Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Najprej mi je spet trebuh nagajal in sem mislila, da bo treba kmalu odnehat, potem se je pa umirilo in sem zdržala več kot eno uro sprehajanja, tako da je blo fino fino fajn
aja stara je 25let in njena prehrana skoraj zmerno skoraj hitra hrana pa ena škatla čikov na dan če še ne več in pol še izjavi da ma ona večji trebuh ko js v 8m... pol je pa še moji kolegici prekipel pa je rekla: kako naj ma (jaz) velik trebuh če sem mela prej raven trebuh in še enih npar ji je baje povedla ....
pa v kopalnici mamo nove omarice in je zdaj ful več placa, mam že skor vse za
lepo prštimano, pa veeelik pult za previjalno podlogo in še banjica bo šla verjetn gor. je bil lubi res priden, celo dnevno sobo je posesal, ker drugač jaz ponavadi sesam, pa kamin spucal in zdaj imava romantičen večer- ogenjček v kaminu pa adventni venček (še lanski) s prvo prižgano svečko
upam da bo po viziti vse vredu in da me pošlejo domov nimamm pa preveč upanja da ne bom žalostna tako kot v četrtek (saj veste
)