Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sedaj je velik 93cm in ima oblačila ob 86 do 98 v omari in vsem u je prav, odvisno od firme. Bodite pa ful pozorne v Benettonu, oni imajo italijanske številke in so čisto skregane z našimi
) poiskala nekaj od H&M in s tistim oblačilom primerjala vse ostalo. Verjemite, mukotrpno opravilo in to vsakič, ko mi je katera poslala ali prinesla oblačila
. 
Noben od omenjenih antibiotikov NI penicilin. Sta pa sulfametoksazol oz. trimetoprim, ki sodita med sulfonamide v našem priljubljenem Primotrenu, ki ga ginekologi talajo kot bombončke.
Izogibaj se kislemu sadju (šmrk šmrk mandarine), in zelenjavi, pekoči hrani in mleku. Pomaga kak prepečenec, dvignjeno vzglavje in konec s hrano par ur pred spanjem. Če je še sila donat in rupurut.
ampak pri zobarju pa skor, da nisem znala povedat kateri me je bolel.
...
. Sedaj bo treba samo še pogruntat kako vsem na lep način dopovedati, da se mislim družit izključno z zdravimi ljudmi. Pa kar bo, pa bo.
nahecati, da me malo pregnete. Mogoče se pa res odločim za pravo masažo...Bom vidla.
-men se sploh ne da, ker sem pa res tolk štorasta, da to ni to. No ja, saj na svete cajte se spraviva, samo sem vsa lena in okorna, da si vedno mislim, še malo, saj bo prišel spet moj čas
.
.
.