnila iz inozemstva.... krasno je bilo...pred prikolco imava tako senčko da sem bila čez dan v dolgih rokavih in tanki trenirki.... na soncu pa pasje vroče.... pošiljam vam še slikico iz najine plaže... .
no jutri vas preberem pa kaj več napišem... upam da ste vse tako dobro kot ste bile predem sem šla....
upam da se kamlu vidimo in gremo na kako ledeno kavo
evo Bitka se je vrnila iz inozemstva.... krasno je bilo...pred prikolco imava tako senčko da sem bila čez dan v dolgih rokavih in tanki trenirki.... na soncu pa pasje vroče.... pošiljam vam še slikico iz najine plaže... .
no jutri vas preberem pa kaj več napišem... upam da ste vse tako dobro kot ste bile predem sem šla....
o bit, srečnica.Se je bilo fajn namakati s bebiko v bušiju? sm ti kr favš, mi je skoz neki vroč, bi se tko čufnala v more.Kje pa si bila ?lepo zgleda.
sem prav začela razmišljati o morju, danes imava 11 let skupnega življenja na koruzi in bi si lahko za vikend kaj privoščila, samo ne vem kaj pravte v 13 tednu nosečnosti, je že priporočljivo kopanje v morju pa vožnja tam 3 ure z avtom, ali je še malce prezgodaj.
BIT- a si se kaj sončila, kopala, kakšna je voda?
Dobro opravi...zdaj mi je pa jasno, zakaj si se potrudla prist nazaj !! Sploh ne zarad nas !!! Sicer pa te tud me pogrešamo ! Smo ble čist depresivne, zamorjene , ...te dni, ko te ni blo!
Bit- lepo da si nam poslala slikico, vsaj nekaj bom imela od morja, pa četudi po sliki. Ležala bom doma na teresi, in gledala to sliko, ki si jo poslala. Naslednje leto pa grem za 2 meseca na morje in pika . Mi imamo pa prikolico na otočku Vir (pri Zadru), pa letos nema zame potovanja in morja. Dobro opravi danes , jaz tudi dobim inekcijo sem RH neg., to je v 28 tednu, a ne?
Jona Klara- ene v nosečnosti lahko počnejo vse, druge pa ne. Ali lahko greš na morje ali ne, to je najbolje da govoriš s tvojo ginekologinjo. Jaz mislim, da če je vse ok, da lahko greš. Sicer pa saj veš, jaz sem zaprta med štirimi stenami doma, meni je G prepovedala vse, rekla da lahko grem le do WC in mal na sprehod po terasi ,če jo imam , tako, da verjetno sama najbolj veš, kako je kaj pri tebi.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?