Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Upam da se spomnim zvečer.
Jaz ne vem, a so še kje takšni živci in nič pri miru. 
Včeraj pri P dali kri, zvečer klicala za izvide - so bli samo delni, več danes popoldan. CRP normalen (karkoli že to je), levkociti precej povečani 18,5 (normalno je men se zdi med 4 in 10). Je bil pa ful pogumen pri jemanju krvi - nič jokal in z zanimanjem gledal, kako mu tisto kri iz prstka zbira v epruveto ... mislm, jst pa tega ne morem gledat, ker se mi začne vrtet
. Skratka, popoldan bom vedla več ... smo se pa nameraval it ta vikend mal potepat, ampak ne bo šlo - pa drugič, zdrvaje je prvo.
. Sem šla hitro nazaj k Joži.
Danes je imel 2. pikico nič ni jokal. Malo je topel, da upam, da ne bo dobil vročino. Je pa dobre volje
LOvro je tak kaskader, da ga komajda dohajam
AMpak izuči ga pa popolnoma nobena stvar ne. Govori še vedno ne
VSe kar reče je dendeka
.
.
mama včeraj izjavila, da komaj zvečer čisto na hitro pospravi, ker čez dan nima časa. A, dej no!
Očitno je vzel čisto zares tole počitnikovanje in uživancijo.
A pol zdaj velja za srečanje v Volčjem 27.4.? Pa ta druge polovice so najbrž tudi dobrodošle, kajne? Ker ko sem